1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2023 14:30

12.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koněšín se těsnou výhrou v Radoticích vrátil do čela tabulky


Branky


14

V neděli se na hřišti v Radoticích odehrál napínavý fotbalový zápas mezi domácím týmem Radotice a hostujícím Koněšínem. Zápas skončil výhrou Koněšína 2:1, přičemž oba týmy předvedly skvělý výkon, který si zaslouží uznání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli dvakrát do vedení

Začátek zápasu byl velmi intenzivní, s oběma týmy usilujícími o brzký náskok. V 7. minutě se Koněšín dostal do vedení díky gólu Ondřeje Šibůrka, který tímto zásahem poslal svůj tým do vedení 1:0. Domácí tým však ukázal svou sílu a v 26. minutě se jim podařilo vyrovnat. Petr Tobolka skóroval, a stav utkání byl 1:1.Napětí na hřišti neklesalo, oba týmy bojovaly o další gól a nadvládu. Ve 29. minutě přišel rozhodující okamžik, když Michal Konečný vstřelil druhý gól pro Koněšín, posílil tak vedení svého týmu na 2:1. Tento gól se nakonec stal vítězným, ačkoliv oba týmy podávaly skvělý výkon a bojovaly až do posledního hvizdu rozhodčího.

Ve druhém poločase již branka nepadla

Po tomto vítězství se Koněšín vrátil na první místo tabulky, což je pro jejich fanoušky a hráče obrovským povzbuzením. Jejich těsná výhra ukázala sílu a odhodlanost týmu, které budou potřebovat i v dalších zápasech, pokud chtějí udržet svou pozici a dosáhnout na postup.Na druhé straně Radotice podaly skvělý výkon a ukázaly, že jsou silným soupeřem pro kterýkoli tým v lize. I když nezískaly v tomto zápase plný počet bodů, mohou být hrdé na svůj výkon a pracovat na zlepšení v nadcházejících zápasech. Celkově vzato, zápas mezi Radoticemi a Koněšínem byl napínavým a vzrušujícím fotbalovým zážitkem pro všechny fanoušky. Oba týmy předvedly skvělou hru, a zápas byl důkazem toho, proč fotbal zůstává jedním z nejoblíbenějších sportů na světě. Těšíme se na další vzrušující zápasy v této soutěži a na to, co přinesou do budoucna pro tyto úžasné týmy.



Ohlasy k zápasu



TJ Koněšín
Dvořák Štěpán, hráč: Do Radotic jsme odjížděli v okleštěné sestavě. Klobouk dolů před klukama, že tam dokázali vyhrát. Poděkování určitě patří i koněšínským veteránům, kteří jeli pomoct.



Sestavy


TJ Družstevník Radotice
P. Křivan [-] - J. Tengeri [-] (78. M. Endl [-] ) , M. Jeleček [-] , M. Tobolka [-] (60. J. Vyhnálek [-] ) , M. Tobolka [-] , V. Bláha [-] , V. Vyhnálek [-] , M. Habich [-] , A. Mrkva [-] , P. Tobolka [-] , M. Komenda [-]

TJ Koněšín
M. Macháček [-] - J. Svoboda [-] , L. Lazárek [-] , M. Konečný [-] , O. Šibůrek [-] , J. Meczl [-] , T. Dokulil [-] (83. M. Betka [-] ) , S. Horký [-] (60. M. Králík [-] ) , R. Sobotka [-] , J. Heralecký [-] , M. Pokorný [-]

ŽK: 84. M. Habich , 89. J. Vyhnálek .
Hráči zápasu: P. Tobolka - M. Macháček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Nováček Ivo - NEVĚČNÝ Jan (N), MUSIL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 21:21

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 19:51

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 19:02

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 06:33
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: remíza

Radoticich se všem hraje špatně. Tady to skončí plochou.

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 18:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 06:58

Tip: výhra hostů