0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 16:00

10.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrast si zařídila tři body díky dvoum rychlým gólům, navíc udržela čisté konto


Branky


6

Chroustovice jsou na déváté pozici se skóre 16:14 a jedenácti body. Příští utkání zajíždí za lídrem do Miřetic. To Chrast obsazuje bronzovou pozici, a to se skóre 24:11 a devatenácti body. Příští utkání vyzvou na domácí půdě Kočí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě rychlé branky před poločasovou pauzou

Do utkání vstoupily týmy, který mají solidní fyzičku, což je doprovázelo po celý zápas. Chrast od začátku zápasu hrála uvolněně a Chroustovice do ničeho nepouštěla. První poločas měli chrastečtí hráči několik gólových příležitostí. Využity byly pouze dvě, a to když se trefil Šprongl a Drahoš. Ve 37. minutě dostal Šprongl míč na své kopačky a následně si míč píchnul před domácím obráncem, kterého tak snadno obešel, ale nejen obránce, ale i domácího brankáře Pospíšila. Poté už před ním stála prázdná svatyně, kterou trefil, 1:0. O tři minuty později zahrávali hosté rohový kop, který Drahoš nohou ztečoval a od brankové konstrukce se míč odrazil za záda Pospíšila. Do kabin šli hosté za dvoubrankového vedení.

Chrast si zbytek utkání pohlídala

Druhá půle probíhala lépe pro domácí, kteří se snažili s utkáním něco udělat, jenže marně. Hosté měli dobře zorganizovanou obranu a domácí k ničemu nepouštěli. Druhý poločas ani nepřinesl tolik zajímavých šancí jako ten první. Přeci jen se stala jedna zajímavá údalost, a to v podobě červené karty, kterou uviděl po dvou žlutých Gregor. V 82. minutě viděl první žlutý kartónek za protesty a druhou žlutou za zákeřný faul na domácího hráče z dorostu, kterému se zázrakem nic nestalo. Hosté si tak poprávu odvezli tři body a mohou přemýšlet nad dalším těžkým zápasem proti Kočí.



Ohlasy k zápasu


SK Chroustovice
Tomáš Pospíšil - Brankář: Věděli jsme, že nás čeká těžké utkání. První poločas měl soupeř více ze hry a naší nedůsledností ke konci poločasu nám odskočil o dva góly. Druhý poločas jsme měli soupeře na jeho polovině. Bohužel jsme si nedokázali vypracovat jedinou gólovou šanci. Dobrá zpráva je, že už se zapojilo pár kluků po zranění. Budeme je potřebovat, protože nás čekají těžká utkání.

SK Chrast
Lukáš Hausl - Záložník: Svoji prohru s Křižanovicemi jsme chtěli odčinit, a to za každou cenu. Věděli jsme, že fotbal bude hodně podobný jako minulý týden. Malé hřiště, nevyspytatelný soupeř a tvrdá hra. To všechno mají oba celky společné. Jsme rádi, že jsme to tentokrát zvládli a teď se soustředíme na další náročný zápas s Kočí.



Sestavy


SK Chroustovice
T. Pospíšil [-] - A. Bečička [-] , T. Vondráček [-] (68. M. Dvořák [-] ) , D. Šotola [-] , J. Koreček [-] , D. Dostál [-] (87. P. Červinka [-] ) , J. Besperát [-] (87. J. Tesař [-] ) , F. Šotola [-] , D. Besperát [-] , P. Horčička [-] , J. Brychnáč [-]

SK Chrast
J. Tatíček [-] - Z. Linhart [-] (73. J. Mareš [-] ) , V. Steklý [-] , M. Drahoš [-] , M. Šprongl [-] (88. J. Kadavý [-] ) , T. Šiba [-] , H. Steklý [-] (53. J. Plosza [-] ) , L. Häusl [-] (71. T. Kratochvíl [-] ) , J. Gregor [-] , T. Nevole [-] , D. Málek [-]

ŽK: 79. D. Šotola , 84. J. Brychnáč , 89. J. Koreček - 73. M. Šprongl , 82. J. Gregor . ČK: 89. J. Gregor .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šeps Martin - KADEŘÁVEK Josef, NOVOTNÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích