1:1
(0:1)
35. T. Kosek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 16:00

7.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pernica vybojoval Jedovnicím bod, krásná akce Koska na 3 body nestačila


Branky


10

Téměr tři stovky diváků tentokrát neviděli gólovou smršť, jako při posledním vzájemném utkání v Jedovnicích. Oba týmy skórovaly pouze jednou a body se tak rozdělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kosek krásnou individuální akcí otevřel skóre

Loni na podzim skončilo vzájemné utkání v Jedovnicích atraktivní remízou 3:3, když už v 7. minutě byl stav 2:2. Tentokrát se brankové hody nekonaly, oba soupeři vsadili spíš na zabezpečenou obranu a tak nebylo k vidění ani příliš šancí. Hostující hráči vstoupili do utkání hodně pasivně, vpředu zůstával pouze Kosek, kterého ovšem záložníci v úvodu nedokázali doplňovat, takže se hrálo převážně na jejich polovině hřiště. Ale domácí k žádnému ohrožení branky nepouštěli. O první vzruch se postaral v 9. minutě Němec, který se dostal k odraženému míči, ale střílel z 20-metrů vedle levé tyče. Jedovnice vážněji zahrozili až v 16. minutě, když jejich hráč zahrával z levé strany rohový kop, který na poslední chvíli srazil Krátký nad bránu. První větší šance přišla hned za minutu, Hloch vysunul Koska, brankář proti němu vyběhl mimo „šestnáctku“, náš hráč byl u míče dřív, ale pouze nastřelil gólmana, od kterého se balón odrazil a trefil Koska. Následně od Tadeáše míč zamířil do opuštěné brány, ovšem vracející se obránce měl dost času, aby zahrál na roh. Ve 23. minutě došlo k nedorozumění mezi Krátkým a Zouharem, k míči se nejdřív dostal jedovnický útočník, ale Zouhar mu pádem pod nohy míč vypíchl a vracející se hráči nebezpečí zažehnali. Hostující tým v těchto minutách přidal na aktivitě a hra se vyrovnala. Ve 25. minutě unikl po pravé straně Maňoušek, na jeho centr naběhl Bezděk, ale poslal míč vedle brány. Ve 30. minutě vysunul Bezděk do levé strany Koska, ten sice postupoval sám na brankáře, ale střelou z ostrého úhlu ho nepřekonal. Hned vzápětí pálil z 25-ti metrů Němec, jeden z bránících hráčů střelu tečoval a brankář si oddechl, když balón skončil vedle pravé tyče. Ve 34. minutě zahrávaly Jedovnice trestný kop z 25-ti metrů, avšak jejich hráč mířil nad bránu. A hned za minutu se měnilo skóre. Svoboda přihrál míč na levé straně Koskovi, ten oklamal prvního obráncem, vzápětí obelstil i dalšího hráče, dostal se už do pokutového území, prohnal se kolem třetího bránícího hráče, ocitl se až před gólmanem a prudkou střelou z 10-ti metrů ho propálil. Brankář si sice na míč sáhl, jenže vytěsnit ho mimo bránu nedokázal. Nejhezčí moment zápasu – 0:1. Jedovnice mohly do poločasu vyrovnat. Ve 45. minutě si na centr zprava naběhl jejich hráč a hlavou poslal míč těsně vedle levé tyče.

 

Pernica hlavou srovnal skóre

Do druhé půle vstoupili aktivněji hosté. Ve 49. minutě vysunul Svoboda Koska, ten se na levé straně protáhl kolem obránce, ovšem z úhlu brankáře nepřekvapil a ten nohou míč vykopl. Pak následovala dlouhá pasáž, kdy se hrálo převážně ve středu hřiště bez vážnějšího ohrožení některé z branek. Hostující celek ale zasáhla nepříjemná okolnost, když se zranil nejnebezpečnější hráč Tadeáš Kosek a musel odstoupit. Domácí postupně převzali iniciativu a v 67. minutě se dočkali i vyrovnání, ale pomezní jim odmával ofsajd. Hned za minutu nastala obdobná situace na druhé straně. Kadlec vsítil branku, ale ani mu, pro „milimetrový“ ofsajd nemohl být zásah uznán. V 72. minutě se dostal ke střele hráč Jedovnic, ale z 20-ti metrů mířil vysoko nad. Hosté hráli v této fázi hodně pasivně a doplatili na to. V 80. minutě přišel nenápadný centr zprava, na ten si naběhl Pernica a hlavou poslal míč přesně k pravé tyči a srovnal na 1:1. Hostující tým zvýšil aktivitu, v 82. minutě přihrál Svoboda Kadlecovi, který střílel z 15-ti metrů, jenže obránce srazil míč na roh. V 86. minutě přihrával Kovář na Hejče, ovšem jeho střela mířila přímo do místa, kde stál brankář. Obě mužstva se snažila strhnout vítězství na svou stranu a mohlo se to povést domácím. Nejprve po dlouhém autovém vhazování se prosadil hlavou domácí hráč, který míč prodloužil na zadní tyč, kam si nabíhal útočník Jedovnic, ale brankář Zouhar byl pozorný a dorážku srazil na roh. Po něm se prosadil opět hlavou další hráč domácích, naštěstí mířil těsně vedle levé tyče, tak že skóre se už nezměnilo a zápas skončil dělbou bodů, která odpovídá průběhu hry.

 



Ohlasy k zápasu


SK Jedovnice
David Kučera (hráč): Vysočany přijely s jasnou taktikou odjet aspoň s bodem a proto začali spíše zezadu a moc tutovek neměli. Pak po mé ztrátě a pěkné akci Koska dali na 1:0 do poločasu. V druhým poločasu už jsme tlačili a po pěkné kombinaci a akci celého týmu srovnal Masáro na 1:1.




Sestavy


SK Jedovnice
P. Pešička [-] - M. Gryc [-] (46. J. Nezval [-] ) , L. Kučera [-] (86. J. Wolf [-] ) , J. Hudec [-] (73. P. Pernica [-] ) , J. Sedláček [-] , J. Galita [-] , M. Mlčoušek [-] , T. Blatný [-] , T. Janíček [-] , D. Kučera [-] , V. Pernica [-]

Vysočany - Šošůvka
D. Zouhar [-] - P. Kovář [-] , M. Hloch [-] , L. Bezděk [-] (78. J. Hejč [-] ) , M. Krátký [-] , L. Němec [-] , T. Kosek [-] (60. M. Kadlec [-] ) , D. Svoboda [-] , J. Maňoušek [-] , T. Wágner [-] , L. Škvarenina [-]

ŽK: 90. M. Mlčoušek - 40. M. Krátký , 55. L. Bezděk , 65. L. Němec , 92. M. Hloch .
Počet diváků: 296. Rozhodčí: ROUČKA Jiří - JALOVÝ Josef, SKOTÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Ťoupek

Expert: Michal Lahodný
Tip experta: výhra domácích

Jedovnice budou doma bodovat na plný počet

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích