6:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 16:00

9.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holub vstřelil další hattrick, Mattuš se trefil z penalty a Dřenice zdemolovaly Městec


Branky


9. R. Holub , 35. M. Kopecký , 38. R. Holub , 48. R. Holub , 61. D. Mattuš (p.) , 84. J. Adámek
7

Dřenice jsou na bronzovém místě se skóre 28:14 a sedmnácti body. Příští utkání zavítají na hřiště Tuněchod. Heřmanův Městec je na předposledním místě se skóre 9:22 a čtyřmi body. Příští utkání přivítají mladý tým ze Slatiňan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodnul o celkovém vítězi

Do utkání šel jako jasný favorit tým z Dřenic, který to na začátku utkání také potvrdil, a to když se v 9. minutě ujal vedení. Branka padla z postupného útoku, kdy z pravé strany našel Kopecký přesným centrem ve vápně Adámka, který z prvního doteku narazil všudepřítomnému Holubovi, jenž ranou na zadní tyč nedal brankáři Elichovi šanci. Následně přišla pasáž, kdy domácí soupeře přehrávali a vytvářeli si další šance, ale gól žádný. Na druhý gól se čekalo až do 35. minuty, kdy zafungovala souhra mezi Suchým a Kopeckým, po které běžel druhý jmenovaný sám na brankáře a zvýšil na 2:0. Neubylo ani pět minut a domácí vstřelili třetí branku. Holub využil obrovskou chybu v hostující obraně a vstřelil třetí branku domácích. Do kabin šli domácí s tříbrankovým vedením.

Dřenice přidaly další tři branky

Po přestávce hra mírně upadla a stal se z toho místy až chodící fotbal, což domácím vyhovovalo. Odevzdaný tým hostů si nevypracoval žádnou vyloženou šanci, a proto padaly góly jen do branky hostí. Gólem na 4:0 završil Holub svůj hattrick, když se dokázal ve 48. minutě prosadit opět z centru. V 61. minutě přišel další důležitý okamžik, a to odpískaná penalta, kterou si vzal na své triko Mattuš, jenž nic nevymýšlel, zavřel oči a napálil to přímo doprostřed Elichovi svatyně. Následně přišlo mladé oživení, když se do zápasu dostali dorostenci Starý a Popílek. Těm tento zápas sedl a předvedli skvělý výkon završený krásnou přihrávkou na gól Adámkovi. Hosté brankáře Vrbku kromě dvou střel za celý zápas nijak neohrozili, takže si v poklidu pohlídal první nulu v dresu Dřenic.



Ohlasy k zápasu


Dřenice
Dušan Mattuš - Záložník: Tento zápas patřil jasně nám, kdy jsme potvrdili roli favorita. Heřmáňák jsme do ničeho nepustili a my v každém poločase vstřelili tři branky, vlastně už o poločase bylo víceméně hotovo.

FK Jiskra Heřmanův Městec B
Michal Elich - Brankář: Do zápasu jsme šli s velkou marodkou a doplnit sestavu dorostenci nešlo, protože hráli ve stejnou dobu jako my. Chtěli jsme hrát se zajištěnou obranou a hrát na brejky. V obojím jsme totálně selhali a dostali šest gólů. Soupeř vyhrál zaslouženě a ve Dřenicích zůstaly tři body.



Sestavy


Dřenice
D. Vrbka [-] - J. Adámek [-] , J. Koucký [-] (67. D. Voňka [-] ) , M. Suchý [-] , M. Hybeš [-] (72. M. Popílek [-] ) , J. Hybeš [-] (77. A. Starý [-] ) , D. Mattuš [-] , M. Kopecký [-] , R. Holub [-] , O. Martinec [-] , P. Popelka [-]

FK Jiskra Heřmanův Městec B
M. Elich [-] - R. Kápička [-] , V. Kápička [-] , S. Mach [-] , O. Hovorka [-] , R. Kučera [-] , D. Vrátil [-] , T. Dostál [-] , D. Ilko [-] , L. Nekvapil [-] , J. Čížek [-]

ŽK: 84. M. Kopecký .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: HLOUŠEK Zdeněk - BAŤA Tomáš, KADEŘÁVEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Ondřej Nepovím

Expert: Petr Jedlička
Tip experta: výhra domácích

Dřenice jsou na domácí půdě velice silné, což v tomto utkání potvrdí a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza