Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 16:30

5.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boskovice v závěru urvaly tři body, hlavou rozhodl Stanček


Branky


12

Dlouho byl stav vyrovnaný, ale po červené kartě domácích se k poslednímu slovu dostali hosté. Tři minuty před koncem po centru rozhodl hlavou Stanček a poslal všechny body do Boskovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnáno

Nedělní odpoledne v Lipovci nabídlo zápas trapícího se domácího týmu proti neporaženému sdruženému B-týmu Boskovice/Letovice. Když se zde tyto mužstva střetli naposled, byla z toho výhra Lipovce 5:2, která pomohla Cetkovicím k jistému titulu v soutěži. Začátek zápasu patřil hostům, jelikož již v 7. minutě utíkal sám na brankáře Niessner. Svoji 1. šanci v utkání však neproměnil. V 10. minutě se dostali ke slovu i domácí. Po nedorozumění hostů ve středu pole sebral míč Michal Zouhar, nahrál na pravý roh vápna Jakubu Keprtovi a ten křižnou ranou překonal Svobodu - 1:0. Za 7 minut našel Sergeii Matviienko přesným pasem Niessnera, ten opět pláchl lipovské obraně a tentokrát již zamířil přesně a srovnal na 1:1. Utkání se poté přelévalo z jedné strany na druhou, mírně lepší byl Lipovec, avšak ani jeden tým nebyl schopný skórovat. Tuto pasáž také provázela velmi tvrdá hra, avšak v rámci nastavených mantinelů pravidel fotbalu. Do kabin se tak šlo za vyrovnaného stavu 1:1.

Tři body zachránil Stanček

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu jako končil ten první. Obě mužstva si vytvářeli dobré střelecké příležitosti, skórovat však nikdo neukázal. To změnil až v 63. minutě křižnou ranou domácí Lukáš Musil, jenž poslal Lipovec opět do jedno gólového vedení. Poté následovala 13minutová karetní pasáž rozhodčího Vosláře, během které rozdal 5 žlutých karet. Nutno dodat, že všechny byli uděleny zcela správně. Vše změnil až v 76. minutě velmi šťastnou střelou Sergeii Matviienko, který famózně překonal vyběhlého Sedláka z 30 metrů. Stav se opět srovnal na 2:2. Nervozita byla znát na obou stranách. Vše vyvrcholilo v 81. minutě, kdy Filip Musil udeřil Martina Stančka ramenem do hrudníku, za což obdržel druhou žlutou kartu a utkání pro něj předčasně skončilo. Hosté tohoto oslabení dokázali využít v 87. minutě, kdy se po centru Pelíška prosadil hlavou Martin Stanček a strhl tak všechny body na svou stranu. Divácky velmi atraktivní utkání skončilo nejtěsnějším rozdílem 2:3.



Sestavy


SK Sokol Lipovec
P. Sedlák [-] - V. Zouhar [-] , P. Hebert [-] , J. Janeček [-] (46. K. Jírava [-] ) , M. Zouhar [-] , V. Formánek [-] , L. Musil [-] , F. Musil [-] , P. Kučera [-] (68. J. Šebela [-] ) , F. Hebert [-] (71. R. Horáček [-] ) , J. Keprt [-]

FC Boskovice - Letovice B
A. Svoboda [-] - R. Volkov [-] , S. Matviienko [-] , P. Bayer [-] , G. Bayarmagnai [-] (63. J. Fidler [-] ) , M. Niessner [-] , A. Preč [-] (53. R. Müller [-] ) , P. Stria [-] , P. Pelíšek [-] , J. Vlk [-] , M. Stanček [-]

ŽK: 56. L. Musil , 71. F. Hebert , 72. F. Musil - 51. M. Stanček , 62. S. Matviienko , 69. P. Bayer , 73. J. Fidler . ČK: 81. F. Musil .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: VOSLÁŘ Filip - JELÍNEK David, LORENC Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Ťoupek

Expert: Jan Sedláček
Tip experta: remíza

Boskovice zatím bez ztráty bodu, nic ale netrvá věčně. Remíza.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů