1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 16:00

8.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skalice si remízou s Knínicemi pojistila místo v nejlepší pětce


Branky


15

Knínice se dál výsledkově trápí. Z výjezdu do Skalice si domů přivezly bod za remízu 1:1. Skalice naopak okupuje přední příčky a sezóna se jim rozjíždí velice slibně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase bez gólů

První poločas přinesl lepší herní projev od hráčů Knínic. Ti se postupně dostávali do vyložených šancí, které se však nepodařilo zúžitkovat. Skalice fyzicky stačila, ale k výraznému ohrožení branky se nedostala, ale vzadu držela nulu.

 

Druhý poločas začal lépe pro domácí mužstvo. Byla odpískána, z pohledu hostí, diskutabilní penalta, kterou si vzal Jan Havlíček. Ten svoji šanci využil a poslal domácí do vedení. Kolem 60. minuty domácí fyzicky odpadli a opět se s míčem potkávali více hosté. Ti měli prostor pro kombinace a jedna z nich se ujala v 64. minutě, kdy se prosadil Lexman a vyrovnal. Domácí dál bránili v hlubokém bloku a snažili se udržet alespoň bod. Tlak Knínic se s přibývajícím časem zvyšoval, ale k otočení stavu na jejich stranu to nestačilo a tak se oba týmy rozešly s jedním bodem. Knínice i přes mnohem lepší výkon ztratily na půdě Skalice 2 body.

 

 



Ohlasy k zápasu



Knínice
Martin Oliva (hráč): Byli jsme herně lepším týmem. Vytvořili jsme si spoustu šancí, které jsme měli proměnit. Nezadařilo se a tak si odvážíme pouze bod.



Sestavy


Skalice n.Svitavou
O. Ševčík [-] - P. Ševčík [-] , M. Pokorný [-] (73. M. Huzlík [-] ) , T. Všianský [-] (46. J. Čada [-] ) , D. Káčerik [-] , R. Sekanina [-] , J. Havlíček [-] , D. Fiala [-] (73. J. Dobiáš [-] ) , T. Bílek [-] , T. Černý [-] , A. Novotný [-]

Knínice
L. Lajšner [-] - T. Tlustý [-] (73. P. Ščudla [-] ) , V. Mucha [-] (89. J. Dračka [-] ) , M. Lajšner [-] , M. Oliva [-] , M. Korčák [-] (89. J. Veselý [-] ) , M. Lexman [-] , M. Letfus [-] , J. Hejna [-] , M. Richter [-] , M. Rouzek [-] (73. R. Kaderka [-] )

ŽK: 23. T. Bílek , 49. R. Sekanina , 72. D. Káčerik - 24. V. Mucha , 61. M. Richter , 87. M. Korčák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VOLGEMUT Filip - JEŽEK Michal, NEČAS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza