P. Hebert 6. (vl.)
1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 17:00

2.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipovec vstřelil 3 branky, z toho jednu do vlastní


Branky


6. P. Hebert (vl.) - 54. P. Hebert , 69. M. Zouhar
6

Lipovec po odchodu opory týmu Jana Horáčka si chtěl zlepšit náladu v prvním zápase ve Skalici. Hostům se podařilo vstřelit 3 branky z toho jednu do vlastní branky. To je ale nepoložilo a dokráčeli si za vítězstvím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní gól byl jedinou větší akcí v první půlce

Velice vyrovnané utkání viděli diváci na stadionu ve Skalici nad Svitavou. Od začátku zápasu nebyly k vidění velké gólové příležitosti. Jeden gól ale přeci jen diváci viděli. Při špatné domluvě obrany hostí se míč dokutálel až za záda gólama Sedláka. Branka byla připsána hostujícímu Hebertovi. Hosté se snažili s nepříznivým stavem něco udělat, to se jim ale nepovedlo. První poločas moc šancí nenabídl a tak do šaten šel šťastnější domácí celek.

Lipovec zapl a stav otočil

Do druhé poloviny utkání přišel z kabin úplně jiný tým z Lipovce. Hráči hostujícího týmu se do toho pustili hned od začátku a zaply své motory o kvalt výš. Obrana Skalice byla z tlaku zaskočená a hned v 9. minutě druhého poločasu se Hebert dočkal vyrovnání. Svůj vlastní gól tak odčinil i gólem do soupeřovy sítě. Stav se tak vyrovnal a tlak neustával. Hosté z Lipovce si šli za vítězstvím a to se jim také dostalo. O 15 minut později se po individuální akci Zouhara hosté mohli radovat z vedení 2:1. Šance na obou stranách byly, ale ani jedna se nedokázala dostat do branky. Lipovec si tak po obratu v druhém poločase dokázal připsat do tabulky všechny body a sezónu začal na vítězné vlně.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu



SK Sokol Lipovec
Kryštof Jírava (hráč): Tak první polovina byla docela vyrovnaná ale nedomluvnou jsme si dali vlastní gól, ale to se prostě stane. Do druhé poloviny jsme skočili po hlavě Skalice byla docela si myslím zaskočená z tlaku. Tak jsme dali první gól a následně za pár minut jsme dali i druhý po individuální akci. Šance pak byli šance na obou stranách, ale nakonec jsme vzali tři body a jeli jsme spokojeni domů.



Sestavy


Skalice n.Svitavou
O. Ševčík [-] - P. Ševčík [-] (35. M. Pokorný [-] ) , M. Fadrný [-] , D. Káčerik [-] (86. A. Novotný [-] ) , R. Sekanina [-] , J. Havlíček [-] , D. Fiala [-] (81. T. Všianský [-] ) , R. Fojt [-] (66. J. Burgr [-] ) , T. Bílek [-] , T. Černý [-] , M. Odehnal [-]

SK Sokol Lipovec
J. Sedlák [-] - K. Jírava [-] (60. J. Janeček [-] ) , P. Hebert [-] , J. Keprt [-] (75. V. Formánek [-] ) , R. Horáček [-] (46. J. Šebela [-] ) , D. Zouhar [-] (64. F. Hebert [-] ) , L. Horáček [-] , L. Musil [-] (81. P. Kučera [-] ) , F. Musil [-] , V. Zouhar [-] , M. Zouhar [-]

ŽK: 57. R. Sekanina , 63. M. Pokorný , 85. T. Černý - 4. V. Zouhar , 17. P. Hebert , 28. K. Jírava , 70. J. Janeček , 73. F. Hebert , 87. V. Formánek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: BUREŠ Martin - HLAVIČKA Lukáš, BRACH Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra hostů

Lipovec bude chtít letos postoupit. Ve Skalici vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů