Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 10:15

10.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těsnou výhru Knínic okořenily dvě červené karty domácích


Branky


13

Vypjatý konec mezi Lipůvkou a Knínicemi znamenal, že rozhodčí Odehnal musel vytáhnout dvě červené karty, obě na straně domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních 30 minut stačilo hostům ke vstřelení 3 branek

Sobotní utkání mezi Lipůvkou a Knínicemi nabídl zajímavé utkání co se týče jeho vývoje. První 30 minut byli hosté naprosto dominantní. Po individuálních chybách a pěknému zakončení hráčů Knínic byl stav v 29. minutě již 0:3. Domácí nevěděli jak hrát. A to brankář Ráček pár zákroky podržel a zabránil většímu rozdílu Na tabuli svítil stav 0:3 pro hosty. První odměna pro domácí přišla v 37. minutě, kdy se z dorážky trefil Nechvátal 1:3. Dáledomácí  tlačili a hrozili převážně ze standardních situací. Do poločasu už ale žádný gól nepadl a tak se odcházelo do kabin za stavu 1:3.

 

Červené karty létaly

Druhý poločas byli hosté naprosto jiní než v první půli. Hosté nechávali domácím spousty prostoru oproti prvnímu poločasu, čehož domací využili a dokázali se přiblížit na rozdíl jedné branky. Dokonce 2x sám na bránu běžel Hloušek, který ale nepřekonal hostujícího brankáře. V 80. minutě se k přímému kopu postavil Bohatec, který pěknou střelou na zadní tyč snižoval na 2:3. Hosté dali dokázali vsítit i čtvrtý gól, ten ale pro ofsajd nemohl platit a tak stav zůstal nezmeň až do konce 2:3. Rozhodčí rozdal ke konci zápasu pár karet, jak žlutých, následně pak i červených za zbytečné komentáře domácích hráčů. Rozhodčí nepískal nijak závratně, ovšem nadávat si nenechal a trestal. Proto dvě červené karty domácích. Hráči určitě budou v dalším utkání chybět.



Ohlasy k zápasu


ASK Lipůvka
Robin Bohatec (hráč): V utkání šlo opravdu o hodně a bylo to znát. Spousta emocí, faulů ale i pěkných fotbalových akcí. Zápas skončil a my už poněkolikáté prohráváme v této sezoně 2:3. Nejhorší na tom je, že až na Bořitov a Boskovice nás nikdo nepřehrál a prohráváme si ty zápasy jen a jen sami. Velkým problémem jsou DVĚ červené karty, ale i to se u fotbalu stává.

Knínice
Martin Oliva (hráč): Výkon hostujících byl do 30 minuty bojovný a odvážný. Za stavu 3:0 jakoby se polovina týmu nechala ukolébat. Podle toho vypadal výkon do konce utkání. Domácí se snažili, bojovali, ovšem nedokázali srovnat. Odvážíme si tak důležité 3 body za 30 minut aktivní hry a zbylých 60 minut pasivity.



Sestavy


ASK Lipůvka
A. Ráček [-] - V. Kučera [-] (67. M. Čuhel [-] ) , M. Hloušek [-] , T. Hochman [-] , R. Bohatec [-] , S. Palkanynec [-] (67. J. Kovář [-] ) , M. Nechvátal [-] , J. Pospíšil [-] , M. Fryčka [-] , V. Bábor [-] , K. Marek [-] (19. D. Kovář [-] )

Knínice
L. Lajšner [-] - D. Stejskal [-] (46. T. Tlustý [-] ) , V. Mucha [-] , M. Lajšner [-] (84. P. Ščudla [-] ) , M. Oliva [-] , M. Korčák [-] , M. Letfus [-] (84. R. Kaderka [-] ) , M. Letfus [-] , M. Richter [-] , M. Lexman [-] (69. J. Dračka [-] ) , P. Palán [-]

ŽK: 40. V. Bábor , 56. M. Fryčka , 65. M. Hloušek , 89. A. Ráček , 90. R. Bohatec - 61. M. Korčák , 78. T. Tlustý . ČK: 83. M. Fryčka , 93. R. Bohatec .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: ODEHNAL David - HEGER David, VOLGEMUT Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

5. 10. 2023 21:13
výhra domácí

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů