Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 10:15

6.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipůvka podruhé za sebou nebodovala, Vach rozhodl


Branky


13

Ve skvělé formě hrající Tomáš Vach rozhodl o osudu Lipůvky. Jeho krásný přímý kop ze 75. minuty byl pro domácí smrtelný. Ti se již druhý zápas nedočkali bodového zisku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boj o střed hřiště

Utkání začali velmi dobře hosté, jejich zkušenosti drželi elán nováčka daleko od branky a do poloviny první půle byli v útoku aktivnější. V 8 minutě se po zbytečné ztrátě na středu hřiště dostali hosté k centru z pravé strany a před brankou zcela volný Dovrtěl otevřel skóre zápasu 0:1. Další šance přišla v 25. minutě, Holomek přesnou kolmou nahrávkou našel Dovrtěla, který v dobré pozici zakončoval. Jeho střela byla tečovaná na rohový kop. Od tohoto okamžiku převzali iniciativu domácí a hostující brankář musel několikrát přesvědčit o svých kvalitách. První poločas moc fotbalové krásy nenabídl a byl to spíše boj o střed hřiště.

Vach rozhodl o vítězství hostí

Do druhého poločasu domácí prostřídali a bylo to znát. Hned v 47. minutě vyrovnával nový hráč na hřišti Sedláček , který míč doslova dotlačil za čáru 1:1. Od hostů přišla rychlá odpověď, po akci Schucha následovalo přesné přehození domácího brankáře Vachem, který dostal Doubravici zpět do vedení. V 51. minutě si vzal míč Fryčka, který středem prošel a z velké vzdálenosti životní trefou do pravé šibenice vyrovnával na 2:2. Lipůvka od té chvíle byla více na míči a dostávala se více do šancí. Bohužel žádná z nich neskončila v síti a tak se opět ukázali hosté. V 75. minutě se po zbytečném faulu dostala Doubravice k přímému kopu z hranice vápna, taková šance se neodmítá a taky že ne, krásná střela na stranu brankáře v podání Vacha vymetla šibenici 2:3 pro Doubravici. Do konce zápasu se nic vážného nestalo a tak "Daglas" odjíždí se třemi body. 



Ohlasy k zápasu


ASK Lipůvka
Robin Bohatec (hráč): Gratulujeme soupeři k vítězství a my na tenhle zápas musíme rychle zapomenout a jít dál. Příští týden odjíždíme k velmi těžkému utkání do Bořitova.




Sestavy


ASK Lipůvka
A. Ráček [-] - M. Čuhel [-] (46. J. Pospíšil [-] ) , J. Kovář [-] (46. R. Sedláček [-] ) , O. Pavlík [-] , S. Palkanynec [-] , V. Kučera [-] , M. Hloušek [-] (84. J. Kazda [-] ) , J. Pospíšil [-] , M. Fryčka [-] , M. Chlup [-] (71. V. Novotný [-] ) , K. Marek [-]

SK Doubravice nad Svitavou
J. Podloucký [-] - R. Dovrtěl [-] , A. Schuch [-] , R. Pijáček [-] (67. T. Zvejška [-] ) , M. Jelínek [-] , D. Maňoušek [-] , T. Vach [-] , O. Schuch [-] , Z. Vach [-] , M. Veselý [-] , O. Holomek [-]

ŽK: 34. J. Pospíšil , 82. M. Hloušek , 90. J. Kazda - 34. T. Vach , 69. M. Veselý , 87. O. Holomek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BARÁK Hynek - ODEHNAL David, ŠEBELA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Ťoupek

Expert: Patrik Pelíšek
Tip experta: výhra hostů

Doubravice naváže na své domácí utkání a nováčka soutěže porazí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Doubravice nenaváže na své domácí utkání a nováčka soutěže neporazí.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza