P. Jonáš 10. (vl.)
M. Peša 43.
2:2
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 16:00

8.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešnice neudržela dvougólové vedení a sdílela body s Drnovicemi


Branky


10. P. Jonáš (vl.) , 43. M. Peša - 74. T. Hájek , 88. P. Jonáš
15

Ani dvougólové vedení domácí Olešnici nestačilo na plný počet bodů. O výhru přišla v 88. minutě z kopačky, kdy se prosadil Pavel Jonáš, tentokrát do správné branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Olešnice si vybudovala náskok

Po výhře nad Černou Horou přivítala Olešnice v rámci 8. kola na svém domácím stadionu tým z Drnovic, který měl po 7. kolech pouhých 6 bodů a nacházel se ve spodní části tabulky.

Olešnice nastoupila do zápasu s jedinou změnou v sestavě, kdy místo Jiřího Havlíčka nastoupil nejlepší olešnický střelec Jakub Petrželka. Ten chtěl navázat na svoji střeleckou formu z předešlých zápasů a posunout se v tabulce střelců. Domácí se chtěli především prezentovat kombinačním fotbalem s rychlým přechodem do útoku, Drnovice nastoupily proti svému soupeři jednoduchým fotbalem a aktivním pressingem.

Začátek utkání vyšel lépe Olešnici, změna skóre přišla už v 10. minutě utkání, kdy si domácí záložník Milan Peša převzal na soupeřově polovině standardní situaci, poslal centr do vápna a hostující hráč Pavel Jonáš, který si nešťastnou tečí poslal míč do vlastní brány. Drnovice hrozily zejména po chybách domácích a nebezpečných standardních situacích, po kterých měly několik šancí, ovšem žádná z nich neskončila za brankovou čarou.

Ve 43. minutě byl Olešnici nabídnut roh, který si převzal Jaromír Kleveta, jenž svoji levou nohou poslal míč do vápna, kde si jej našel Milan Peša a poslal Olešnici do dvougólového vedení.

Přišlo vyrovnání

Ve druhém poločase byly aktivnější Drnovice, které svým pressingem zatlačily svého soupeře a nedovolily jim dostat se do tempa hry. Olešnice se postupem času dostala do tempa hry a začala si vytvářet gólové šance. Jednu z největších šancí v druhém poločase měl na svých kopačkách domácí záložník Tomáš Marek, jenž svojí technickou střelou trefil horní tyč.

O několik minut později se dostal do vyložené šance Jakub Petrželka, který bohužel netrefil míč čistě a přestřelil bránu soupeře. Změna skóre přišla v 74. minutě, když si po jedné chybné přihrávce jednoho ze stoperů míč převzal Tomáš Hájek, utekl obráncům, obešel brankáře a snížil stav utkání na 2:1.

Už to vypadalo, že se Olešnice bude radovat z druhého vítězství v řadě, radost však upadla v 88. minutě, když si hostující hráč Pavel Jonáš našel odražený míč po standardní situaci a překonal brankáře Olešnice, srovnal zápas na 2:2.

Olešnice si po nevydařeném závěru utkání musela rozdělit body se svým soupeřem a po skončení kola zůstává na osmé pozici.

 

Report : FC Olešnice



Ohlasy k zápasu


FC Olešnice
Milan Peša (hráč): Na soupeře jsme si věřili, protože víme, že nemají lidi, že lepí sestavu zápas co zápas... V zápase se mi povedli snad jenom standartky jinak mi to moc nelepilo. Zápas jsme měli rozhodnout už do 60 minuty, když jsme měli asi další 3 tutovky. Jinak jsme si to pokazili po vlastních chybách, které Drnky využily. Hra z naší strany nebyla špatná, jenom některé situace jsme řešili jinak než jsme měli a ztráceli jsme balony po pomalé práci s míčem.




Sestavy


FC Olešnice
D. Žíla [-] - M. Chmelíček [-] - R. Pařízek [-] , L. Kleveta [-] , D. Kintr [-] , M. Peša [-] , L. Konopáč [-] - J. Petrželka [-] , J. Kleveta [-] (85. J. Šafařík [-] ) , M. Kubíček [-] (66. M. Daniel [-] ) , T. Marek [-] (81. J. Špaček [-] )

Drnovice
J. Hoch [-] - T. Hájek [-] , V. Španěl [-] (68. J. Havránek [-] ) , V. Němec [-] , J. Komárek [-] , S. Bělehrádek [-] , P. Jonáš [-] , T. Toman [-] , P. Janeček [-] , P. Žáček [-] (83. P. Pernica [-] ) , L. Měcháček [-]

ŽK: 35. J. Kleveta - 9. J. Komárek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Hořínek Lukáš - KUNC František, STRACHOŇ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích