3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2023 10:15

1.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bory i přes velký tlak na obranu Křoví ztratily všechny body


Branky


30. J. Rolín , 33. A. Sus , 60. J. Rolín - 85. V. Burian
20

I když Bory hlavně v závěru druhé půle přidali hodně do kotlů, přesnost je opět zradila a kvůli třem gólům vychází z tohoto duelu na prázdno. Přečtěte si o průběhu!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křoví tlak Borů přečkalo a dalo 2 góly

Křoví hostilo na své půdě svůj poslední zápas v tomto kalendářním roce. Přijela za nimi rezerva Borů a samotný zápas začal ve vysokém tempu, oba týmy se střídali na míči, ohroženy byly obě branky. Za hosty selhal v koncovce před odkrytou brankou Milan Špaček. Poté domácího brankáře ostřeloval jako na střelnici Vojtěch Chalupa, gól však nepadl. Penaltou to zasmrdělo jak před domácí brankou, tak před hostující brankou, rozhodčí však správně posoudil oba momenty a hrálo se dál. V 30. minutě po chybě v rozehrávce v obraně hostí, tvrdou střelou skóroval domácí Jakub Rolín. Tři minuty na to dal další gól na 2:0 domácí Sus. 

Bory nestihly obrátit

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí, když v 60. minutě skóroval opět Rolín. Pak v Křoví začalo peklo a po zbytek zápasu domácí nevěděli, kde jim hlava stojí. Skvěle hrající záloha hostí chystala jeden útok za druhým a domácí brankář byl opět pod palbou. Střely létali jen pár centimetrů od branky, jednou to byla tyč a několik střel zneškodnil domácí Karmazín. Nestačil však na střelu Buriana v 85. minutě a Bory se mohli konečně radovat. Útoky na branku Křoví nepřestávaly, ale bylo už jen málo času. Domácí si tak se štěstím uhlídali výhru 3:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Družstevník Bory B
Stanislav Krejčí (hráč): Jako první bych rád zmínil, že hra byla tvrdá, ale férová, pro míč se chodilo tvrdě rameno na rameno, ale nikdo nedělal žádné zákeřnosti a kdo si myslí něco jiného, ať jde dělat balet a nehraje fotbal. Dále té hře moc nepomáhal ani terén. Takže i tvrdý faul na nás bylo jen nešťastné podklouznutí. A teď ke hře samotné. První půle byla vyrovnaná. Po druhém poločase může být Křoví rádo za výsledek 3:1, kdyby jsme byli přesnější, mohlo být vše jinak. Fotbal se však hraje na góly a těch dalo Křoví víc, gratulace k vítězství a hodně štěstí na jaře.



Sestavy


TJ Sokol Křoví
P. Karmazín [-] - A. Lunda [-] (54. L. Valach [-] ) , . Maloň [-] , M. Ivančík [-] - J. Hanus [-] , M. Urbánek [-] (46. J. Bartošek [-] ) , T. Panáček [-] , A. Sus [-] (70. D. Ševčík [-] ) , J. Smutný [-] - K. Jilg [-] , J. Rolín [-]

TJ Družstevník Bory B
M. Netolický [-] - V. Chalupa [-] , M. Špaček [-] (46. F. Zikmund [-] ) , V. Burian [-] , T. Brodský [-] (54. O. Hlaváč [-] ) , M. Zástěra [-] , M. Požár [-] , S. Krejčí [-] (46. T. Molnár [-] ) , Z. Hlaváč [-] (54. J. Netolický [-] ) , J. Milota [-] , L. Němec [-] (46. J. Karásek [-] )

ŽK: 15. M. Ivančík - 80. V. Burian .
Hráči zápasu: J. Smutný - M. Požár , V. Burian .
Počet diváků: 41. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - BUDÍN Jan, SÝKORA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

I když Bory v minulém zápase "překvapily" Kladiváře z Hamrů, tak tady to vidím na jasnou jedničku.

31. 10. 2023 22:24
Výhra domácích
Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 19:58
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 07:47

Tip experta: výhra domácích

Křoví se již vrací na vítěznou vlnu po menším úpadku a doma budou znovu naplno bodovat.