J. Semerád 76. (p.)
1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 16:00

9.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva rychlé góly Vítanova rozhodly, Bradlo v závěru sahalo po bodu


Branky


76. J. Semerád (p.) - 4. T. Solnička , 18. L. Mrázek
7

Horní Bradlo je stále poslední se skóre 9:42 a nula body. Příští utkání zajíždí do Kameniček. Vítanov je na šesté pozici se skóre 15:16 a čtrnácti body. Příští utkání sehrají na domácí půdě s Bítovanama.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky poslaly Vítanov do vedení

První poločas začal pro domácí hodně špatně, kdy již ve 4. minutě hostující Solnička otevřel skóre zápasu, a to střelou z hranice vápna na zadní tyč. To domácím opět nepřineslo klid na kopačky, ale domácí se také dostávali do brankových příležitostí, kdy třeba střela Kroutila z voleje přinesla pěkný fotbalový moment se šťastným koncem pro hostujícího brankáře, kdy vytáhl jasný gól. V 18. minutě hostující celek zahrával standartní situaci daleko od své brány. Hostující hráč vyslal neslanou, nemastnou střelu, která bohužel skočila před domácím brankářem, a ten ji vyrazil před sebe, kde se nacházel hostující hráč, který ji v klidu dorazil, 0:2. Ve druhé části poločasu se hra přelévala ze strany na stranu, kdy oba celky měly své příležitosti, ale už se nic vážného nestalo. Do kabin šli hosté s dvoubrankovým vedením.

Drama až do konce

Do druhého poločasu přišlo jiné Bradlo, kdy se objevily emoce, hra se přitvrdila a domácí začali hostující tým přehrávat. Bohužel vlivem špatných výroku sudího se domácí nedostali na kontaktní branku dříve. Poté přišla situace, kterou nikdo nepochopil jen sám rozhodčí ji viděl jinak. Kroutil dostal pěkný míč do ulice a tváří tvář brankáři přehodil a míč skončil v síti, jenže Kroutil se ještě poté střetl s hostujícím brankářem a rozhodčí písknul nesmyslně faul na brankáře. Poté se emoce rozvášnily ještě více a začalo to být dost nervózní. Domácí se stále tlačili za vstřelením branky, kdy po pěkné akci zakončoval Hájek těsně vedle. Po dalších náznacích a příležitostech se domácí konečně dočkali. Po faulu ve vápně se domácí dočkali gólu z pokutového kopu, trefil se kapitán Semerád. Kupodivu po této snižující brance hra umlkla a nic vážného se nedělo. Hostující celek spíše zdržoval hru a snažil se to nějak dohrát. Domácí ale ještě jednu příležitost dostali, kdy po faulu kopali z hranice vápna přímý kop. Míč si postavil Kroutil a po pěkné střele trefil tyč hostující branky. Vítězem se tedy stal tým Vítanova 1:2.



Ohlasy k zápasu


Horní Bradlo
Jan Hájek - Záložník: Bohužel jsme v tomto utkání přišli o body, hostující celek nepřijel v dobrém rozpoložení. Bohužel vlivem vlastního vlažného začátku, kdy v 18. minutě bylo skóre 0:2. Jsem rád, že jsme utkání nezabalili a kousli jsme se a hostům jsme ještě zatopili. Bohužel vlivem špatných výroků rozhodčího, to bylo moc nervní. Ve druhém poločase nám neuznal jasný gól a písknul nesmyslný ofsajd. Při troše štěstí jsme mohli utkání dovést do remízového stavu, ale bohužel Kroutil trefil tyč.

SK Vítanov
Matěj Hejduk - Obránce: Tento fotbal byl nekoukatelný, bramboračka. První poločas jsme dali dvě branky, které nám vyhráli celé utkání, ale fotbal to nebyl ani z jedný strany.



Sestavy


Horní Bradlo
J. Tesař [-] - M. Nepovím [-] , M. Secký [-] (46. R. Bláha [-] ) , M. Nepovím [-] , I. Pospíšil [-] (88. M. Horčík [-] ) , R. Kumpan [-] (61. P. Velehradský [-] ) , L. Dalecký [-] , J. Kroutil [-] , J. Semerád [-] , J. Hájek [-] (64. M. Secký [-] ) , P. Vykoukal [-] (84. K. Brajila [-] )

SK Vítanov
J. Lachman [-] - D. Picek [-] , D. Nevole [-] , J. Švejda [-] (66. M. Cestr [-] ) , M. Štefl [-] , J. Doležal [-] , T. Solnička [-] , A. Picek [-] , M. Myška [-] , M. Hejduk [-] , L. Mrázek [-] (72. V. Myška [-] )

ŽK: 66. R. Kumpan , 71. J. Kroutil , 81. J. Semerád - 21. A. Picek , 86. T. Solnička .
Počet diváků: 64. Rozhodčí: NOVOTNÝ Jan - ŠEPS Martin, CIPRYÁN Tobiáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Ondřej Nepovím

Expert: Petr Jedlička
Tip experta: výhra hostů

Bradlo zatím bez bodu, a já nevěřím, že to bude po tomto utkání jiné.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza