2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

1.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mikulovice měly namále


Branky


11

Tři zápasy trval gólový půst Mikulovic a i se Sokolem Chvojenec to dlouho vypadalo, že bude trápení pokračovat dál. Nepříznivý stav nakonec v poslední desetiminutovce otočili ti nejpovolanější - nejlepší střelci týmu Jakub Kříž a Josef Plesinger. Mikulovice tak díky výhře 2:1 okupují sedmou příčku tabulky s luxusním náskokem osmi bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasná převaha Chvojence

První poločas probíhal za jasné převahy hostujícího Chvojence. Ten si vypracovali několik jasných příležitostí, nicméně koncovka je jeho velmi bolavým místem. Nutno přiznat, že hra obou týmů byla negativně poznamenána velmi těžkým terénem.

Ve 20.minutě Ehl vyzrál v souboji nad stopery domácího celku a posunul míč na zcela volného Čáně, který ovšem nechal vyniknout gólmana Těšínského.

Obraně Mikulovic naháněl vítr zejména agilní štírek Filip Zbudil, leč ani on několik nadějných akcí nedotáhl ke kýžené brance. 

Slabší chvíli si vybral ve 35.minutě brankář Těšínský, kterému vypadl z rukou míč po celkem běžném zákroku. Ehl však toto zaváhání nedokázal využít, když minul poloprázdnou bránu.

Když pak neuspěl ani domácí Plesinger, který trefil tyč, nedočkaly se čtyři desítky fandů v prvním poločase žádného gólu.

Chvojenec ztratil nadějně rozehraný duel

Druhých 45 minut již bylo spíše vyrovnaných a obě mužstva si vytvořila několik výrazných příležitostí. Bylo vidět, že jak Mikulovice, tak i Chvojenec by se rády rozloučily s podzimní částí plným bodovým ziskem.

Na úvodní gól se čekalo nakonec až do 74.minuty a ke smutku mikulovických příznivců lovil balón ze své sítě domácí brankář. Nechvíle obehrál před vápnem dva bránící hráče a po jeho přesné přihrávce prostřelil Těšínského Borrelli - 0:1.

V tu chvíli se začaly Mikulovice pomalu smiřovat s tím, že nedají gól ani ve čtvrtém zápase v řadě. Bylo proto životně důležité, aby se v jejich řadách našel někdo, kdo tuto nelichotivou bilanci zlomí. Kdo jiný to mohl být, než nejlepší střelec týmu - Jakub Kříž.

V 82.minutě si právě on našel propadnutý centr ve vápně hostů a s jistotou svým 10.gólem sezóny vyrovnal - 1:1.

A jakoby tím spadlo z mikulovických fotbalistů nějaké tíživé břemeno, protože hned za dvě minuty po individuální akci rozhodl o vítězství 2:1 výbornou individuální akcí Plesinger.

Smůla hostů v koncovce pak dozrála k vrcholu v nastavení, kdy Lukáš Zbudil z přímého kopu orazítkoval pouze břevno.

Samotné utkání pak skončilo ve velkých emocích, kdy se hosté dožadovali odpískání pokutového kopu po zákroku na Lukáše Zbudila. Píšťalka sudího Rázka však byla němá.

Zatímco Mikulovice si pojistily sedmou příčku tabulky, Chvojenec čeká na jaře těžký boj o záchranu.



Ohlasy k zápasu


SK-1.FC Mikulovice
Petr Nováček, krajní záložník: "Jsme nesmírně rádi, že jsme podzim zakončili vítězně!"

Sokol Chvojenec
Dominik Čáň, útočník: "Dnes jsme byli výrazně lepším mužstvem, zejména v prvním poločase, sráží nás ale mizerná produktivita. Měli jsme vést 1:5 a rozhodčí Rázek by nemusel přehlédnout penaltu."



Sestavy


SK-1.FC Mikulovice
O. Těšínský [-] - V. Novotný [-] (79. T. Soukup [-] ) , J. Vencl [-] , L. Křivka [-] - J. Kříž [-] , P. Nováček [-] (46. J. Dynter [-] ) - J. Plesinger [-] (89. K. Dufek [-] ) - P. Štěpán [-] (90. R. Pavlíček [-] ) , F. Červenka [-] , T. Karlík ml. [-] , T. Svoboda [-]

Sokol Chvojenec
D. Jiran [-] - P. Ehl [-] , D. Čáň [-] (46. G. Borrelli [-] ) , M. Skutil [-] (46. D. Nechvíle [-] ) , M. Vávra [-] (90. J. Pavlíček [-] ) , L. Zbudil [-] , F. Zbudil [-] (86. D. Bydžovský [-] ) , P. Hrin [-] , T. Richter [-] , M. Centner [-] , Z. Mach [-]

ŽK: 94. F. Červenka - 41. T. Richter , 91. M. Vávra .
Počet diváků: 44. Rozhodčí: RÁZEK Stanislav - RÁZEK Šimon, BÉM Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Ondřej Kroutil
Tip experta: remíza

To bude vyrovnaný duel bez vítěze.