Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 16:30

2.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysočany smetly Doubravici a jednoznačně ukázaly co je jejich cíl pro následující sezónu


Branky


6

Na úvod sezóny se doma představil tým z Vysočan a Šosůvky a zdemoloval hostující Doubravici. Vysoká výhra na začátek je pro domácí takovým odrazovým můstkem pro celou sezónu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od první minuty bylo vidět kdo tahá pilku

Od první minuty nasadili domácí hráči vysoké tempo, kterému soupeř absolutně nestačil. Na gól se čekalo sotva tři minuty. Svoboda překvapil hosty rychle vhozeným autem na nového hráče ve vysočanském dresu Patrika Musila, ten unikl obraně a z levé strany poslal míč přesně ke vzdálenější tyči a upravil na 1:0. Domácí tým držel nastavené tempo a útok za útokem se valil na hostující bránu. Už v 8. minutě se znovu měnilo skóre. Na centr na pravou stranu si naběhl Musil, poslal přihrávku na nabíhajícího Jamricha a ten z 15-ti metrů namířil po zemi po brankářově levé ruce. A šancí i nadále přibývalo. Doubravice se k bráně vůbec nedostávala, ovšem na druhé straně hřiště se děly zajímavé věci. V 10. minutě si vytvořili domácí další velkou možnost, Kovář přiťukl Svobodovi, ale ten z 10-ti metrů trefil brankáře do nohou. Dlouho zahozená šance nemrzela. Za tři minuty poté si naběhl Jamrich na pas na levou stranu, poslal přihrávku před bránu na nabíhajícího Kováře a ten, i s pomocí teče brankáře, rozvlnil potřetí síť na 3:0. Navíc se gólman hostů při zákroku zranil a musel být střídán. V 19. minutě vysunul Škvarenina doleva Svobodu, ten prošel před brankáře a jeho přihrávku před prázdnou bránu obránce na poslední chvíli srazil na roh. Ve 21. minutě unikl po pravém křídle Kovář, nacentroval před bránu na Musila, ten tentokrát mířil vedle brány. Na další branku se čekalo pouze do 24. minuty. Kovář centroval před bránu, obránce hlavou míč přizvedl k Jamrichovi a Kuba umístil míč přesně k pravé tyči. A za čtyři minuty nato se Jamrich změnil v nahrávače, když vysunul doleva Svobodu, ten osamocený obhazuje vybíhajícího gólmana a zvýšil už na 5:0. Hned po gólu našel Kadlec Jamricha, ale tentokrát brankář hostů svůj tým podržel. Ale ve 32. minutě se našemu celku povedlo vstřelit další branku. Kovář poslal do šance Musila a ten obloučkem přeloboval brankáře a upravil stav na 6:0. V následujících minutách už přece jen tempo opadlo a Doubravice se začala dostávat na polovinu soupeře. Ve 39. minutě se dostal její hráč ke střele z hranice „šestnáctky“, Zouhar jeho pokus trochu podcenil a míč skončil na pravé tyči. Byla to vlastně největší šance hostů za celý zápas. Na druhé straně ještě mohl přidat další gól Krátký, který vypálil z 20-ti metrů a míč z jeho kopačky skončil na břevnu.

Jednoznačný výkon domácích

I v úvodu druhého poločasu se hrálo podle not domácích. V 50. minutě si naběhl na pas na levou stranu Svoboda, poslal přihrávku před bránu na Musila a jeho střelu brankář nohou vyrazil. V 52. minutě přihrál Jamrich nabíhajícímu Musilovi, ten se ocitl sám před brankářem a dokázal ho prostřelit a zkompletovat hattrick na 7:0. A za čtyři minuty přibyl do sítě hostů další gól. Jamrich přihrál Svobodovi a ten v šanci poslal míč vedle gólmana do brány. Pak došlo na domácí straně k hromadnému střídání tří hráčů a tempo po těchto změnách přece jen opadlo. Hra se vyrovnala, i Doubravice se začala dostávat k bráně, ale větší příležitost si nevypracovala. Vedení mohl navýšit v 72. minutě Kovář, který ukázal obráncům záda, obešel i brankáře, jenže nastřelil vracejícího se obránce. Zbytek utkání se odehrával uprostřed hřiště bez větší šance před některou z branek, ale i tak si náš celek připsal jasné vítězství.



Sestavy


Vysočany - Šošůvka
D. Zouhar [-] - T. Hejč [-] , P. Kovář [-] , J. Jamrich [-] , L. Škvarenina [-] , M. Krátký [-] (74. J. Zouhar [-] ) , D. Svoboda [-] (64. M. Šebela [-] ) , P. Musil [-] (64. L. Vágner [-] ) , J. Maňoušek [-] , M. Kadlec [-] , L. Bezděk [-] (64. L. Němec [-] )

SK Doubravice nad Svitavou
P. Stejskal [-] (15. J. Podloucký [-] ) - R. Dovrtěl [-] , A. Schuch [-] , R. Pijáček [-] (56. J. Kobza [-] ) , M. Jelínek [-] , D. Maňoušek [-] , T. Vach [-] (64. P. Stejskal [-] ) , O. Schuch [-] , M. Dvořák [-] , Z. Vach [-] , M. Veselý [-]

Počet diváků: 120. Rozhodčí: ROUČKA Jiří - JALOVÝ Josef, SKOTÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Vysočany jednoznačně zvítězí a Doubravice odjede s prázdnou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů