2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 16:00

10.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuněchodští hroťácí překvapili svého soupeře a zaslouženě berou tři body


Branky


6

Dřenice se propadly a jsou až na pátém místě, a to se skóre 29:16 a sedmnácti body. Příští utkání přivítají na domácím hřišti Nasavrky. Tuněchody se vyšouply na osmé místo se skóre 14:25 a dvanácti body. Příští utkání zajíždí do Slatiňan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Martin Adámek poslal domácí do vedení

V utkání byli jasným favoritem hosté, ale každý ví, že se v Tuněchodech hraje velice špatně. Utkání začalo z obou stran opatrně, což se od domácích dalo čekat, protože nechtěli proti Dřenicím brzy inkasovat, to by se poté špatně dotahovalo. Každý z týmů si ale své šance vypracoval, jenže u hostů to nebylo tak skvělý, než u domácích, kteří se překvapivě dostali jako první do vedení, když se trefil ve 24. minutě Martin Adámek, jenž hrál minulou sezónu právě v Dřenicích. Zmiňovaný Martin Adámek využil laciné ztráty hostů ve středu hřiště a následně šel sám na brankáře, se kterým neměl žádné potíže a vsítil úvodní branku, 1:0. Do kabin šli překvapivě domácí s jednobrankovým vedením.

Hýl dal vítěznou branku, přišlo také snížení Čechlovského

Druhou půli očekával každý přítomný ofenzivní fotbal Dřenic a naopak defenzivní fotbal Tuněchod, což se také potvrdilo. Dřenice se snažily s utkáním něco udělat, jenže moc šancí ke skórování si nevypracovali. Místo toho Dřenice obdržely druhou branku, o kterou se postaral domácí kapitán Hýl. Vstřelený gól Hýla byl po standartní situaci. Po deseti minutách se hosté konečně prosadili, když se trefil Čechlovský, jenže podařilo se jen snížit a ne vyrovnat či zvítězit. V tomto utkání byli překvapivě lepší domácí, kteří si také po devadesáti minutách vydřeli tři cenné body do tabulky.



Ohlasy k zápasu



Dřenice
Radim Holub - Útočník: První poločas byl spíše opatrný, každý tým nechtěl tak brzy inkasovat. Branky jsme dostali vlastní vinnou, když jsme chtěli vyrovnat, tak jsme spíše inkasovali a poté už to bylo jen o snížení. Zasloužená výhra domácích.



Sestavy


SK Tuněchody
L. Slezák [-] - D. Slezák [-] , M. Hanko [-] , J. Bořil [-] , R. Synek [-] - J. Pískač [-] , M. Šilhánek [-] , P. Pokorný [-] , M. Burdych [-] - V. Hýl [-] (84. D. Douděra [-] ) , M. Adámek [-] (73. J. Prorok [-] ) -

Dřenice
D. Vrbka [-] - J. Adámek [-] , O. Čechlovský [-] , M. Suchý [-] , R. Holub [-] , J. Hybeš [-] (70. J. Koucký [-] ) , D. Mattuš [-] , M. Kopecký [-] , M. Hybeš [-] (61. A. Charvát [-] ) , O. Martinec [-] (73. D. Čapek [-] ) , P. Popelka [-]

ŽK: 65. J. Pískač , 88. D. Douděra - 19. D. Mattuš , 44. O. Martinec , 88. P. Popelka .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Baťa Tomáš - VÁVRA Petr, HANČ Viktor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů