3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2023 16:00

11.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr soutěže si poradil opět na jedničku, Chroustovice svého soupeře nepotrápily


Branky


6

Miřetice jsou momentálně lídrem tabulky, a to se skóre 36:10 a osm a dvaceti body. Příští utkání sehrají na domácí půdě proti Dřenicím. Chroustovice se trápí a jsou na desátém místě se skóre 16:17 a jedenácti body. Příští utkání vyzvou na domácí půdě Kočí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zasloužené vedení Miřetic prvního poločasu

10. kolo soutěže okresního přeboru Chrudim nabídlo souboj mezi lídrem z Miřetic a desátých Chroustovic. Favorit byl jasný. Miřetice vstoupily do utkání velice aktivně, když si vypracovávaly jednu šanci za druhou. To Chroustovice se hledaly do 15. minuty, poté už se domácím Miřeticím vyrovnaly, ale přesto byli nebezpečnější domácí. Už v 18. minutě se domácí radovali z úvodní branky, kterou vsítil Beran. Dlouhé vhazování na pravé straně, které bylo hlavou prodlouženo a našlo zcela osamoceného Berana, jenž byl na malém vápně a tvrdou střelou propálil míč za záda Pospíšila. Po vstřeleném gólu se nadále domácí tlačili směrem dopředu, což vyústilo ve druhý vstřelený gól. Zásluhu na tom měl Drahoš, ke kterému se míč odrazil a následně zakončoval do prázdné brány, 2:0. Do konce první půle se nic velkého nestalo, a tak hlavní rozhodčí ukončil prvních čtyřicet pět minut.

Miřetice si pojistily vedení

Do druhé půle šel outsider z Chroustovic namotivován, poněvadž si chtěl odvést minimálně bod, jenže opak byl pravdou. Hostující tým se naprosto složil. Nedařila se kombinace, vznikaly obrovské hrubky v zadních řadách a komunikace nulová. Hosté měli z druhého poločasu pozitivní pouze dvě loženky, které však gólem neskončily. Za to domácí tým hrál nadále svoji hru. Po velkých chybách v zadních řadách vznikalo pro domácí mnoho šancí, které taktéž nebyly využity. Využita byla až v 78. minutě, kdy Ondřej Polívka rozhodl o osudu celého utkání. Krásný dlouhý míč po levé lajně na rozběhnutého Drahoše, který šel dva na jednoho společně se zmiňovaným Ondřejem Polívkou, jenž mu přihrával do vápna, kde se vyskytoval i brankář Pospíšil, jenže neměl šanci střelu Ondřeje Polívky zachytit, a tak si domácí výhru pojistili třetím gólem. Zbytek utkání se pouze dohrával, poněvadž už o nic nešlo. Zasloužené vítězství domácího týmu.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Miřetice
Petr Drahoš - Obránce: Do zápasu jsme šli s tím, že Chroustovice nebudou lehký soupeř a nevěděli jsme co čekat. Náš výkon první poločas nebyl dobrý, ale zvládli jsme to bojovně, i to je někdy ve fotbale potřeba a máme důležité tři body.

SK Chroustovice
Jan Rejman - Záložník: Jeli jsme na půdu jasného lídra soutěže, takže naše taktika byla založena na důsledném bránění. To bohužel selhalo po prvním autu směřujícího do vápna. S navrátilci z marodky se do našich řad vrací fotbalovost, ale bohužel neumíme dostat míč do soupeřovi branky, a to se pak body dělají těžko.



Sestavy


TJ Tatran Miřetice
J. Švadlenka [-] - D. Bureš [-] (57. J. Rybenský [-] ) , P. Drahoš [-] , L. Zdražil [-] (65. F. Sokol [-] ) , T. Polívka [-] , L. Doležal [-] , J. Beran [-] (82. V. Vacek [-] ) , R. Kašpar [-] (78. M. Kopecký [-] ) , O. Polívka [-] , L. Vodrážka [-] , J. Polívka [-]

SK Chroustovice
T. Pospíšil [-] - T. Daněk [-] (82. J. Pekárek [-] ) , J. Besperát [-] (72. T. Vondráček [-] ) , A. Bečička [-] , D. Besperát [-] , J. Koreček [-] , D. Dostál [-] , F. Šotola [-] , D. Šotola [-] , J. Rejman [-] , J. Brychnáč [-]

ŽK: 52. F. Šotola , 55. A. Bečička .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: VÍCH Matyáš - VÁVRA Petr, HORKÝ Šimon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 20:41

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 14:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 10:08

Tip: výhra domácích

Jednoznacna zalezitost

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 15:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 16:39
Ondřej Nepovím

Expert: Lukáš Hrdina
Tip experta: výhra domácích

Chroustovice mají velikou absenci a Miřetice jsou doma silné.