1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 15:30

5.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnání v 93. minutě. Závěrečné drama rozhodl domácí Jarůšek


Branky


12

Zápas o dvou gólech, jeden hned na začátku, druhý na úplném konci. Sloup si mohl připsat další výhru, místo toho přišla remíza. Černá hora s prozatimní bilancí 4 zápasy, 4 vstřelené, 4 obdržené a 4 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek vyšel lépe Sloupu

Oba týmy se pyšný dobrou obrannou fází hry. Moc gólů v zápasech těchto týmů nepadá a nebylo tomu jinak ani teď. Ovšem první gól padl hned v 5. minutě. František Fedra si vzal míč a nahrál přesně na nohu Kroutilovi a ten svůj pokus proměnil a otevřel skóre. Převahu na míči si držela více Černá Hora, ale k vážnějšímu ohrožení branky se nedostala. Sloup naopak ze zajištěné obrany dokázal vytvářet šance, žádná z nich se však nechytla a tak první poločas skončil výhodou hostí.

Vyrovnání přišlo v 93. minutě

Sloup začal druhý poločas na stejné vlně jako začal ten první. V rozmezí 45. až 65. minuty mohli hosté odskočit o další branky. Vyložené šance však neproměnili a tak byl zápas stále otevřený. Po zranění stopera Ševčíka se hra Sloupu rozpadla a do hry se začali dostávat i domácí. Místo rozhodnutí však přišla pro Sloup rána v podobě vyrovnání. Samotný závěr utkání doprovázela skrumáž ve vápně hostí a domácí z něj vyšli šťastněji. V 93. minutě si balón našel Jarůšek a vyrovnal. V závěru tak Černá Hora dokráčela ke svému standardu. Z každého zápasu si zatím odvezla bod a každý její zápas skončil 1:1. V příštím kole budou chtít změnit nastavený kurz na hřišti ve Skalici a konečně zvítězit. Sloup naopak přivíta trápící se Drnovice.



Ohlasy k zápasu



TJ Sloup
Jiří Pokoj (trenér): Zasloužená remíza i když k vítězství jsme měli blíž. Škoda neproměnných šancí a nakonec se k nám štěstí otočilo zády a domácí lacinou brankou v nastaveném čase v 93. minutě vyrovnali. Všichni hráči si sáhli na dno svých sil a remíza je nečekaná, ale zasloužená. Za odvedený výkon musím opět všechny hráče pochválit. Záporem je zranění Ševčíka, odvezen do nemocnice, šití na hlavě a Čech naražená žebra. Oba v poločase museli odstoupit.



Sestavy


FK Černá Hora
M. Trávníček [-] - J. Stupka [-] , R. Štěrba [-] , M. Šafr [-] , J. Šebek [-] - Z. Širůček [-] , D. Štěrba [-] , D. Koupý [-] - M. Jarůšek [-] , L. Čech [-] , V. Vaníček [-] -

TJ Sloup
D. Maška [-] - F. Fedra [-] , J. Sedlák [-] , D. Čech [-] (46. P. Šindelka [-] ) , D. Dinga [-] , A. Ševčík [-] , J. Kroutil [-] , P. Skoupý [-] , T. Kouřil [-] , M. Buš [-] , Z. Musil [-]

ŽK: 85. D. Štěrba , 88. M. Trávníček - 68. J. Kroutil .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ROUČKA Jiří - MALITS Michal, BRACH Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Jakub Ťoupek

Expert: Jan Sedláček
Tip experta: výhra hostů

Sloup naváže na dobrý začátek sezóny. Výhra hostů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza