4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 15:00

5.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrov zničil Lipůvku, hattrickem se blýskl zkušený Gross


Branky


33. M. Gross , 56. M. Gross , 87. M. Gross , 90. L. Pernica - 61. M. Hloušek
10

V minulé sezóně se rvali ve 3. třídě, letos však proti sobě bojují o soutěž výš. Oba týmy nezačaly sezónu podle plánů, ale lépe na tom byla hostující Lipůvka, až do tohohle zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úřadovali hlavně domácí

Do utkání hosté vstoupili nervózně a vlažně. Iniciativu přenechali domácím hráčům, kteří byli nebezpeční svými dlouhými balony za obranu. Ve 33. minutě domácí zužitkovali právě jeden z dlouhých balonů až do hostujícího vápna, kde si jej našel domácí Gross a otevřel skóre na 1:0 pro domácí. Stejný útočník nedlouho poté nastřelil pouze tyč. V prvním poločase hosté moc klidu na kopačkách neměli a tak hrozili pouze ze standardních a rohových kopů. Nejvážnější příležitost měl Tomáš Hochman, ke kterému se dostal propadlý balon a vyslal hezkou prudkou střelu. Bohužel pro něj domácí gólman předvedl ještě hezčí zákrok. První poločas tak skončil 1:0.

I přes snížení se hostům nepodařilo výsledek dál korigovat

Druhý poločas se hostující hráči zvedli a postupně byli aktivnější. Bohužel hned v 56. minutě přišla facka v podobě druhého inkasovaného gólu, opět z kopačky Grosse. I tak pokračovali v aktivitě a ta se vyplatila. V 61. minutě, kdy po centru ze strany skóroval střelou na zadní tyč Martin Hloušek a snížil na 2:1. Velká příležitost skončila na tyči ze standardní situace z kopačky Tomáše Hochmana. Na posledních 15 minut vysunuli hosté jednoho obránce do útoku a postupně si vytvářeli další šance, které ale zůstaly neproměněny. Byli to naopak domácí, kteří v závěru využili otevřené obrany a v 87. a 90. minutě uzavřeli utkání na konečných 4:1 pro ně.



Sestavy


Ostrov
M. Lahodný [-] - M. Ševčík [-] , M. Bezděk [-] , L. Pernica [-] , M. Sedlák [-] , M. Gross [-] (88. M. Nezval [-] ) , P. Flek [-] , J. Kostka [-] , T. Maša [-] , T. Belton [-] , M. Štreit [-] (62. J. Sekanina [-] )

ASK Lipůvka
A. Ráček [-] - M. Fryčka [-] , M. Chlup [-] , K. Marek [-] , S. Palkanynec [-] , M. Čuhel [-] , V. Kučera [-] (76. V. Novotný [-] ) , M. Hloušek [-] (82. O. Novotný [-] ) , R. Sedláček [-] (59. D. Kovář [-] ) , J. Pospíšil [-] , T. Hochman [-]

ŽK: 53. L. Pernica - 16. R. Sedláček , 76. T. Hochman , 90. M. Fryčka . ČK: 70. J. Mikyska .
Počet diváků: 112. Rozhodčí: JALOVÝ Josef - STLOUKAL Zbyněk, HEGER David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Ťoupek

Expert: Jan Sedláček
Tip experta: výhra domácích

Dva nováčci soutěže. Myslím, že Ostrovu se podaří poprvé naplno bodovat. Výhra domácích.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza