1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 16:00

10.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání přineslo několik zajímavých momentů, Stryka před koncem utkání zařídil Křižanovicím bod


Branky


6

Kočí je na stříbrné pozici se skóre 37:12 a dva a dvaceti body. Příští utkání zajíždí do Chrasti, která je hned o pozici za Kočím. Křižanovice jsou v půlce tabulky na sedmé pozici se skóre 15:13 a dvanácti body. Příští utkání přivítají Vítanov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kočí se dostalo před poločasem do vedení

9. kolo okresního přeboru nabídlo zápas mezi domácím Kočí a hostujícími Křižanovicemi. Prvních dvacet minut bylo utkání víceméně vyrovnané, hosté měli přeci jen o něco víc střeleckých pokusů. Skvěle zorganizovaná obrana hostí si na jedničku pohlídala nejlepší střelce Kočí Radouše a Motyčku, jenž museli být z hostujících obránců frustrovaný. Jednu obrovskou šanci měl na noze Janko, který z levé strany centroval, ale míč skončil na brankové kostrukci. Následně i hosté mohli vstřelit branku, jenže míč se zastavil o tyč. Kolem 25. minuty zahrávali hosté rohový kop, který doletěl na hlavu Ondřeje Pilaře, jenž míč hlavičkoval do pravé šibenice, jenže u pravé tyče byl připravený Nepovím, který míč jen tak tak odhlavičkoval na další rohový kop. Stav 0:0 platil pouze do 31. minuty, protože úvodní branku vstřelil nejlepší střelec soutěže, Radouš. Domácí hráč byl na polovině hřiště faulován, Motyčka se ujal rychlého přímého kopu a poslal míč za hostující obranu, kde si nabíhal zmiňovaný Radouš a poslal míč podél brankáře Straky. Těsně před poločasovou pauzou měli hosté na kopačkách vyrovnání, kdy domácí obránce špatně odhadnul odskok míče a následně se Prokopchuk dostal do situaci jeden na jednoho s brankářem Dostálem, jenže ten vyběhnul a následně byl trefen do břicha. Do kabin šli domácí s jednobrankovým vedením.

Vyrovnání v posledních minutách

Druhá půle probíhala ve stejném měřítku jako ta první, protože každý tým si vypracoval pár zajímavých šancí a hrálo se převážně mezi velkými vápny. Hlavní rozhodčí byl zmatený a začal dělat z fotbalu bramboračku, a to doslova. V 70. minutě se totiž stala dost neočekávaná věc v podobě odpískaného pokutového kopu. Domácí brankář Dostál si v poklidu sebral míč a hostující hráč mu bránil ve výkopu. Dostál ho popostrčil, aby mohl míč vykopnout, jenže hlavní rozhodčí za toto písknul nesmyslný pokutový kop. Každý přítomný nevěděl co se vlastně stalo, ale po ukázání na penaltový puntík přišly na řadu emoce, které byly jak u hráčů, tak i u diváků. Hostující tým, přesněji Ondřej Pilař si vzal penaltu na starost, a jakožto fair-play hráč poslal míč Dostálovi do rukou, přestože hosté prohrávali. Takové gesto se jen tak nevidí a myslím si, že si Ondřej Pilař získal fanoušky na svou stranu. Prostě respekt. Poté se hra kouskovala a pískaly se samé nesmyslné fauly. Přesto přišlo v 85. minutě vyrovnání, když hosté zahrávali přímý kop na půli hřiště a odražený míč se dostal k Strykovi, který šel z úhlu sám na brankáře Dostála, kterého obstřelil, 1:1. V 93. minutě rozhodčí ukončil zápas a oba týmy se spravedlivě rozdělily po bodu.



Ohlasy k zápasu


Kočí
Ondřej Nepovím - Záložník: Věděli jsme, že nás nebude čekat nic lehkého. Křižanovice mají kvalitní tým, což také dokázali. Zápas to byl vyrovnaný, každý tým si něco vypracoval a my vstřelili úvodní branku, jenže před koncem jsme taky jednu branku obdrželi, což nás stálo body. O hlavním rozhodčím ani nemluvím. Příští utkání v Chrasti musíme zvládnout.

Křižanovice
Ondřej Pilař - Útočník: Do dnešního zápasu jsme šli s tím nepustit domácí do tlaku a až na dvě situace se nám to dařilo. Bohužel z jedné takové jsme inkasovali. Jinak si myslím, že jsme byli v prvním poločase lepším týmem a měli více brankových příležitostí. V druhém poločase měli zase více příležitostí domácí, ale naše obrana v čele s brankářem Strakou si se vším poradila. Spravedlivá remíza.



Sestavy


Kočí
P. Dostál [-] - M. Motyčka [-] , D. Rejda [-] (59. M. Blažek [-] ) , D. Vaníček [-] , O. Nepovím [-] (89. F. Bukač [-] ) , D. Janko [-] (70. M. Buznea [-] ) , L. Koreček [-] , M. Dvořáček [-] , R. Fabián [-] , M. Radouš [-] , J. Mrázek [-]

Křižanovice
D. Straka [-] - D. Prokop [-] , P. Kulhavý [-] , J. Musil [-] , J. Štěpán [-] - J. Faltys [-] , O. Pilař [-] , M. Novák [-] (84. J. Janeček [-] ) , D. Maršálek [-] (92. J. Krčmář [-] ) , P. Jeníček [-] (90. T. Rejl [-] ) - O. Prokopchuk [-] (73. T. Stryka [-] ) -

Počet diváků: 70. Rozhodčí: Petr Jan - VONDRUŠKA Daniel, RÁZEK Šimon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů