3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 16:00

9.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Miřetice si došly pro další tři body, Sýkora si vychytal čisté konto


Branky


7

Miřetice jsou momentálně lídrem tabulky okresního přeboru Chrudim, a to se skóre 27:9 a dva a dvaceti body. Zatím neporažený tým se v příštím utkání potká s Nasavrkami. To Tuněchody jsou na devátém místě se skóre 12:24 a devíti body. Příští utkání se hrají na domácím hřišti proti Dřenicím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Miřetice se dostaly do vedení

Hned od výkopu utkání bylo jasné, že Tuněchody přijely bránit a hrát spíše na brejky. Miřetice byly od začátku velmi aktivní, ale nedařilo se jim dostat do obrany Tuněchod, a tak záhy poté po dlouhém odkopu Tuněchod, domácí hráč netrefil míč a hostující hráč Hýl se řitil sám na brankáře Sýkoru, ale ten předvedl neskutečný zákrok a svůj tým podržel. Následovala akce Miřetic ve 31. minutě, kdy z lajny odcentroval Ondřej Polívka, Lukáš Zdražil si míč zpracoval a z otočky vstřelil úvodní branku utkání. Do kabin se šlo za stavu 1:0.

Miřetice upravily stav utkání

Druhý poločas začal stejně. Miřetice byly aktivní a Tuněchody čekaly na brejky. Miřetice však dobře bránily a přišla druhá branka. V 59. minutě po dlouhém nákopu Tomáše Polívky na Drahoše si druhý jmenovaný přebral míč, obtočil se kolem bránícího hráče a v tváří tvář brankáři se nemýlil a střelou na zadní tyč dal druhý gól utkání. Tuněchody působily bezradně, a tak z druhé šance zápasu opět nic nebylo, když Sýkora předvedl další skvělý zákrok. V 71. minutě Miřetice zahrály krásnou akci po zemi, která začala u brankáře Sýkory a kombinací po zemi se Miřetice dostali až před branku soupeře, kde dostal takřka naservírovaný míč před prázdnou bránu Beran a vsítil třetí branku domácích. Zasloužené vítězství domácích.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Miřetice
Petr Drahoš - Obránce: Do zápasu jsme šli s tím, že chceme uhrát doma tři body a zůstat včele tabulky. To se nám povedlo a jsme za to rádi.




Sestavy


TJ Tatran Miřetice
L. Sýkora [-] - L. Zdražil [-] (60. J. Rybenský [-] ) , T. Polívka [-] , D. Bureš [-] (71. R. Kašpar [-] ) , J. Beran [-] (81. F. Sokol [-] ) , M. Kopecký [-] , O. Polívka [-] , L. Zdražil [-] , L. Vodrážka [-] , J. Polívka [-] , P. Drahoš [-]

SK Tuněchody
L. Slezák [-] - D. Slezák [-] , M. Hanko [-] , D. Radouš [-] , R. Synek [-] - P. Kulhánek [-] (80. P. Vaško [-] ) , D. Douděra [-] (78. M. Kroutil [-] ) , P. Pokorný [-] , M. Burdych [-] - J. Pískač [-] (64. K. Horák [-] ) , V. Hýl [-] -

ŽK: 51. O. Polívka , 80. J. Rybenský .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: Bednář Robin - ŠMAHA Martin, BAŽANT Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Ondřej Nepovím

Expert: Petr Jedlička
Tip experta: výhra domácích

Miřetice jsou na svém hřiště neporazitelný a Tuněchody nepřekvapí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích