0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 16:00

10.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvougólový Borovička zařídil Slatiňanům tři body, prosadil se také Kuhr.


Branky


6

Heřmanův Městec je na předposledním místě se skóre 9:25 a čtyřmi body. Nejhorší sezóna pro tento celek. Příští utkání zajíždí do Bradla, kde budou muset bodovat. Slatiňany jsou na desátém místě se skóre 19:16 a devíti body. Příští utkání přivítají Tuněchody.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Borovička poslal hosty před pauzou do vedení

Do tohoto utkání vstoupil lépe celek Slatiňan. Měly více ze hry a pokoušely se ohrožovat branku Elicha. V první půli to byl spíš fotbal o střed pole, kde se vyskytovalo několik osobních soubojů. Ani Heřmanův Městec nehrál špatný fotbal. Pokoušel se hrát ofenzivně, jenže branka Fiedlera nebyla ohrožena. Muselo se čekat až do 45. minuty, abychom viděli gól. Úvodní branku zařídil hostující Borovička, který si poradil se samostatným únikem a následně poslal míč za záda Elicha. Do kabin šli hosté s jednobrankovým vedením.

Kuhr a Borovička přidaly další branky

Ve druhé půli to byla ta samá pohádka. Heřmanův Městec si nedokázal vypracovat takřka nic a po vyloučení Illka bylo víceméně hotovo. Slatiňany byly tím týmem, který se dostávaly neústale dopředu a ohrožovaly tak branku Elicha, který chytal vše co se dalo. V 70. minutě přišla druhá vstřelená branka, kterou uklidil skvělou střelou Kuhr, 0:2. Domácí byli v tu chvíli na odpis. Jenže hosté nepřestávali hrát, a tak přidali další a poslední branku. Tu vstřelil Borovička, pro kterého to byla v utkání už druhá. Chyba v obranné řade, kterou využil zmiňovaný Borovička, nejdříve ho Elich vychytal, ale míč se odrazil k němu. Následný odraz bez problémů proměnil a Slatiňany mohly slavit. Zasloužené vítězství 0:3 a tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


FK Jiskra Heřmanův Městec B
Michal Elich - Brankář: První poločas měly Slatiňany více ze hry. Druhou půli to samý a po obdržené červené kartě jsme už se zápasem neměli co udělat. Zasloužené vítězství Slatiňan.




Sestavy


FK Jiskra Heřmanův Městec B
M. Elich [-] - V. Kápička [-] , T. Valenta [-] (46. L. Nekvapil [-] ) , A. Jirků [-] , D. Vrátil [-] , D. Salfický [-] , D. Ilko [-] , M. Zelenka [-] , J. Hlaváč [-] , J. Štěňha [-] , J. Čížek [-]

Spartak Slatiňany B
P. Fiedler [-] - M. Vích [-] (52. Š. Dorazil [-] ) , J. Kolář [-] , T. Borovička [-] (52. J. Rulík [-] ) , A. Kühr [-] , L. Rozsypal [-] (63. L. Slavík [-] ) , P. Semenec [-] , P. Venzara [-] , O. Drahý [-] , F. Harsa [-] , J. Borovička [-]

ŽK: 33. D. Ilko , 58. D. Vrátil - 68. O. Drahý . ČK: 68. D. Ilko .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Vávra Petr - HORKÝ Šimon, KUČERA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích