L. Hakl 56.
T. Kutálek 64. (vl.)
M. Vahila 73.
3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokytnice rozhodla o domácí výhře až ve druhém poločase


Branky


56. L. Hakl , 64. T. Kutálek (vl.) , 73. M. Vahila
18

Ve vyrovnaném souboji mezi Rokytnicí a Lipníkem, který skončil výsledkem 3:0 ve prospěch domácích, se oba týmy držely na uzdě až do poločasu. Nicméně po přestávce domácí favorit rozhodl zápas ve svůj prospěch, vstřelil tři branky a zajistil si tak zaslouženou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Úvod utkání patřil hostujícímu Lipníku, který klidně mohl jít po pár minutách do vedení. Střela Šťávy ovšem pouze prolítla vedle brány, v síti neskončil ani pokus Svobody. Hra se začala vyrovnávat po dvaceti minutách, kdy domácí celek změnil rozestavení. Od této chvíle přišly náznaky šancí u obou mužstev, žádná z nich ale neskončila vstřeleným gólem. S první půli se tak celky rozloučily za bezbrankového stavu.

 

 

Domácí rozhodli ve druhé půli

Role na hřišti se zcela otočily ve druhém dějství, kdy začala být tím lepším týmem Rokytnice. Tábor domácích se gólu dočkal v 56. minutě, po Vladekově přímém kopu hlavou prosadil kapitán L. Hakl. Střelec úvodní branky ale musel ihned střídat, při souboji před samotným gólem se totiž střetl hlavou s protějším obráncem a zlomil si lícní kost. O osm minut později se rokytnické mužstvo zaradovalo podruhé a opět ze standardní situace. Tentokrát si Vladekův centr z pravé strany srazil do brány lipnický Kutálek. V 73. minutě pak po souhře dvou střídajících hráčů přišla branka třetí. Záložník Benáček přesným pasem vyslal do šance útočníka Vahil’u, jehož lob přesně zapadl do brány za vyběhnutého Rohonyho. Zbylé minuty i přes další šance gól nepřinesly, a Rokytnice se tak mohla na domácí půdě těšit z vítězství 3:0.



Ohlasy k zápasu


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Herbrych Josef, trenér: Ačkoliv to podle konečného výsledku tak nemusí vypadat, sehráli jsme jedno z nejtěžších utkání dosavadní sezony. Lipník má mladý tým, který nás prvních dvacet minut přehrával svojí rychlostí, kombinací, důrazem a mohli jsme i dvakrát inkasovat. Naštěstí jsme se poté dostali do tempa a hra se vyrovnala. Ve druhé půlce jsme měli více sil a vytvářeli si i více šancí, z nichž některé jsme proměnili. Myslím, že to byl z obou stran zápas, který se musel líbit. Mrzí mě zranění kapitána Lukáše Hakla, který si při gólové hlavičce přivodil zlomeninu v obličeji a nějaký čas nám bude chybět.

Hajduk Lipník
Fišer Radim, trenér: Hned v úvodu utkání jsme se dostali do 2 tutových šancí, bohužel ani Svoboda ani Štáva neproměnili. Do 20. minuty nás bylo plné hřiště a soupeře jsme přehrávali. Poté se začala hra vyrovnávat. Ve druhém poločase bohužel již byl lepší soupeř, a my jsme byli naprosto nemožní směrem dopředu. Soupeř nás tak potrestal 2 góly ze standartních situací a bylo po zápase. Pro diváka určitě skvělé pohledné utkání, chválím kluky za obraz hry, bohužel dopředu nám to dnes nesedlo a soupeř převedl svoje kvality. Kapitánovi soupeře přejeme brzké uzdravení po těžkém zranění.



Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - J. Syrový [-] (63. J. Bartejs [-] ) , M. Štork [-] , M. Dufek [-] (46. M. Vahila [-] ) , L. Hakl [-] (57. M. Benáček [-] ) , M. Štork [-] , F. Štork [-] (63. P. Hronek [-] ) , Š. Vladeka [-] , J. Hakl [-] , P. Svoboda [-] (76. O. Bartejs [-] ) , D. Tomek [-]

Hajduk Lipník
F. Rohony [-] - D. Křemenák [-] , L. Vojáček [-] , R. Šťáva [-] , Z. Svoboda [-] (64. O. Molák [-] ) , D. Vozár [-] (76. . Syrový [-] ) , A. Kisela [-] (76. J. Padělek [-] ) , T. Kutálek [-] , P. Burian [-] (70. L. Žák [-] ) , M. Mašeja [-] , M. Jarý [-]

ŽK: 76. P. Hronek - 29. D. Vozár .
Hráči zápasu: D. Tomek - L. Vojáček .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: KŘEN Filip - TRETERA Karel, JÁN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Domácí by měli zvítězit. Jakákoliv ztráta domácích by pro mě byla překvapením.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích