F. Abbrent 11. (p.)
D. Biath 16.
2:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 16:00

9.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Magnet v hlavě Jakuba Kříže


Branky


11. F. Abbrent (p.) , 16. D. Biath - 61. J. Kříž , 88. T. Karlík ml.
16

Strašidelný úvod ze strany SK Mikulovice přinesl pro domácí Křičeň slibný dvoubrankový náskok. Ke stíhací jízdě zavelel po přestávce hlavou Kříž, aby nakonec bod za remízu 2:2 vystřelil dvě minuty před koncem Tomáš Karlík. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mikulovice zůstaly myšlenkami v kabině

Pro Mikulovice začal zápas asi až od 20.minuty. Těžko si jinak vysvětlit laxní přístup hostů, ti vypadali hodně studeně a jakoby ještě myšlenkami v šatně. 

Křičeň je za to ztrestala hned dvakrát a vybudovala si tak slibný dvoubrankový náskok.

Nejprve v 11.minutě fauloval brankář Červenka Biatha ve vápně a nařízenou penaltu s přehledem proměnil Abbrent - 1:0.

V 16.minutě našel přesnou průnikovou přihrávkou Ryšavý ve vápně Biatha a ten měl spoustu času k zakončení k tyči - 2:0.

Prohrávat 2:0 po odehrané necelé dvacetiminutovce má dvě strany mince. Jednak musíte dotahovat náskok soupeře a to se nehraje vůbec dobře, navíc stylu Mikulovic sedí úplně jiný scénář utkání. Na druhou stranu máte ještě 70 minut na to něco s výsledkem udělat.

Hosté si toho byli vědomi a tak sice aktivně drželi balón a snažili se najít skuliny v obraně Křičeně, celý první poločas ovšem marně bez vážnější šance. Obrana domácích byla bezchybná, vypomáhali i ofenzivní hráči.

Krátce před odchodem do kabin vytáhl navíc skvělý zákrok gólman Štěpánek proti přímáku Kříže.

Magnetický Kříž a skvělá technika Karlíka

Mikulovičtí dostali zřejmě od svého trenéra v šatně pěknou sodu. Po přestávce pokračovali v tlaku, drželi míč a dobývali obranu Křičeňských. 

Když to nešlo ze hry, musely hostům pomoci standardky. Již v prvním poločase byly velmi nebezpečné a například takřka všechny rohy končily hlavičkovým zakončením Kříže. Ten je nejvyšším mužem mikulovického kádru, o to více bylo nutné si ho hledět. Jakuba je skoro možné podezřívat, že má v hlavě ukrytý magnet.

Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. Tak dlouho si Kříž zakončoval, až se mu po rohovém kopu v 61.minutě povedlo konečně snížit - 2:1.

Výsledek o gól, nicméně minuty ubíhaly velmi rychle. Mikulovice musely postupem času přeorganizovat hru a hrát vzadu více na riziko, čehož domácí využívali k velmi nebezpečným situacím.

Klíčový moment zápasu přišel v 79.minutě, když si za obranu naběhl rychlý Biath a špatně vyběhnuvšího Červenku přeloboval. Bohužel skončila střela pouze na břevně prázdné brány a obrana již míč odklidila do bezpečí. Dát na 3:1 už by bylo pro Mikulovice asi neřešitelné.

Domácí trenér si v tu chvíli posteskl: "To měl být gól, to nás bude stát body."

A měl naprostou pravdu, protože v 88.minutě Karlík k překvapení všech zvolil z přímého kopu ne přihrávku (na Kříže), ale střelu, která zapadla přesně k tyči - 2:2.

Duel tak nakonec skončil vcelku spravedlivou dělbou bodů.

 



Sestavy


SK Křičeň
P. Štěpánek [-] - D. Biath [-] , F. Abbrent [-] (73. B. Koki [-] ) , T. Ryšavý [-] (56. M. Rež [-] ) , V. Branský [-] , J. Vanžura [-] , T. Havlíček [-] , P. Malý [-] , A. Branský [-] , D. Jánský [-] , L. Hanzl [-]

SK-1.FC Mikulovice
F. Červenka [-] - J. Dynter [-] (59. K. Dufek [-] ) , J. Plesinger [-] , O. Těšínský [-] , P. Štěpán [-] (10. V. Bříza [-] ) , T. Karlík ml. [-] , J. Kříž [-] , P. Nováček [-] , J. Hyxa [-] , J. Vencl [-] , V. Novotný [-]

ŽK: 77. J. Vanžura , 87. L. Hanzl , 87. B. Koki . ČK: B. Koki .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: RÁZEK Stanislav - URBANCOVÁ Agáta, STOČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Filip Hlaváček

Expert: Tonda Spěvák
Tip experta: remíza

Křičeň u nás nepředvedla zase tak špatný výkon, jak napovídá výsledek 2:6 a ve druhé půli byla i lepší. Mikulovice jsou velmi efektivní a dokáží využít z minima maximum, hodně spoléhají na Kubu Kříže. Tipuji dělbu bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů