Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 16:00

10.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drtič Dojčán


Branky


15

Měl to být dramatický a vyrovnaný duel, možná byla ve vzduchu cítit i předzvěst překvapení. Realitou bylo ovšem jednoznačné vítězství béčka Pardubiček na hřišti Sokola Rohoznice 5:0, když hlavním hrdinou se stal čtyřgólový Jan Dojčán.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slabá půlhodina a bylo jasno

Solidní výsledky Rohoznice a zaváhání Pardubiček v minulém kole doma s Chvojencem slibovalo na nedělní odpoledne atraktivní podívanou. V sestavě lídra tabulky nastoupil poprvé v základní sestavě mladíček Jonáš Stejskal a svým výkonem dal za pravdu tvrzení, že studnice talentů je v Pardubičkách bezedná. Odehrál jeden poločas a do druhé půle uvolnil místo navrátilci po zranění Jindrovi Křížovi.

Vyrovnané a dramatické utkání - to byl nakonec pouze sen a přání domácích fanoušků. Celý duel totiž probíhal v jasné režii hostů, když domácí hráči nezvládali konkurovat běhavému kombinačnímu fotbalu "blueboys".

Hosté navíc svou převahu neváhali korunovat i pěknými brankami a tady si dirigentskou taktovku vzal rychlík Jan Dojčán. Už v několika předchozích zápasech naznačil své schopnosti a naplno to odnesla až Rohoznice.

Dojčán svou rychlostí neúprosně drtil defenzívu domácích a poprvé udeřil v 10.minutě po přihrávce Krejčího a následné individuální akci - 0:1.

V 16.minutě prosvištěl Dojčán po své pravé straně, navedl si míč na střed a odtud svou slabší nohou pokořil houslemi brankáře domácích Zahradníka - 0:2.

S jídlem roste chuť a tak ve 26.minutě krajní záložník Pardubiček dokonal hattrick, když si z obránců udělal slalomové branky - 0:3.

Praktickou definitivní tečku za zápasem pak přidal ve 34.minutě Krejčí, který se ve vápně zády k bráně po naznačení otočil a s jistotou zavěsil - 0:4.

 

Dojčán ještě neměl dost

Druhý poločas už se dohrával pouze z povinnosti. Šlo snad jen o to, zda se hosté ještě prosadí nějakým tím gólem, či zda domácí překazí čistý štít mladému teprve 15letému gólmanu Pardubiček Veselému. Ten si ovšem po celých 90 minut počínal jako zkušený mazák a pohlídal si zejména nebezpečí ze standardek, odkud Rohoznice hrozila nejvíce. Tomáš Veselý si tak připsal druhou nulu ze svých tří dosud odehraných zápasů.

Jan Dojčán ještě neměl dost a v 55.minutě svou typickou akcí po úniku za obranu přidal ještě svůj čtvrtý zářez na pažbě ten den - 0:5.

Pardubičky si tak po jasném vítězství udržely pozici lídra okresu a daly tak zapomenout na nepovedené představení s Chvojencem.



Ohlasy k zápasu


Sokol Rohoznice
Vlastimil Halbich, předseda klubu: "Dnešní zápas nám vůbec nevyšel, prohráli jsme rozdílem možná dvou tříd. Co k tomu dodat? Trénink v úterý?"

SK Pardubičky B
Stanislav Procházka, trenér: "Poučili jsme se z minulého utkání, hru jsme zrychlili, hráli více do kombinace. Především byl lepší pohyb. Dojčán se rozhodl, že to dnes vezme na sebe."



Sestavy


Sokol Rohoznice
M. Zahradník [-] - J. Říha [-] , A. Spěvák [-] , O. Metelka [-] , P. Zezulák [-] , J. Buchta [-] (66. M. Mlynka [-] ) , V. Malinský [-] , F. Petránek [-] , M. Křenek [-] (80. P. Ryšavý [-] ) , J. Štěpánek [-] , P. Šmaha [-]

SK Pardubičky B
T. Veselý [-] - P. Halbich [-] (66. M. Maršíček [-] ) , F. Krejčí [-] , J. Oberreiter [-] (60. A. Němeček [-] ) , O. Pečinka [-] , O. Podsztavek [-] , B. Hlavinka [-] (76. J. Metelka [-] ) , J. Dojčán [-] , J. Koleček [-] , D. Martan [-] , J. Stejskal [-] (46. J. Kříž [-] )

ŽK: 30. A. Spěvák , 81. P. Šmaha - 75. J. Koleček .
Počet diváků: 44. Rozhodčí: RÁZEK Stanislav - TULÁČEK Matěj, SLAVÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Agáta Urbancová
Tip experta: výhra hostů

Pardubičky vedou tabulku a i když nyní poprvé ztratily body s Chvojencem, vyhrají. Navíc musím fandit svému kolegovi na čáře, Ondrovi Pečinkovi, který také mává praporkem okres.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích