Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 16:30

6.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boskovice jedou dál a jsou zatím 100%, tentokrát to odnesly Jedovnice


Branky


13

B tým sdruženého mužstva Boskovice - Letovice zatím nenašel přemožitele. Pátá výhra v sezóně a 26 vstřelených branek. Tento vlak zatím nezastavuje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Niessner se opět prosadil

Sobotní odpoledne v Letovicích nabídlo souboj lídra tabulky Okresního přeboru Boskovice/Letovice "B" a Jedovnice. Začátek utkání vyšel lépe domácím. Obranu hostů prověřil hned v prvních minutách Hrabec, jeho utajená střela ale skončila pouze na tyči. Lídr soutěže poprvé udeřil v 14. minutě. Dalekonosný výkop brankáře Svobody skončil až za zády jedovnické obrany, čehož využil nejlepší střelec Marek Niessner a svůj únik zakončil úspěšně - 1:0. O 7 minut později byl na domácí straně další důvod k radosti. Hrabec v souboji tváří tvář překonal Pešičku a zvýšil na 2:0. Hosté však dokázali velmi rychle kontrovat. Již v 26. minutě snížil na 2:1 Viktor Pernica. Domácí hráli většinu času na soupeřově polovině, zajímavé možnosti ale měli i hosté. Větší šance se však diváci nedočkali, a proto odcházeli domácí do kabin s jednobrankovým vedením.

Boskovice uhájily náskok

Do druhé půle vstoupily aktivněji Jedovnice, díky čemuž získali v 50. minutě zajímavý přímý volný kop. Ten skvěle zakončil již dvoubrankový Viktor Pernica a srovnal stav na 2:2. Poté domácí svého soupeře zatlačili. V 63. minutě se po závaru před hostují brankou dostal k míči Jurka, kterému pod nohy skočil brankář Pešička a rozhodčí měl jasno - penalta! Té se zhostil Martin Stanček, poslal brankáře na opačnou stranu a poslal svůj tým opět do vedení - 3:2. Jedovnice cítily bod ve vzduchu, svou hrou lehce zatlačili domácí, ti však nenabídli žádnou možnost k vyrovnání. Naopak v 89. minutě z rychlého brejku překonal Sergeii Matviienko se štěstím brankáře hostů a zpečetil tak výhru domácích. Herně kvalitní a divácky zajímavé utkání tak skončilo výhrou domácích 4:2.



Ohlasy k zápasu



SK Jedovnice
Jan Sedláček (hráč): Do zápasu jsme nevstoupili úplně nejlíp, myslím v 17’ jsme prohrávali 2:0. Pak jsme se ale začali dostávat do šancí a do poločasu jsme stihli ještě snížit na 2:1. Hned na začátku druhé půlky jsme dokonce vyrovnali po skvělé kulišárně Viktora. Zápas ale rozhodla docela nešťastná penalta, kterou domácí někdy v 60’ proměnili. Pak už jsme se bohužel do šancí moc nedostávali a nakonec Boskovice/Letovice z rychlého protiútoku upravily na konečných 4:2. Zapas pro diváka určitě pohledný.



Sestavy


FC Boskovice - Letovice B
A. Svoboda [-] - M. Najer [-] (59. Š. Petrů [-] ) , S. Matviienko [-] , P. Bayer [-] , M. Niessner [-] (80. P. Pelíšek [-] ) , V. Hrabec [-] (63. J. Vlk [-] ) , P. Stria [-] , J. Kazda [-] (55. L. Jurka [-] ) , R. Müller [-] , M. Stanček [-] , F. Sychra [-]

SK Jedovnice
P. Pešička [-] - J. Galita [-] , M. Šebela [-] , J. Sedláček [-] , J. Gromský [-] (72. P. Pernica [-] ) , M. Mlčoušek [-] , T. Blatný [-] , T. Janíček [-] , D. Kučera [-] , M. Gryc [-] (87. J. Wolf [-] ) , V. Pernica [-]

ŽK: 59. R. Müller , 87. S. Matviienko - 54. T. Blatný , 60. M. Mlčoušek , 64. J. Galita , 66. V. Pernica , 84. M. Šebela .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: BUREŠ Martin - BARÁK Hynek, CÁPAL Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Ťoupek

Expert: Patrik Pelíšek
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že udržíme naši 100% bilanci a Jedovnice na našem hřišti jasně porazíme

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Věřím, že udržíme naši 100% bilanci a Jedovnice na našem hřišti jasně porazíme

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích