Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Újezd doma s přehledem přehrál Lipník


15

Fotbalisté Horního Újezdu napravili porážku z úvodního kola a porazili jej na vlastním hřišti jasně 4:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení

Druhý zápas pro domácí mužstvo bylo zkouškou odolnosti vůči jak počasí, tak soupeři. Domácí chtěli zabojovat o první mistrovské body. Za velmi horkého počasí oba týmy hráli ve velice dobrém tempu. Domácí se ujali vedení v 5. minutě, kdy z nepřímého kopu se nemýlil M. Kostelecký. I za tak horkého počasí bylo horko i na hřišti. Neboť v 15. a 17. minutě byli blízko vyrovnání hosté, ale jejich gólové šance zneškodnil P. Hradecký v bráně domácích. Pěkné akce a množství příležitostí se přelévaly z jedné strany na druhou. Domácí zaznamenaly tyto momenty ve 30. a ve 43. minutě, kdy zazvonila i pravá tyč hostí. Naproti tomu hosté měli další příležitosti ve 42. a 44. minutě. Takže vedení domácích bylo po poločase sice 1:0, ale díky tomu, že nedokázali, jak domácí tak hosté proměnit své velké příležitosti. 

 

Domácí ještě skóre navýšili

Druhý poločas se nesl ve stejném duchu, kdy na straně domácích i hostů bylo dost příležitostí ke skórování. Domácí, ale svoji příležitost využili v 53. minutě zásluhou nejlepšího střelce okresního přeboru minulé  sezóny Š. Čermákem, jenž přidal v 61. minutě i třetí gól domácích. V těchto minutách mohli skórovat i hosté, když se dostali dvakrát do gólového zakončení. Hosté se radovali ze vstřelení gólu v 67. minutě zásluhou F. Bárty. Domácí zvládli snížení hostů a v 78. minutě si vytvořili gólovou situaci, ale neproměnili. Dokázali zvýšit na konečných 4:1 zásluhou A. Svobody.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Špaček Petr, trenér: Z mého pohledu to nebyl jednoduchý zápas. Po prvním kole po porážce s týmem Starče, kdy jsme měli gólové příležitosti, ale nedokázali jsme je proměnit. Tentokrát jsme byli velice úspěšní. Soupeř si vytvořil skvělé příležitosti, ale skóroval jen jednou, a to díky famóznímu výkonu našeho brankáře Pavla Hradeckého, který týmu Lipníku zneškodnil několik tutovek. Výsledek tak neodpovídá šancím v zápase, ale opět dokládá, že na šance a příležitosti se nehraje, ale platí vstřelené góly.




Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - Š. Čermák [-] , I. Csákány [-] (87. D. Špaček [-] ) , M. Kostelecký [-] (23. A. Svoboda [-] ) , A. Bartes [-] (62. V. Štaffa [-] ) , P. Ciprys [-] (62. T. Sigmund [-] ) , M. Čermák [-] , O. Uličný [-] , T. Vávra [-] , V. Pavlík [-] , M. Řezáč [-]

Hajduk Lipník
M. Hruška [-] - L. Žák [-] (50. A. Kisela [-] ) , R. Šťáva [-] (62. J. Padělek [-] ) , D. Vozár [-] , O. Molák [-] (62. F. Bárta [-] ) , L. Vojáček [-] , M. Mašeja [-] , P. Burian [-] (62. . Syrový [-] ) , D. Křemenák [-] , T. Kutálek [-] (76. D. Kučerňák [-] ) , J. Brabenec [-]

Hráči zápasu: Š. Čermák .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: VELC Štěpán - BAZALA Petr, TRETERA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Ani jednomu ze soupeřů se nepovedl první zápas. Myslím si, že v tomto utkání těsně zvítězí hosté z Lipníka.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích