3:1
(2:0)
81. D. Picek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2023 16:00

11.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvougólový Prokopchuk byl při chuti, ale na hattrick nedosáhl, Křižanovice opět ve skvělé formě


Branky


6

Křžanovice jsou ve skvělé formě a obsazují sedmé místo se skóre 18:14 a patnácti body. Příští utkání zavítají do rozjetých Kameniček. Vítanov je taktéž ve formě a obsazuje šesté místo se skóre 23:20 a sedmnácti body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná penalta a dvougólové vedení domácích

Domácí vstoupili do utkání aktivněji a prakticky celý první poločas byli více v držení míče a nebezpečnější. Navzdory výškové převaze hostů hrozili domácí po standartních situacích. První nebezpečnější situaci si po rohu Faltyse připravil Kulhavý, ale jeho hlavička mířila nad bránu. Po jednom z dalších dobře rozehraných rohů od Faltyse zakončoval Ondřej Pilař, ale trefil jenom vlastního kapitána Musila. Do nebezpečného zakončení se dostal i Maršálek, ale mířil jenom doprostřed brány. Hosté zahrozili po slabé střele Solničky, která mířila doprostřed brány. Na první gól si domácí počkali do 17. minuty, kdy krásnou kombinaci mezi Kulhavým a Maršálkem přetavil ve vedoucí gól Prokopchuk, 1:0. Aktivita domácích pokračovala dál, ale bez výraznějších šancí, až do 39. minuty, kdy dostali příležitost v podobě penalty po faulu Stehna na Maršálka. Tu však Ondřej Pilař neproměnil, protože hostující brankář míč vykopl na rohový kop. Neproměněná penalta domácí však mrzet nemusela. Z následného rohu Faltyse se míč po několika odrazech dostal před prázdnou bránu, kde byl osamocený Honzíček, a ten zvýšil na 2:0. Největší šance hostů v prvním poločase přišla až v úplném závěru, kdy se nákop z přímého kopu ztratil v zapadajícím slunci a propadl až ke Švejdovi, jehož střelu ze tří metrů skvěle zlikvidoval Matějka.

Druhý poločas po gólu

Druhý poločas odstartoval prakticky stejně jako ten první. Domácí vstoupili aktivně a připravili si velkou šanci, kdy přečíslení čtyři na dva zakončil střelou vedle Jeníček. Na třetí gól domácích se nemuselo dlouho čekat. Maršálek průnikovou přihrávkou oslovil Prokopchuka, a ten tvrdou střelou pod břevno zvýšil na 3:0. Domácí útočník byl při chuti a s tím, jak hosté otevírali obranu, tak se dostal do dalších dvou samostatných úniků, ale hattrick nezkompletoval. Hosté dostali možnost ohrozit domácí bránu z několika přímých kopů z hranice vápna, ale ani jeden z nich netrefil prostor tří tyčí. V 82. minutě se ale přeci jen hosté dočkali, kdy z penalty po faulu na Cestra korigoval Picek na 3:1. Zasloužená výhra domácích, která je posouvá o kus vpřed.



Ohlasy k zápasu


Křižanovice
Ondřej Pilař - Útočník: Opět jsme předvedli nadstandartní výkon. Hlavně v prvním poločase jsme hosty před naší bránu moc nepouštěli a hráli opravdu dobrý fotbal. Důležité bylo zvítězit a potvrdit bod z Kočího, což se povedlo a po výborném výkonu všech hráčů, včetně střídajících, jsme si připsali zasloužené tři body.

SK Vítanov
Matěj Hejduk - Obránce: První poločas byly Křižanovice lepší a aktivnější. Byly nebezpečné hlavně ze standartních situací. Ve druhém poločase jsme se zvedli. Prvních patnáct minut jsme je zatlačili na jejich půlku, ale pak jsme z prvního protiútoku dostali gól na 3:0. Nakonec upravil na 3:1 z penalty Picek.



Sestavy


Křižanovice
L. Matějka [-] - D. Prokop [-] , P. Kulhavý [-] , J. Musil [-] , J. Štěpán [-] - O. Pilař [-] , J. Faltys [-] , D. Maršálek [-] , Š. Honzíček [-] (79. J. Janeček [-] ) - P. Jeníček [-] (72. T. Stryka [-] ) , O. Prokopchuk [-] (87. J. Krčmář [-] ) -

SK Vítanov
J. Lachman [-] - V. Myška [-] (46. D. Picek [-] ) , J. Švejda [-] (72. R. Kučera [-] ) , T. Solnička [-] , J. Doležal [-] , T. Bouška [-] (46. D. Nevole [-] ) , A. Picek [-] , O. Stehno [-] (80. M. Myška [-] ) , M. Hejduk [-] , P. Mitáček [-] , M. Cestr [-]

ŽK: 64. P. Kulhavý , 68. D. Maršálek , 83. J. Janeček - 31. P. Mitáček , 64. O. Stehno .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: VÍCH Mikoláš - KOSTKA Martin, CIPRYÁN Tobiáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 20:41

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 14:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 10:08

Tip: výhra domácích

Krizanovice doma silne

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 15:47

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 16:39
Ondřej Nepovím

Expert: Lukáš Hrdina
Tip experta: výhra domácích

Křižanovice mají formu a nováčka porazí.