0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 16:00

11.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Voženílek se s ničím nepáral a nasázel Hornímu Bradlu tří banány, které je opět bez bodu


Branky


6

Horní Bradlo je i po deseti kolech na posledním místě, a to s děsivým skóre 9:52 a nula body. Horní Bradlo příští utkání sehraje na půdě Tuněchod. Heřmanův Městec se trápí stejně jako Horní Bradlo, ale žebříčkově jsou na tom o něco lépe, když obsazují jedenácté místo se skóre 12:25 a sedmi body. Příští utkání sehrají na domácím hřišti proti Bítovanům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Voženílek při chuti s dvěma góly

10. kolo okresního přeboru Chrudim nabídnul zápas mezi posledním Horním Bradlem a jedenáctým Heřmanovým Městcem. Papírově byl favorit hostující tým, který to také potvrdil. Do utkání vlétly hosté jak utržený ze řetězu, poněvadž už ve 2. minutě se mohli radovat z úvodního gólu, který vstřelil z přímého kopu Voženílek. Následně se utkání odehrávalo spíše mezi velkými vápny a moc šancí nepřicházelo. To se ale ve 31. minutě změnilo, protože hostující tým se dostal do dvoubrankového vedení, a to když byl Ilko v pokutovém území faulován. Hlavní rozhodčí nad ničím nepřemýšlel a odpískal pokutový kop, který si vzal na své triko Voženílek. Penaltu s přehledem proměnil a zapsal si druhý gól v utkání. Do konce prvního poločasu se nic velkého neudálo, a tak hlavní rozhodčí ukončil první půli se stavem 0:2.

Voženílek dovršil hattrick

Do druhého poločasu šli více namotivováni domácí, kteří potřebovali stáhnout dvougólové manko. Jenže první obrovskou šanci druhé půle měl hostující Zelenka, jenž šel sám na brankáře Tesaře, ale míč mezi třemi tyčemi neskončil. Domácí se také dostávali do slibných příležitostí, jenže tam je s přehledem všechny vychytal brankář Jirků. Ani druhý poločas neskončil bez vstřeleného gólu. V 62. minutě totiž dovršil svůj hattrick Voženílek, který tak potvrdil další tři body pro Heřmanův Městec a stal se tak hráčem utkání. Zasloužené vítězství hostujícího týmu.



Ohlasy k zápasu


Horní Bradlo
Jan Hájek - Záložník: Ve vyrovnaném utkání rozhodly chyby naší defenzivy. Bavíme se o tom pořád dokola neprospat začátek a dostaneme gól už ve 2. minutě. Každý z týmů měl svoje příležitosti, ale my jsme bohužel neproměnili ani jednu. Soupeři gratuluji k zisku tří bodů.

FK Jiskra Heřmanův Městec B
Stanislav Mach - Záložník: Bylo to vyrovnané utkání, ale přeci jen my začali rychlým gólem. V prvním poločase se toho moc neudálo, ale ve druhém už to bylo zajímavější. Každý tým si něco málo vypracoval a my poté potvrdili vítězství třetí brankou. Tři body vezeme domů a za týden to musíme zopakovat.



Sestavy


Horní Bradlo
J. Tesař [-] - J. Kroutil [-] , D. Večeřa [-] , P. Velehradský [-] (73. K. Brajila [-] ) , M. Nepovím [-] , I. Pospíšil [-] , R. Kumpan [-] , L. Dalecký [-] (48. M. Horčík [-] ) , J. Semerád [-] , J. Hájek [-] , P. Vykoukal [-]

FK Jiskra Heřmanův Městec B
A. Jirků [-] - R. Kápička [-] , V. Kápička [-] , S. Mach [-] , D. Vrátil [-] , J. Voženílek [-] , M. Zelenka [-] , D. Ilko [-] (65. L. Nekvapil [-] ) , A. Malínský [-] (82. P. Stehlík [-] ) , A. Kalous [-] , J. Čížek [-]

ŽK: 8. P. Vykoukal - 11. D. Ilko .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kostka Martin - JELÍNEK Filip, DAVID Julius (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 20:41

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 14:02

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 10:08

Tip: výhra domácích

Domaci musi jinak uz to bude tezke

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 15:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 16:39
Ondřej Nepovím

Expert: Lukáš Hrdina
Tip experta: výhra hostů

Velice vyrovnané, ale Městec má kvalitnější hráče a zvítězí.