Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 16:30

6.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skalice si po debaklu připsala výhru, těsný výsledek uhájila před Černou Horou


Branky


13

Černá Hora poprvé ochutnala jiný výsledek než 1:1, jejich dosavadní zápasy dopadly schodně. Tuto sérii přerušila Skalice, které se povedlo udolat těsnou výhru 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prosazovaly se obě strany

Černá Hora přijela do Skalice se skóre 4:4 a se čtyřmi body. Dosavadní bilance čtyř zápasů a čtyř remíz znamenala, že hosté měli nejhorší útok a nejlepší obranu v soutěži. To se ale nedalo říct o domácích, kteří měli na svém kontě přes deset obdržených branek. Tento zápas avšak začaly lépe domácí, kteří šli ve 20. minutě do vedení zásluhou Martina Fadrného, který svému týmu daroval vedení 1:0. Hosté však neotáleli a o 10 minut později se dostali k vyrovnávací brance. Prosadil se útočník hostujícího celku Martin Abrahám a stav se vyrovnal. Vypadalo to, že do kabin se půjde za nerozhodného stavu, jenže to by na hřišti nesměl být Sekanina, který posunul opět Skalici do vedení. Poločas skončil lépe pro Skalici.

Černé Hoře se podařilo pouze snížit

Skalice si ve druhém poločase držela jednogólový náskok a Černá Hora věřila ve vyrovnání. Bohužel pro hosty se ale prosadili opět domácí. Havlíček navýšil vedení a ve Skalici doufali v další výhru. Hosté avšak udělali pouze jeden krok a nepříznivý stav se jim nepodařilo zvrátit. Jedinou trefu hostů ve druhé půli si připsal na své konto Radim Štěrba. Těsnou výhru se podařilo obraně domácích udržet a tak tři body zůstali na skalickém hřišti.



Sestavy


Skalice n.Svitavou
O. Ševčík [-] - P. Ševčík [-] , M. Pokorný [-] , M. Fadrný [-] , D. Káčerik [-] , R. Sekanina [-] , J. Havlíček [-] , D. Fiala [-] (89. J. Burgr [-] ) , T. Bílek [-] , T. Černý [-] , A. Novotný [-]

FK Černá Hora
M. Trávníček [-] - M. Bílek [-] , M. Šafr [-] , J. Stupka [-] , B. Šváb [-] , R. Štěrba [-] - D. Štěrba [-] , Z. Širůček [-] - M. Jarůšek [-] , M. Abrahám [-] , P. Honsnejman [-] (46. R. Sedláček [-] ) -

ŽK: 33. A. Novotný , 35. T. Bílek , 51. M. Pokorný , 68. J. Havlíček - 30. M. Bílek . ČK: 79. A. Novotný .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: BUREŠ Martin - CÁPAL Roman, BRACH Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Ťoupek

Expert: Patrik Pelíšek
Tip experta: remíza

Očekávám vyrovnané utkání, které skončí dělbou bodů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Očekávám vyrovnané utkání, které skončí těsnou výhrou Černé Hory

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů