Po neatraktivním prvním poločasu padlo 5 gólů, nakonec ve prospěch rezervy Křižanova nad Pohledcem


Branky


53. L. Burian , 67. P. Kaštan , 83. T. Plocek , 90. L. Burian - 78. M. Žák
18

Křižanov B na svém hřišti přivítal soupeře z Pohledce, první poločas však týmy k sobě blízko v tabulce se nacházející nerozdělil. Druhý poločas se ale odehrál v jiném charakteru, padlo pět gólů a výhru si odnášejí domácí! Přečtěte si o zajímavém průběhu!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nízké tempo vedlo k nerozhodnému skóre na konci prvního poločasu

V den výročí vzniku samostatného československého státu se utkaly týmy ze spodní části tabulky, béčko Křižanova hostilo Pohledec. S ohledem na poslední výsledky byli favoritem domácí borci, i hráči z Novoměstska ovšem dosahují postupem času lepších výsledků, dal se tedy očekávat vyrovnaný fotbal. Od úvodních minut na hřišti opravdu žádný tým nedominoval. Mírnou převahu měli s větrem v zádech hrající hosté, k vyloženým šancím to ovšem nevedlo. Výjimkou byla nepovedená střela z pravé strany, která se nakonec ukázala býti takřka dokonalou diagonálního přihrávkou, proti útočníkovi hostí byl ovšem včas z branky Homola a změnu skóre nepřipustil. Do kabin se tak šlo za stavu 0:0 a přítomní fanoušci si mohli právém klást otázku, zda letos podzimní část neskončila o něco dříve a toto již není přátelák v rámci zimní přípravy, protože v takové atmosféře a nasazení se první půle odehrála.

Všechny góly v druhém poločase

Do druhého dějství domácím výrazně pomohla silná lavička, přičemž zejména Burian byl od prvních minut na hřišti cítit. Po dokonalém pasu od shodou okolností rovněž střídajícího Švejdy si Burian skvěle do běhu zpracoval dlouhý balón a bez jakýchkoliv spekulací ho umístěnou ranou k zadní tyči přetavil v křižanovské vedení 1:0. Domácí po změně stran i nadále drželi otěže zápasu ve svých rukou, pojistku přidal produktivní krajní obránce Kaštan a zvýšil stav na 2:0. Hosté vědomi si toho, že už nemají moc co ztratit, přitopili pod ofenzivními kotly, a výsledkem bylo snížení na 2:1 krásnou Žákovou střelou do pravého horního rohu domácí branky. Křižanovští borci ovšem žádné drama nepřipustili a nejen, že už do konce zápasu hosty nepustili do vážnější šance, především přidali ještě dva zásahy - na 3:1 uklidnil domácí barvy stoper/univerzál Plocek a na konečné skóre pak po Bramborově slovní i herecké etudě uzavřel po nepřímém kopu z hranice vápna svým druhým zásahem Burian.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov B
Martin Homola (brankář): Zasloužená výhra pro nás, Pohledec za vyrovnaného stavu svou šanci nevyužil, my jsme pak byli po přestávce produktivní, což rozhodlo. Pomohla nám hodně kvalitní lavička, kterou by nám v některých zápasech mohlo závidět i naše áčko.




Sestavy


SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - J. Hubl [-] (46. J. Švejda [-] ) , M. Petr [-] , B. Horníček [-] (49. L. Burian [-] ) , J. Kolouch [-] (66. M. Sklenář [-] ) , M. Veselský [-] (66. D. Kaštan [-] ) , J. Horníček [-] , T. Plocek [-] , L. Anděl [-] , P. Kaštan [-] , J. Mužátko [-] (31. J. Stupka [-] )

TJ Pohledec
D. Brambora [-] - M. Žák [-] , J. Švanda [-] (58. D. Říčan [-] ) , T. Šolc [-] , L. Jambor [-] , K. Hofta [-] , F. Karmazín [-] (79. A. Jinek [-] ) , L. Novotný [-] , V. Šaroun [-] , J. Pustina [-] , T. Hromádka [-]

ŽK: 90. D. Brambora . ČK: 90. T. Šolc .
Hráči zápasu: L. Burian , T. Plocek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - ŽILKA Jan, PINKAVA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 14:06

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 12:34

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 18:16

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 16:57

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 19:57

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 18:01

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 19:01

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 08:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 06:51

Tip experta: výhra domácích

Oba týmy se výsledkově zvedli a věřím více domácím, kteří budou hladovější po výhře.