Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 16:00

6.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přísný metr rozhodčího! V zápase o 10 brankách přišla i 3 vyloučení na obou stranách nerozhodných z Křižanova B i Věchnova


20

Letos už jedenáctigólový ostrostřelec Ostrýž si připisuje další 4 góly! To ale Věchnovu nestačilo na tři body. Nechali si totiž vyloučit hned dva hráče a tak se nakonec podařilo Křižanovu srovnat. Ti ale na své straně měli také červenou kartu. Už nyní si můžete přečíst, co se stalo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bláznivý zápas plný branek i červených karet odstartoval zostra hned v 6. minutě Burianovou neproměněnou střelou, kterou skvěle vyrazil Starý, ovšem jen do kroku na pravém křídle dorážejícího levého obránce Kaštana. Vedení 1:0 však domácím nevydrželo dlouho, po sporném rohu totiž tečoval na malém vápně střelu Horníček a bylo srovnáno. Dvě minuty poté se hosté ujali vedení, Nobicht neodhadl dlouhý aut a Ostrýž si sám před bránou dokáže zpravidla poradit bezchybně. Po půlhodině hry se počet hráčů na hřišti snížil o dva poté, co Burian a Kučera neřešili svůj spor zrovna v rukavičkách a rozhodčí oba vyloučil červenou kartou. Povedená tříminutovka poté přišla na domácí straně, Žákova tečovaná střela znamenala srovnání, Nobicht poté skrytou střelou z dálky překvapil hostujícího gólmana a vrátil vedení na křižanovskou stranu - 3:2. Velmi přísný a podivný metr rozhodčího Tomáška pak odskákal Kolbábek, který za na poměry okresních soutěží běžné protesty vyfasoval během několika sekund dvě žluté karty a hosté šli do devíti. Poslední nákop první půle znamenal souboj Ostrýže s domácím gólmanem Homolou, který si nevedl zrovna ukázkově a Ostrýž dokázal svým druhým zásahem zápasu skóre srovnat na 3:3.

Ihned po rozehrání si z domácích bránicích hráčů udělal Ostrýž slalomové sparingpartnery a poklidil míč na zadní tyč, dokončením svého hattricku zvýšil skóre na 3:4 pro hosty. Na to, že domácí hráli proti oslabenému soupeři, nebyla tato skutečnost z jejich útočných snah vůbec patrná. Naopak obranné zkraty pokračovaly, Sklenář svou rozehrávkou dozadu trefil Soudka, který míč předložil osamocenému Ostrýžovi a ten skvěle provedeným lobem na zadní tyč připsal svůj čtvrtý a věchnovský pátý gólový zápis na 3:5. Domácí poté přece jen přitopili pod útočnými kotly, Horníčkova tečovaná střela znamenala snížení a patrně spravedlivou dělbu bodů zajistila v poslední minutě Petrova skvěle kopnutá (a Nobichtovými vlasy tečovaná) standardka k levé tyči špatně postaveného Starého. Skóre tak skončilo nerozhodně 5:5.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov B
Martin Homola (brankář): Hodnocení domácích: Proti poločas hrajícímu oslabenému soupeři bychom si asi měli poradit lépe, tj. za tři body, na druhou stranu jsme srovnávali v posledních minutách, takže z tohoto pohledu za bod můžeme být rádi. Když dáme pět gólů, měli bychom vyhrát, ale obranné chyby, které jsme v sobotu předvedli, by se neměly stávat ani na této úrovni. Příští zápas v Rudolci uvidíme, ale následně proti béčkům Svratky a Borů už musíme bodovat bezpodmínečně naplno.




Sestavy


SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - M. Sklenář [-] (65. M. Veselský [-] ) , J. Hubl [-] (23. D. Kaštan [-] ) , M. Petr [-] , B. Horníček [-] , J. Horníček [-] (46. T. Frantl [-] ) , J. Nobicht [-] , J. Žák [-] (60. D. Szojma [-] ) , P. Kaštan [-] , L. Burian [-] , J. Mužátko [-]

TJ Věchnov
D. Starý [-] - O. Ostrýž [-] , P. Soudek [-] , D. Kašuba [-] , F. Horníček [-] , P. Kučera [-] , T. Kolbábek [-] , D. Kolbábek [-] , J. Pokorný [-] , J. Bílek [-] , P. Kubík [-]

ŽK: 51. P. Kaštan , 69. D. Szojma , 91. M. Petr - 45. T. Kolbábek , 60. P. Soudek , 77. O. Ostrýž . ČK: 26. L. Burian - 26. P. Kučera , 45. T. Kolbábek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - DOSTÁL Petr, PINKAVA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: David Starý
Tip experta: výhra hostů

Já tady nemůžu jinak. Nevěřit týmu bych si nedovolil, ale vím že nás v Křižanově čeká těžká šichta. Parta pod taktovkou Aleše Buriana nás umí prohnat, ale věřím že budeme o gól lepší a vyhrajeme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Byl bych rád kdyby tři body zůstaly doma, ale musím zohlednit sílu hostů.

Tip: výhra hostů

Béčko Křižanova si ani tentokrát nepřipíše první domácí výhru. Hosté vydřou těsné vítězství o jednu branku.

Tip: výhra hostů