2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

200 diváků vidělo vítězství Hrotovic ve šlágru kola s Rokytnicí


Branky


14

Hřiště v Hrotovicích bylo svědkem vzrušujícího fotbalového utkání mezi domácím týmem Hrotovice a hostujícím týmem Rokytnice. Tento zápas se stal diváckým lákadlem a oba týmy poskytly úžasnou show pro fotbalové fanoušky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

 

   

V neděli přivítaly Hrotovice na své půdě tým z Rokytnice, toho času okupující první místo tabulky Okresního přeboru. Zápas začal celkem svižně a hra se přelévala z jedné strany na druhou. Oba týmy si tvořili šance, ale několikrát byli blíže k brance hosté. Domácím tentokrát přálo štěstí a nic za svoje záda nepustili. Naopak sami se v 38. minutě dostali do slibné šance, kdy se po vzniklém chaosu před hostující brankou dostal k odraženému balonu Pavel Padělek a otevřel skóre. Na hře se tím ale nic nezměnilo a oba týmy nadále předváděly pohledný fotbal se šancemi na obou stranách. 

Hosté ještě skóre navýšili

K další změně skóre došlo až v úvodu druhé poloviny, kdy se uvolnil domácí Tomáš Ondráček a zvýšil na 2:0. Hosté se ani při dvoubrankové ztrátě nevzdávali a do poslední minuty se snažili výsledek zvrátit. I přes viditelný úbytek sil na obou stranách se ale do konce utkání skóre nezměnilo a Hrotovice tak získaly 3 body za vítězství 2:0. Oba týmy ukázaly vynikající výkony a bylo vidět, že jsou skutečně adepti na postup. Tento zápas však nakonec patřil Hrotovicím, kteří se mohou těšit na další zápasy s nadějí na úspěch v této sezóně. Rokytnice budou muset pracovat na své hře, aby dosáhly svého cíle postoupit do vyšší soutěže, který si před sezónou vytyčily.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hrotovice
Hlavnička Jiří, asistent trenéra: Hosté měli v průběhu zápasu mírnou převahu a podstatně více šancí, které naštěstí pro nás neproměnili. Trochu jsme k tomu i nahrávali my vlastními chybami a nepřesnými přihrávkami. Nicméně diváci mohli pozorovat vcelku hezký a slušný zápas navíc zakončený krásnou výhrou domácích.

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Herbrych Josef, trenér: První poločas jsme hráli nervózně a chyběla nám lehkost a efektivita před pokutovým územím. V druhé půli jsme pálili jednu šanci za druhou a několikrát jsme netrefili branku z malého vápna. Když nedáme gól, nemůžeme vyhrát. Narazili jsme na velice dobře takticky hrajícího soupeře, domácí hráči dohrávali souboje, nedali nám v útočné fázi na nic čas, spoustu střel mířících na bránu zblokovali na poslední chvíli obránci... Těší mě, že jsme ani za stavu 0:2 zápas nezabalili a do posledních minut se snažili o vyrovnání. Soupeři bych chtěl pogratulovat k vítězství. Body si za svůj výkon zasloužili.



Sestavy


Sokol Hrotovice
J. Slatinský [-] - F. Pekárek [-] , T. Hadraba [-] , Z. Kovář [-] , M. Růžička [-] , P. Padělek [-] , M. Mlejnek [-] (86. R. Fiala [-] ) , J. Kučera [-] (88. T. Novotný [-] ) , P. Hrobař [-] (73. J. Hadraba [-] ) , L. Škoda [-] , T. Ondráček [-]

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - F. Štork [-] (75. M. Benáček [-] ) , M. Dufek [-] (60. M. Vahila [-] ) , L. Hakl [-] , J. Bartejs [-] (46. I. Rygl [-] ) , M. Štork [-] , R. Ferkl [-] , Š. Vladeka [-] , J. Hakl [-] , P. Svoboda [-] (82. V. Rygl [-] ) , D. Tomek [-] (82. O. Bartejs [-] )

ŽK: 54. T. Hadraba , 90. T. Novotný - 11. L. Hakl , 83. J. Hakl , 93. R. Ferkl .
Hráči zápasu: P. Padělek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: KŘEN Filip - VRZÁČEK Josef, FILIPSKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Hrotovicím se výsledkově nevydařil překvapivě zápas v Myslibořicích. Bohužel jsme byli svědky jak muž v černém si dokáže z utkání udělat co chce. Tohle byla prasečina nejvyššího kalibru. Ale teď už zpět k utkání. Rokytnice se netají postupovými ambicemi. Rokytnice má výbornou mládežnickou základnu, když mají 2 dorostenecká mužstva a jsou schopni postupně doplňovat mladé kluky do chlapů. Papírový favorit utkání je jasný a tím je Rokytnice. Hrotovice mají taky velkou kvalitu a v okresním přeboru dokáže kdokoliv porazit kohokoliv.
Pro diváka výborná pozvánka na fotbal do Hrotovic, lepší mužstvo už tu v tomto ročníku hrát nebude.
Věřím, že se kluci z Hrotovic dají dohromady a zvítězí, ale bude to sakra těžké utkání. Za mě výhra Hrotovic 2:1.