0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 15:30

9.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O výsledku rozhodli boskovičtí dorostenci


Branky


10

Utkání mužstev z horní poloviny tabulky slibovalo mnohé, hosté chtěli pokračovat na vítězné vlně, domácí potvrdit výhru z venku a ukázat fanouškům zlepšenou formu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek

První polovina byla velice vyrovnaná, jak herně tak výsledkově. Většinu času byl míč mezi oběma vápny a ani na jedné straně nebylo vidět vážnější ohrožení branky. Prvním vážnějším momentem byl ve 30. minutě sražený Dovrtělův centr, který si málem obránce srazil do vlastní branky, míč však skončil těsně vedle tyče. Na to se snažili hosté odpovědět ale všechny střely skončili nad. Závěrečné slovo měli domácí, a to konkrétně Vach, který po centru Dovrtěla poslal míč brankáři přesně do rukavic. 

Rozhodli dorostenci

Ve druhé půli se Doubravice hnala dopředu a první šanci zakončoval Vach, jenže nad bránu. V 54. minutě se do vynikající příležitosti dostali opět domácí, kdy po průniku do vápna nahrával Jelínek na Vacha, jehož střelu vykopl obránce z brankové čáry. Vach chtěl výsledek zvrátit na svoji stranu i pokusem z dobrých 30 metrů, jeho pokus byl však sražen na roh. To se ale ke slovu dostali opět hosté, v 63. minutě se po útočné akci po pravé straně prosadil Sivera a svoji premiéru okořenil gólem. Ve snaze vyrovnat domácí dělali hrubé chyby v obraně, kterých nakonec ještě využil Opluštil a další dorostenec Petrů.



Sestavy


SK Doubravice nad Svitavou
J. Podloucký [-] - R. Dovrtěl [-] , A. Schuch [-] , R. Pijáček [-] , M. Jelínek [-] , T. Vach [-] , O. Schuch [-] , M. Dvořák [-] , M. Aujeský [-] (73. Z. Vach [-] ) , M. Veselý [-] , P. Stejskal [-]

FC Boskovice - Letovice B
A. Svoboda [-] - J. Vlk [-] , S. Matviienko [-] , P. Bayer [-] , L. Jurka [-] (46. Š. Petrů [-] ) , M. Kaderka [-] (60. A. Sivera [-] ) , A. Preč [-] , P. Stria [-] , L. Opluštil [-] (90. P. Pelíšek [-] ) , J. Fidler [-] , M. Stanček [-]

ŽK: 31. M. Dvořák , 67. O. Schuch .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: BARÁK Hynek - BRACH Jaroslav, HEGER David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů