0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 16:00

6.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drnovice jediným gólem přetlačily Sloup


Branky


13

Vlažný výkon domácího Sloupu nestačil proti Drnovicím k zisku bodu. Jediným gólem rozhodl hostující Blahoňovský a posunul Drnovice do první poloviny tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O výsledku rozhodl jediný gól

Nejhorší obrana v soutěži čelila jednomu z nejméně střílejících útoků. Sloup si přijel do Drnovic zlepšit náladu po smolném konci v posledním utkání na půdě Černé Hory a tentokrát to nebylo ani za jeden bod. Svěřenci trenéra Pokoje sice drželi po většinu času míč na svých kopačkách, avšak jim chyběl pohyb, nápad a nedostali se ani k pořádné střele. Naopak domácí si dokázali vytvářet i gólové příležitosti. Na konci většiny těchto akcí stál skvěle chytající Maška, který svým výkonem držel tým nad vodou. Rozhodující moment přišel ve 39. minutě, kdy se po sporné situaci dostal k samostatnému úniku Blahoňovský a svůj nájezd proměnil. To bylo z gólového repertoáru vše. Maška držel svůj tým i nadále, ale útočná fáze Sloupu nebyla správně nastavena a vyrovnávací branku se vstřelit nepodařilo. Hostům stačilo pozorně bránit a nadále vyrážet do nebezpečných brejkových situací, které nakonec zvládla i obrana domácího celku a tak zápas skončil ve prospěch hostujících Drnovic, které i přes vysokou porážku na půdě Boskovic dokázali již podruhé udržet čisté konto. Sloup si stále drží průměr okolo jedné vstřelené i obdržené branky na zápas a patří mu 5. místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sloup
Zdeněk Dinga (asistent trenéra): Sice většinu času jsme strávili na polovině soupeře, naše hra však byla bez nápadu, bez pohybu, bez ohrožení branky soupeře ... Po vstřelení vedoucího gólu hostům stačilo pozorně bránit a vyrážet k nebezpečným brejkům.




Sestavy


TJ Sloup
D. Maška [-] - P. Skoupý [-] , T. Kouřil [-] , M. Buš [-] , F. Jedlička [-] (46. J. Lehotský [-] ) , F. Fedra [-] , Z. Musil [-] , D. Dinga [-] , D. Čech [-] (70. O. Koumar [-] ) , J. Sedlák [-] , A. Ševčík [-]


ŽK: 3. Z. Musil , 90. A. Ševčík - 57. I. Blahoňovský , 90. T. Toman .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: MAČÁT Emil - BEDNÁŘ Michael, SCHEJBAL Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Ťoupek

Expert: Patrik Pelíšek
Tip experta: výhra domácích

Drnovice zatím nepodávají ideální výkony, čehož Sloup využije.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Drnovice zatím nepodávají ideální výkony, ale ve Sloupě zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích