0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 17:00

3.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přesilovka body nepřinesla


Branky


9

V prvním domácím zápase nové sezóny přivítal Sokol Roveň hosty ze Srchu, a přestože domácí byli celý zápas více než vyrovnaným soupeřem, první body jim to nepřineslo. Roveň nedokázala využít ani dlouhou přesilovku po vyloučení brankáře Kalvacha v 45.minutě (hlavní foto).

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plány hostů narušilo vyloučení gólmana

Ačkoli počasí nebylo v neděli nakloněno velkým fotbalovým výkonům, na stadion Rovně našlo cestu osm desítek fanoušků. Skvěle připravený trávník a excelentní klobása za 60 korun - to byla velká lákadla pro všechny přítomné.

Pohledný fotbal se ovšem moc nehrál, od počátku bojovné, vyrovnané utkání plné osobních soubojů s minimem šancí. Fotbal, na který jsme v Rovni zvyklí.

Šlo tedy o to, kdo koho ubojuje, což je styl hry, který svědčí především domácím. Hosté sázeli na rychlé balóny za obrannou čtveřici Rovně, kde si je měl přebírat rychlonohý Jakub Maivald. Toho ovšem skvěle v neděli pokryl obránce domácích Mládek, takže ani hosté toho za celý zápas mnoho neměli.

Čekalo se na chybu. Ta skutečně přišla v 45.minutě, ale nebyla to chyba gólová.

Hostující brankář Kalvach hasil domácí akci výběhem a rukou mimo vápno a díky červené kartě se již po pauze do hry nevrátil.

Domácí bušili, aby nakonec sami inkasovali

Ráz druhé půle určilo Kalvachovo vyloučení. Domácí bušili do obrany Srchu, ta však odolávala a trpělivě číhala na svou šanci.

Šance přicházely, ale domácí s nimi nakládali prachbídně, největší z nich spálil Pekárek.

Když už se Roveň smiřovala s tím, že zápas nezlomí a do tabulky připíše se silným protivníkem alespoň bod, přišel v 86.minutě trestný kop Titanicu. K míči se postavil Beran a vymetl pavučiny v bráně Baláše - 0:1.

Šokující rozuzlení pro domácí příznivce! Ti už neměli v nedělním vedru čas ani sílu na vyrovnání, navíc jim druhý pozdrav poslal do brány v 88.minutě Doležal - 0:2.

TJ Sokol Roveň tak první body stále vyhlíží, naopak hosté ze Srchu jsou po dvou kolech na dohled čelu tabulky.

Ladislav Skalický - trenér domácích

 

V horkém odpoledni jsme byli favorizovanému Srchu více než vyrovnaný soupeř. Zápasu by slušela více remíza, ale jelikož se hraje na góly tak nemáme ani ten bod. Za stavu 0:0 jsme v druhém poločase nedali vyložené šance, naopak soupeř z ojedinělého brejku po našem faulu trestal z trestnaku a na vyrovnání už jsme neměli sílu ani čas. Paradoxně nám vyloučení hostujícího brankáře ublížilo než pomohlo...Chválím Lukáše Petružálka a Luboše Mládka, že vymazal jejich kapitána Maivalda .



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Roveň
Mirek Pýcha, fotograf: "Titanic Srch, to je kurňa těžkej soupeř na rozjezd, kterej nechce jen tak na začátku ztroskotat. Srch dvakrát dokázal pokazit radost nám, domácím příznivcům. 0:2 je zasloužené, život jde dál a za týden se hraje zas!"




Sestavy


TJ Sokol Roveň
J. Baláš [-] - L. Mile [-] (82. J. Dušek [-] ) , J. Vrzal [-] (82. J. Kučera [-] ) , M. Machatý [-] (57. V. Melc [-] ) , . Novák [-] (57. V. Žatecký [-] ) , L. Mládek [-] , M. Pekárek [-] , T. Hofman [-] , L. Petružálek [-] , V. Valenta [-] (57. L. Johanides [-] ) , T. Krpata [-]

Titanic Srch
V. Kalvach [-] - R. Třešnák [-] , L. Trupl [-] , R. Beran [-] - J. Maivald [-] , T. Urbanec [-] (75. F. Lukeš [-] ) , P. Kuchta [-] , M. Doležal [-] - V. Dostál [-] (46. P. Chmelař [-] ) , V. Mičjan [-] , H. Kopecký [-] (65. D. Lietavec [-] ) -

ŽK: 32. V. Valenta - 34. R. Beran , 50. R. Třešnák . ČK: 46. V. Kalvach .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: RÁZEK Stanislav - STOČEK Martin, RÁZEK Šimon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Filip Hlaváček

Expert: Tomáš Fenyk
Tip experta: výhra hostů

Věřím spíše fotbalovějším hostům, domácí jsou spíše silově založení.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů