Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 16:30

2.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhra o 10 gólů, nově spojený tým Boskovice - Letovice B si jednoznačně poradil s Drnovice


Branky


6

Tým oficiálně pod novým názvem FC Boskovice - Letovice B přivítal celek z Drnovic a byla to jízda. Totální demolice v podání domácích hráčů. Niessner rozhodl o výsledku již v 5. minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí na to vlétli hned od začátku

Po loňském druhém místě chtěli Boskovice, nyní oficiálně spojené s Letovicemi, navázat na úspěšnou sezónu a začít na vítězné vlně. To se jim náramně povedlo, již od 5. minuty se totiž mohli pyšnit vedením. Niessnerova střelecká forma se opět rozjízděla a v 19. minutě se dokázal prosadit znovu. Vedení o dva góly ve 20. minutě ale domácím nestačilo. Do poločasu se za domácí dokázali prosadit Jurka a také osmnáctiletý Volkov. Odevzdaný výkon Drnovic hrál do karet domácím a ti si také pohlídali čtyřbrankové vedení až do poločasu.

Dalších 6 gólů z domácích kopaček

Start do druhého poločasu neměli domácí tak dominantní jako do toho prvního i přesto se vážnějšího ohrožení jejich branky nedostalo. Naopak rychlík domácích se opět rozjel a to ještě ve větším tempu. Na tabuly svítila 58. minuta a k míči se dostal Minx, který zvyšoval již na 5:0. O necelé dvě minuty později se ke slovu dostal také Filip Sychra, který se na hřiště poprvé podíval 3 minuty před svým přesným zásahem. Vedení o 6 branek však nestačilo a domácí se hnali dál dopředu. Zkušený Robin Müller zvyšoval již na 7:0 a Drnovice už si přály, aby zápas co nejdřívě skončil. Ten ale pokračoval dál a času měli domácí na skórování více než dost. Postupně přidali další 3 branky do sítě za brankářem Liznou. Druhý zápis mezi střelce si připsal střídající Sychra, hattrick uzavřel Niessner a svůj druhý gól vstřelil také Volkov. Výsledek hovoří za vše.



Sestavy


FC Boskovice - Letovice B
A. Svoboda [-] - R. Volkov [-] , L. Jurka [-] (62. J. Havelka [-] ) , M. Niessner [-] , A. Všianský [-] (57. F. Sychra [-] ) , V. Hrabec [-] , P. Stria [-] , J. Kazda [-] , R. Müller [-] , Š. Petrů [-] (44. J. Minx [-] ) , M. Stanček [-]


ŽK: 44. D. Štarha , 54. I. Blahoňovský .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SOTOLÁŘ Marek - KUNC František, VAVŘÍN Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Boskovice si po vydařené sezóně znovu udrží vrchní příčky. Drnovice na ně nebudou stačit

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích