1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 16:30

1.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čejov povinně vyhrál v Hořepníku. Rozhodčí utkání nezvládl, zní ze strany hostů


Branky


9

Čejov zajížděl v prvním kole okresního přeboru na hřiště Hořepníku, kde chtěl vyhrát. To se mu nakonec podařilo, ale dohrával v 9 hráčích a do dalších kol tedy může být dosti oslaben.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu lépe vlétli domácí kdy v 10. minutě domácí Hložek hlavičkoval pouze do břevna a následná dorážka domácího hráče skončila vedle. Poté otěže zápasu převzali hosté. Ve 20. minutě důrazný Rážek přešel přes stopera i gólmana a skóroval do prázdné branky. Ve 35. minutě hostující stoper Ondřej Doležal vyslal dlouhým nákopem po lajně Žáčka, který naservíroval míč Doležalovi ::: před bránu, ale ten ve vyložené situaci napálil míč pouze do vybíhajícího Lapáčka. Hosté hrozili maximálně z rohů, ale ani to jim branku nepřineslo. Ve 44. minutě z rohu propadl míč až k Mojžíšovi, který hlavou uklízel míč za záda brankáře a zvýšil na 2:0 pro Čejov. 

 

Druhý poločas přinesl brzké snížení, kdy ze strany Matějka střelu ještě stihl vyrazit, ale následnou dorážku domácí útočník už trefil za záda brankáře. V druhém poločase jsme viděli hodně sporných momentů, které rozhodčí vyhodncoval ihned jako faul a uděloval karty pro hosty jak na běžícím páse. Obraz hry druhého poločasu byl spíše ve středu hřiště. Domácí tým se zkoušel dostat za obranu Čejova nákopy, ale hostující obrana vše s přehledem odvracela. V 77. minutě hostující bek Moravec vyvezl balón, dal do ulice Žáčkovi a ten utekl a prostřelil i gólmana a zvýšil na 3:1 pro Čejov. Následně v 82. minutě dostal hostující Kratochvíl druhou přísnou žlutou za faul, a následně Rážek za protesty k rozhodčímu, také červenou kartu a poroučeli se oba do sprch. Čejov dohrával s 9 lidmi, ale vítězství udržel a odváží si z Hořepníka povinné 3 body. Nutno podotknout, že rozhodčí utkání nezvládl.

 

Report ze zápasu zaslal Ondřej Doležal, děkujeme!



Sestavy


TJ Sokol Hořepník
J. Lapáček [-] - M. Hložek [-] , J. Rejzek [-] (80. T. Holub [-] ) , P. Stejskal [-] , O. Zenáhlík [-] , O. Babický [-] (50. P. Moravec [-] ) , S. Prokop [-] , L. Zelenka [-] , J. Kuran [-] , M. Joneš [-] , R. Filip [-] (45. O. Petrů [-] )

TJ Sokol Čejov
R. Matějka [-] - P. Moravec [-] , M. Mojžíš [-] , D. Rážek [-] , T. Doležal [-] , J. Žáček [-] , M. Urban [-] (82. L. Tecl [-] ) , M. Daňhel [-] (50. A. Apiján [-] ) , O. Doležal [-] , L. Kratochvíl [-] , L. Moravec [-]

Počet diváků: 52. Rozhodčí: CVEKL Jan - DLOUHÝ Pavel (N), MARŠÍK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích