Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 16:00

11.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dlouhán Sotona přinesl domácím víno, vstřelil hattrick a pomohl Slatiňanům otočit dvougólové manko


Branky


20. R. Sotona , 55. R. Sotona , 57. R. Sotona , 70. T. Borovička - 14. V. Hýl , 30. V. Hýl , 53. M. Adámek
6

Slatiňany jsou na osmém místě se skóre 23:19 a dvanácti body. Příští utkání sehrají v Nasavrkách. Tuněchody jsou na devátém místě se skóre 17:29 a dvanácti body. Příští utkání sehrají na domácím hřišti proti poslednímu Bradlu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hýl poslal svůj tým dvakrát do vedení

Toto utkání sehrály dva velice vyrovnané týmy, což se na skóre také ukázalo. Slatiňany hrály především přes fyzickou stránku a naopak Tuněchody na zkušenosti. Pro domácí to nezačalo vůbec dobře, protože už ve 3. minutě mohli prohrávat, jen díky zákroku brankáře Teplého byl stav 0:0. Ve 14. minutě už přišel pro domácí trest, a to v podobě obdrženého gólu, který vstřelil kapitán Hýl. Za tři minuty mohli hosté svůj střelecký účet navýšit, jenže hostující útočník z malého vápna branku přestřelil. Ve 20. minutě přišlo vyrovnání, když se po šťastném odrazu trefil Sotona. Ve 30. minutě přišla opět obrovská chyba, kterou hosté potrestali. Špatná rozehrávka domácích stála obdržený gól, který opět vsítil kapitán Hýl, 1:2. Do konce prvního poločasu se žádná větší šance nestala, a tak do kabin šli hosté s jednobrankovým náskokem.

Otočka jako hrom a dovršený hattrick Sotony

Po změně stran začalo rapidně pršet a obraz hry se změnil v prospěch domácích. Jenže první gól druhé půle obdrželi právě domácí. Přímý volný kop tuněchodského hráče zamířil až do velkého vápna, kde míč protečoval Adámek a poslal svůj tým do dvoubrankového vedení. V tu chvíli to s domácími nevypadalo dobře. Odpověď domácích byla blesková. Opavský z pravé strany nacentroval míč do velkého vápna, kde se nacházel Sotona, který hlavičkou poslal míč přesně k levé tyči, 2:3. Hráči se ani nerozkoukali a přišla další branka, kterou vstřelil opět Sotona, jenž v tomto utkání zaznamenal hattrick. Rohový kop Opavksý zahrál po zemi do velkého vápna, kde se nejlépe zorientoval Sotona a následně vystřelil mezi tři tyče, 3:3. V 71. minutě se poměrně dramatický a gólově bohatý zápas definitivně rozhodl. Tomáš Borovička si udělal z protihráčů kuželky, které s přehledem prošel a následnou střelou poslal svůj tým do vedení 4:3. Slatiňany blesku rychle otočily celý zápas. Zbytek utkání se hosté snažili alespoň vyrovnat, ale marně. Vyrovnané utkání přinešlo tři body Slatiňanům, které si za svůj bojovný výkon ty tři body zasloužily.



Ohlasy k zápasu


Spartak Slatiňany B
Václav Stryka - Útočník: Zápas byl v prvním poločase od nás slabší. Soupeř se dostával do šancí díky jejich útočníkovi a chybám naší obrany. Snažili jsme se hrát klasicky kombinační fotbal, a to nám spolu se zvýšenou aktivitou ve druhém poločase přineslo zasloužené góly a ve výsledku i výhru. V druhé půli jsme měli navrch.




Sestavy


Spartak Slatiňany B
J. Teplý [-] - T. Borovička [-] (92. V. Stryka [-] ) , R. Sotona [-] (81. L. Slavík [-] ) , A. Kühr [-] , P. Semenec [-] , J. Kolář [-] (74. M. Vích [-] ) , S. Opavský [-] (64. L. Rozsypal [-] ) , M. Kápička [-] , O. Drahý [-] , F. Harsa [-] (61. J. Rulík [-] ) , P. Venzara [-]

SK Tuněchody
P. Bubák [-] - J. Pavelka [-] (52. D. Douděra [-] ) , J. Hudeček [-] , J. Bořil [-] , R. Synek [-] - J. Pískač [-] , M. Šilhánek [-] , P. Pokorný [-] , M. Burdych [-] - V. Hýl [-] , M. Adámek [-] -

ŽK: 58. F. Harsa - 42. P. Pokorný , 61. V. Hýl .
Počet diváků: 118. Rozhodčí: VÍCH Mikoláš - HORKÝ Šimon, FIEDLER Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 20:41

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 14:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 10:08

Tip: výhra domácích

Mladi prehraje Tubechody

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 15:47

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 16:39
Ondřej Nepovím

Expert: Lukáš Hrdina
Tip experta: výhra hostů

Tuněchody se pomalu ale jistě rozehrávají. Budou nebezpečný pro Slatiňany.