1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2023 14:30

13.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výčapy zvládly šlágr kola v Horním Újezdě


Branky


37. T. Vávra - 40. O. Dufek , 52. T. Pecka
19

Ve velmi důležitém zápase zvítězily Výčapy v Horním Újezdě a udržely si první místo tabulky 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Poslední říjnovou neděli domácí přivítali na svém hřišti tým z Výčap. Tentokrát se derby odehrálo již za podzimního počasí, ale ani sychravé počasí neodradilo od sledování tohoto utkání příznivce obou týmů. V úvodu utkání domácí hostující zaskočili svoji jednoduchou a účelnou hrou. Tým hostů se nemohl dostat do svého obvyklého tempa. Žádné vyložené šance se nerodily a gólový půst ukončil v 37. minutě domácí T. Vávra, který překvapil hostujícího gólmana a míč propadl přes bránící hráče až za jeho záda. Bohužel hostům se podařilo O. Dufkem již ve 40. minutě utkání srovnat skóre na 1:1 střelou z bezprostřední blízkosti. Domácí se nijak z tohoto momentu nepoložili, naopak. Po parádní souhře a krásné akci byl posledním, kdo zakončoval střelou na hostující bránu P. Ciprys, bohužel střela ke smůle domácích orazítkovala jen spojnici brány. A tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

 

Hosté rozhodli o své výhře ve druhé půli

Druhá půle navázala více méně na tu předcházející. Jednoduchá a účelová hra domácích dělala hostům problémy při zakládání rychlých a nebezpečných akcí. Nicméně domácí obrana zaváhala v 52. minutě, kdy po rohu hostů skóroval zcela osamocený T. Pecka. Hosté se ujali vedení 2:1. Domácí se snažili o srovnání skóre, ale případné dobré příležitosti ke střele nepřicházely. Sice domácí zahrávali dva přímé kopy, ale žádná ze střel Š. Čermáka ani pěkné přistrčení R. Durdou na P. Cipryse se neujaly. Za to hosté mohli svoje skóre navýšit v situacích, kdy i domácí gólman Miroslav Řezáč opustil bránu, aby podpořil domácí hráče v útočné fázi. Ani těchto momentů v závěru utkání nedokázali při rychlém brejku hosté využít. Skóre se tak již neměnilo a hosté si odvezli výhru 2:1.           

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Špaček Petr, trenér: Musím napsat, že tým Výčap k nám přijížděl v roli favorita. Tým Výčap jsem viděl v Hrotovicích a ve Výčapech, kdy hráli proti týmu Valče. Za mě u nás byli od úvodních minut viditelně trochu nervózní. U nás si cením, že jsme hráli ukázněně a disciplinovaně. Náš výkon odpovídal tomu, který jsme v daný moment mohli podat. Byl na slušné úrovni, i když máme sedm zraněných hráčů. Bohužel jsme pořádně neprověřili hostujícího gólman, který pár krizových situací ustál, i když udělal chybu při úvodním gólu. Prohráli jsme a samozřejmě, že se pokusíme hosty porazit na jaře na jejich hřišti. Bylo by dobré, kdyby to pro ně byl zápas o postup. Mělo by to ještě větší náboj. P.S.: Jinak borci slovo je..t není moc slušné. I ve filmu Pelíšky se rozšířil ve škole takový nešvar a to bylo slovo pr..t. Takže pro Vás trochu osvěty. Doufám, že za ten kopec se to k Vám dostane.




Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
M. Řezáč [-] - R. Durda [-] , O. Uličný [-] , A. Bartes [-] , P. Ciprys [-] , J. Homolka [-] , J. Pivoňka [-] (46. M. Ošmera [-] ) , Š. Čermák [-] , T. Vávra [-] (76. M. Veselý [-] ) , M. Řezáč [-] , A. Svoboda [-]

Sokol Výčapy
L. Nikrmajer [-] - M. Semerád [-] , J. Pecka [-] , J. Kopeček [-] , O. Pánek [-] , D. Matoušek [-] (90. M. Kouřilek [-] ) , R. Zmeškal [-] , O. Dufek [-] , T. Pecka [-] , D. Zmeškal [-] , S. Merta [-]

ŽK: 53. P. Ciprys , 68. T. Vávra - 78. O. Dufek .
Hráči zápasu: T. Vávra - T. Pecka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: PETRUCHA Martin - TAFLÍŘ Oldřich, JENERÁL Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
30. 10. 2023 15:51
Jsme rádi, že šel pan Špaček do sebe a odsuzuje vulgarity jako je slovo je*at, od minulé sezóny je tam značný posun, kdy křičel v zimní pauze: tak jsme první, kde jsou ti zm*di z Výčap. Dáváme za to palec nahoru.
7. 11. 2023 13:40
"kde jsou ti zm*di z Výčap" je trefné. Slavit každý bod který urvali se štěstím jako výhru v lize mistrů. Snad poputují tabulkou dolu tam, kam se svým antifotbalem patří. Nicméně trička v Újezdě mistři podzimu je snad ještě vtipnější:-) Rivalita mezi těmito srandakluby je parádní, na příští zápas se přijedu podívat:-)
8. 11. 2023 16:14
Máte pravdu, 29 bodů se urvalo se štěstím a je záhadou, že Výčapy nejsou na posledním místě. Někdy je lepší se na ten fotbal prvně zajet podívat než budete někam něco psát pane Colombo.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 16:13

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 12:38

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 18:55
Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 19:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 09:04
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 06:28
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: remíza

Šlágr kola, který skončí remízou.

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 17:17

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 10:54

Tip: výhra domácích

Další napínavé derby, kdy zkušení matadoři z Újezdu potvrdí svoji formu. V závěru utkání rozhodne Mirda Řezáč o výsledku utkání.

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 10:36

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 09:26

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 06:18

Tip: výhra domácích