Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 16:00

10.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osm gólu, osm střelců, takový byl zápas mezi nováčky soutěže


Branky


6

Vítanov se nachází na šestém místě se skóre 22:17 a sedmnácti body. Příští utkání zajíždí na půdu Křižanovic. Bítovany jsou na jedenáctém místě se skóre 19:33 a sedmi body. Příští utkání přivítají Kameničky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Během první půle bylo takřka rozhodnuto

Do utkání vstoupily týmy, které postoupily do okresního přeboru. Začátek utkání zastihli lépe domácí, kteří si vypracovávali jednu šanci za druhou. Hosté se ale nedali a vsítili úvodní branku utkání, a to zásluhou Tomáše Pauluse. Po čtvrt hodině zahrávali domácí rohový kop, jenž byl kopnut na jedničku, jelikož se trefil Cestr. Utekly čtyři minuty a domácí se mohli radovat z druhé vstřelené branky, kterou z dorážky vstřelil Myška. Neuplynulo ani sto sekund a hosté dostali třetí gól. Výstavně se trefil zpoza vápna Doležal, 3:1. Zbytek první půle byli stále lepším týmem domácí, kteří mohli přidat další branky, ale hostující obrana společně s Bejrem další branku neobdržela.

Vítanov přidal další branky

Do druhé půle vstoupili aktivněji opět domácí. I za stavu 3:1 se jen nebránili, ale útočili čím dál víc. Útočení domácích se potvrdilo v 64. minutě, kdy se z dorážky trefil Nevole, 4:1. Po dalších čtyřech minutách už byli hosté na odpis. Švejda napřáhl a krásnou střelou zpoza vápna vystřelil domácím pátou branku. Hosté za stavu 5:1 vypadali odevzdaně, a tak toho domácí tým využil ke vstřelení další branky, kterou vstřelil Solnička, jenž obešel hostujícího brankáře Bejra a následně zakončoval do prázdné brány. V závěru utkání přidal Vítanov sedmou branku, a to hlavou z rohu. Mistrovské utkání mezi nováčky vyšlo jednoznačně v prospěch Vítanova.



Ohlasy k zápasu


SK Vítanov
Matěj Hejduk - Obránce: Po většinu zápasu jsme byli lepším týmem. Dařila se nám kombinace, která vedla ke gólům. Ke konci zápasu, některým hráčům soupeře tekly nervy a zbytečně dohrávali souboje.

Bítovany
Petr Ptáček - Útočník: Suveréně naše nejhorší vystoupení. Ostuda. Zasloužené vítězství domácích, kteří si narozdíl od nás přišli zahrát fotbal.



Sestavy


SK Vítanov
M. Vašák [-] - V. Myška [-] (82. J. Lachman [-] ) , D. Nevole [-] , T. Solnička [-] , O. Stehno [-] , J. Doležal [-] (82. J. Uher [-] ) , T. Bouška [-] (62. J. Švejda [-] ) , A. Picek [-] , M. Hejduk [-] , P. Mitáček [-] (68. M. Štefl [-] ) , M. Cestr [-]

Bítovany
V. Bejr [-] - J. Paulus [-] (73. V. Křičenský [-] ) , M. Kraťoch [-] (60. J. Hladík [-] ) , P. Ptáček [-] , P. Nevečeřal [-] , T. Paulus [-] , M. Dvořák [-] , M. Polnický [-] , M. Polanský [-] (17. V. Beneš [-] ) , J. Šedivý [-] , T. Novotný [-]

ŽK: 75. V. Myška - 48. T. Novotný .
Počet diváků: 124. Rozhodčí: Bednář Robin - BRANDSTEIN René, KŘIČENSKÝ Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích