0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předín zvítězil 2:0 v napínavém souboji ve Starči


Branky


14

Ve vzrušujícím fotbalovém duelu mezi týmy Stařeče a Předína zvítězil tým Předína se skvělým výkonem 2:0. Zápas, který plně uspokojil fanoušky na obou stranách, nabídl mnoho vzrušení, gólů a nečekaných momentů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

V utkání s Předínem domácí jako již předchozí zápasy nezvládli úvodní minuty. Opět nechali soupeře, aby byl aktivnější a vytvořil si jako první brankové příležitosti. Hned v 5. minutě  vyprodukovali několik chyb za sebou a inkasovali první branku. Následně hru srovnali a začali být aktivnější. Ale v koncovce byli úplně bezzubí. Ve vápně soupeře nebyli dostatečně důrazní a soupeř situace řešil s naprostou lehkostí. V probíhající 29. minutě chybnou rozehrávkou ve středu hřiště nabídli soupeři druhou šanci ke skórování. Prakticky druhou střelou, která směřovala na domácí branku šli do dvoubrankového vedení -0:2. Po této brance nebylo v prvním poločase na hřišti moc fotbalového k vidění. Soupeř začal hrát ještě jednodušeji a pouze odkopával, či spíše zakopával míče daleko mimo hřiště. Do kabin šli domácí tedy s dvoubrankovým mankem.

Ve druhém poločase již branka nepadla

Druhý poločas se domácí prakticky po celou dobu usadili na soupeřově polovině a obývali jejich branku. Soupeř hrozil pouze z ojedinělých brejkovych situací po nakopu dlouhého míče na domácí polovinu. Snažili se o zkorigování výsledku, ale vzhledem k jejich křečovitosti, špatně volených finálních přihrávek, slabého důrazu v soubojích a katastrofálně řešených vyložených šancí, kdy zakončovali mimo branku a nebo nechali vyniknout bezchybného gólmana hostí, se jim branku vsítit nepodařilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
Špaček Milan, trenér: Na základě naší nemohoucnosti v zakončení, špatně řešených herních situací jsme prakticky soupeři darovali všechny tři body.

Předín
Vídeňský Vojtěch, hráč: V samotném začátku zápasu jsme na soupeře vytvořili tlak ze kterého jsme vytěžili dva góly, což bylo pro nás klíčové. Později se hra vyrovnala bez vážných šancí na obou stranách. V závěru utkání měli více ze hry domácí, kteří se snažili výsledek zápasu korigovat, ale jejich šance zmařil výbornými zákroky náš brankář.



Sestavy


TJ Sokol Stařeč
M. Trnka [-] - L. Ježek [-] (69. R. Přikryl [-] ) , P. Špaček [-] (81. D. Kašiár [-] ) , . Havlíček [-] (69. K. Janík [-] ) , R. Ježek [-] , M. Bříza [-] , D. Lorenc [-] , M. Linhart [-] , J. Zejda [-] , F. Strouha [-] , R. Valíček [-]

Předín
L. Michálek [-] - F. Dvořák [-] (88. P. Eis [-] ) , V. Hekrle [-] , P. Machovec [-] , M. Dohnal [-] , P. Šindelář [-] (76. K. Babor [-] ) , V. Báňa [-] (76. D. Tomek [-] ) , O. Vrbka [-] , T. Vrbka [-] (88. O. Obůrka [-] ) , M. Šindelář [-] , V. Vídenský [-] (74. R. Michálek [-] )

ŽK: 47. F. Strouha .
Hráči zápasu: P. Machovec .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: KŘEN Filip - FILIPSKÝ Pavel, ROUPEC Tobiáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Zápas dvou týmů z úplného spodku tabulky. Starči si po sestupu z I.B. třídy nedaří a tentokrát prolomí smůlu a nad nováčkem z Předína zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Nevím, co čekat od Předína, ale od nás očekávám jediné. Je vlastně jedno, kdo by tentokrát do Starče přijel, zlomit se to už musí a tento víkend budeme slavit 3 body!

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů