J. Pokorný 21.
J. Pokorný 30. (p.)
2:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 16:30

8.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbal umí být i krutý


Branky


21. J. Pokorný , 30. J. Pokorný (p.) - 14. M. Žák , 41. H. Kopecký
18

Jak umí být fotbal krutý poznal na vlastní kůži playmaker AFK Ostřešany Jiří Pokorný. Nejprve dvě střelené branky a zaděláno bylo na hattrick, pak osudový souboj, při kterém nevydrželo koleno. Všechny branky v souboji s Titanicem Srch zazanmenal zápis první půle, druhý poločas již na remíze 2:2 nic nezměnil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólově divoký poločas poznamenalo ošklivé zranění

AFK Ostřešany zatím v letošní sezóně nenaplňuje prognózy o tom, že by chtěl být jedním z aspirantů na titul. Nicméně všechny týmy vědí, že z Ostřešan se body lehce nevozí. Titanic Srch se zase potřeboval oklepat po debklu v Pardubičkách z minulého kola, a tak se takřka stovka přítomných fanoušků mohla těšit na zajímavé měření sil.

Již v 8.minutě musel střídat hostující Pavlíček, na hřiště se dostal Martin Žák a jistě netušil, že to bude právě on, kdo ve 14.minutě pošle Titanic do vedení - 0:1.

Následující desetiminutovku však hosté vůbec nezvládli, když se dvakrát v 21. a 30.minutě trefil Pokorný. Druhý gól z penalty byl trochu nadbytečný, neboť míč došel do brány i po faulu v pokutovém území - 2:1.

Jak dokáže být fotbal krutý poznal střelec obou ostřešanských branek ve 34.minutě, kdy si po souboji ve středu pole ošklivě pochroumal koleno a hřiště musel opustit na nosítkách. Večerní informace z chrudimské pohotovosti nevěstily bohužel nic pozitivního a Jirka si bude muset nějakou dobu od fotbalu odpočinout. Brzké uzdravení!

Gólově bohatý poločas uzavřel v 41.minutě vyrovnávací brankou z přímého kopu Kopecký - 2:2.

Zraněn i hostující brankář

Kdo se na nedělní zápas opozdil a přišel až na druhých 45 minut, měl smůlu. Žádný další gól již neviděl, neboť druhá část zápasu již nabídla nezáživnou až nudnou podívanou bez vyložených šancí. Jediným vzrušením byla 63.minuta, kdy po střetu s vlastním spoluhráčem musel s krvavým zraněním opustit plochu brankář Titanicu Kalvach.

Hosté častěji drželi míč a snažili se postupným tlakem dosáhnout kýženého vedení, což se jim ovšem díky dobře pracující obraně AFK nepodařilo. 

Dělba bodů je tak zcela zasloužená.



Ohlasy k zápasu


AFK Ostřešany
Jiří Pokorný, záložník: "Zítra budu muset k odbornějšímu vyšetření do Chrudimi, kde se dozvím více. Trochu se obávám, že mám po sezóně. Škoda, to utkání se pro mě a AFK vyvíjelo skvěle, od začátku jsem jim dával zabrat."




Sestavy


AFK Ostřešany
J. Vahlström [-] - L. Moravec [-] (85. V. Nekut [-] ) , J. Pokorný [-] (34. L. Nevřala [-] ) , M. Moravec [-] (68. T. Maivald [-] ) , Z. Brus [-] , L. Drbohlav [-] , F. Libánský [-] , O. Dufek [-] (92. J. Havlíček [-] ) , P. Hegyi [-] , P. Němec [-] , F. Krigovský [-]

Titanic Srch
V. Kalvach [-] (63. D. Orts [-] ) - P. Pavlíček [-] (8. M. Žák [-] ) , V. Mičjan [-] , T. Urbanec [-] , H. Kopecký [-] , F. Lukeš [-] , P. Kuchta [-] , J. Maivald [-] , D. Lietavec [-] , M. Práchenský [-] , L. Trupl [-]

ŽK: 29. D. Lietavec , 59. M. Práchenský .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: RÁZEK Stanislav - STOČEK Martin, TŮMA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Filip Hlaváček

Expert: Tomáš Biben
Tip experta: výhra hostů

Ostřešany, ačkoli nás jasně porazily, mě herně nepřesvědčily. Srch je dlouhodobý a zkušený účastník okresu a v Ostřešanech vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích