0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 16:00

7.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby zvládla lépe Skalice, hrdinou se stal střídající Burgr


Branky


72. J. Burgr , 87. J. Burgr
12

Atraktivní zápas nedalekých obcí se nesl v duchu neproměněných šancí. Smůlu prolomil až dvěma brankami střídající Jiří Burgr a rozhodl o výhře hostí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žádná z šancí se nechytla

Nedělní slunečné odpoledne svedlo k utkání v atraktivním derby dvě nedaleké dědiny. 

 

Utkání začalo v rychlém bojovném tempu, přičemž hned jednu z velkých šancí si připravila hostující Skalice nad Svitavou když střela z úhlu z kopačky Honzi Havlíčka rozezvučela tyč, poté hlavička Pokorného po standartní situaci, ale ještě hezčí zákrok domácího brankáře. Domácí se předváděli pohlednou kombinací, ale vždy chyběla finální přesná nahrávka, když několikrát pozdě zavírali zadní tyč a nedokázali dotlačit míč za skvěle chytajícího Ondry Ševčíka.

Nedáš - dostaneš

Do druhé půle nastoupilo lépe domácí družstvo, které začalo aktivní hrou a posílat jeden centr za druhým do pokutového území soupeře. Několik závarů v pokutovém území ale ovoce nepřineslo. A když se od půlky řítil sám na brankáře domácí útočník, vytáhl zákrok z řad fantastických hostující brankář Ondra Ševčík.

 

A poté se potvrdilo, že pravidlo nedáš - dostaneš stále funguje. Realizační tým Skalice poslal na hřiště čerstvé hráče a zdá se, že to byl rozhodující zlom zápasu. 

Střídající žolík Jiří Burgr se dostal k odraženému míči za šestnáctkou a utaženou střelou přes obránce otevřel gólový účet zápasu - 0:1. Do této chvíle jediná šance Skalice v druhé půli. Hostům tato branka vlila novou krev do žil a domácí se již k ničemu nedostali, hosté hráli organizovaně a s přehledem kontrolovali vývoj utkání. O tom, že 3 body si odvezou skaličtí stvrdil druhou brankou v utkání skvěle hrající J. Burgr, který v 87. min. poslal odražený míč na úrovni penaltového puntíku za záda bezmocného drnovického Hocha

 

Hosté si tedy připsali velice důležité body do nesmírně vyrovnané tabulky okresního přeboru. A s deseti body poskočili na průběžné 4. místo. Zatímco domácí vyšli v derby bodově na prázdno a se šesti body se nachází na 10. místě.

 



Ohlasy k zápasu



Skalice n.Svitavou
Jiří Burgr (hráč): Začátek utkání byl z naší strany velmi aktivní. V průběhu poločasu se hra srovnala a šance se střídaly na obou stranách. Škoda šance Honzi Havlíčka která skočila na tyči. Do druhé půle jsme nevkročili dobře, ale úspěšně jsme přečkali nápor Drnovic. V 72. minutě se ke mně na hranici pokutového území odrazil míč a šancí jsem nepohrdl. V samotném závěru jsem přidal druhý gól. Bojovný zápas skončil šťastněji pro nás a tak jsme si z derby v Drnovicích odvezli 3 body.



Sestavy


Drnovice
J. Hoch [-] - R. Ždánský [-] (59. T. Toman [-] ) , V. Španěl [-] , I. Blahoňovský [-] , J. Komárek [-] , S. Bělehrádek [-] , P. Jonáš [-] , T. Hájek [-] (82. T. Peterka [-] ) , J. Havránek [-] (73. V. Němec [-] ) , P. Janeček [-] , L. Měcháček [-]

Skalice n.Svitavou
O. Ševčík [-] - P. Ševčík [-] (69. M. Huzlík [-] ) , M. Pokorný [-] (55. J. Fiala [-] ) , M. Neděla [-] , D. Káčerik [-] , R. Sekanina [-] , J. Havlíček [-] , D. Fiala [-] (89. Š. Burgr [-] ) , J. Tenora [-] , T. Bílek [-] (63. J. Burgr [-] ) , T. Černý [-]

ŽK: 34. P. Jonáš - 38. R. Sekanina , 69. T. Černý , 80. J. Burgr .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Kunc František - VAVŘÍN Marek, KUNCOVÁ Barbora.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Jakub Ťoupek

Expert: Michal Lahodný
Tip experta: výhra domácích

Drnovice výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích