Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 16:00

8.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hochman hrdinou, chycená penalta znamenala tři body pro domácí


Branky


15

Obě mužstva se nepotkala na začátku sezóny s úplně nejlepší formou. Černé Hoře se ještě nepodařilo zvítězit a výlet na Lipůvku nebyl o moc lepší. Domácí hosty přestříleli a zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na rychlé trefy hostí našli domácí odpovědi

Do zápasu domácí klasicky vstoupili špatně. V 11. minutě už to bylo 0:2 pro Černou Horu po dvou chybách v defenzívě, kdy se prosadil nejdřív Abrahám a navázal na něj Štěrba.  V 21. minutě se konečně prosadili domácí a byl to M. Fryčka, který trefil centrovaný míč pěkně k tyči a snížil na 1:2. Dále domácí pokračovali v aktivní hře a v 27. minutě se pěknou přízemní střelou prosadil K. Marek a srovnal na 2:2. Do konce poločasu měli obě mužstva velké šance, ale gólmani obou týmů ukázali svoji kvalitu a tak končil první poločas 2:2. 

Hochman v bráně hrdinou

Druhý poločas začli lépe domácí. Byli více na míči a snažili se vytvářet šance. V 58. minutě se po krásné akci kapitána "Jordiho" a T. Hochmana prosadil druhý jmenovaný a technickou střelou k pravé tyči a poslal svůj tým do vedení 3:2. Poté začala tlačit i Černá Hora, ale v bráně stál výborný J. Hochman, který několika zákroky podržel. Pravděpodobně rozhodující moment přišel v cca 70. minutě, když rozhodčí nařídil penaltu pro hostující tým. Výborný zákrokem a skokem k pravé tyči Hochman zneškodnil pokutový kop a podržel ASK. Hra se přelévala ze strany na stranu a v 82. minutě udeřil podruhé v zápase T. Hochman, který střelou z hranice velkého vápna rozvlnil siť - 4:2. Bohužel, hned z rozehrávky udeřila i Černá Hora a snižovala na 4:3. Do konce utkání už se nic nestalo a tak zůstávají všechny tři body na Lipůvce.



Sestavy


ASK Lipůvka
J. Hochman [-] - D. Kovář [-] , V. Kučera [-] (73. J. Kovář [-] ) , T. Hochman [-] (90. V. Novotný [-] ) , M. Fryčka [-] , J. Pospíšil [-] , M. Nechvátal [-] (87. J. Kazda [-] ) , V. Bábor [-] (76. P. Navrátil [-] ) , S. Palkanynec [-] , M. Čuhel [-] (73. R. Sedláček [-] ) , K. Marek [-]

FK Černá Hora
M. Trávníček [-] - M. Šafr [-] , R. Štěrba [-] , J. Šebek [-] , J. Stupka [-] - M. Širůček [-] (70. M. Bílek [-] ) , D. Štěrba [-] , D. Koupý [-] , Z. Širůček [-] - M. Jarůšek [-] , M. Abrahám [-] -

ŽK: 74. S. Palkanynec , 89. D. Kovář - 70. J. Stupka .
Počet diváků: 56. Rozhodčí: ODEHNAL David - SKOTÁK Jan, BRACH Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza