4:1
(1:1)
36. K. Beran
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 16:00

9.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nádherné branky a zasloužené vítězství Křižanovic


Branky


15. P. Jeníček , 47. O. Pilař , 63. T. Stryka , 81. T. Rejl - 36. K. Beran
7

Křižanovice se nachází na osmém místě se skóre 14:12 a jedenácti body. Příští utkání zajíždějí do Kočí, kde je nečeká vůbec nic lehkého. Chrast je momentálně na bramborové pozici se skóre 22:11 a šestnácti body. Příští utkání sehrají v Chroustovicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl remízový stav

Do utkání vstoupily oba týmy velice dobře. Hned v úvodu měli hosté obrovskou šanci, jenže míč skončil na brankové konstrukci. První půle byla vyrovnaná, každý tým si vypracoval nějaké příležitosti ke skórování. Už v 15. minutě bylo k vidění skórování, a to zásluhou Jeníčka, který dostal od Nováka přihrávku na hranici velkého vápna a z prvního doteku krásně obstřelil brankáře na zadní tyč do šibenice, krásný gól. Následně to byli hosté, kteří drželi míč více na svých kopačkách a dostávali domácí do tlaku, což se potvrdilo až ve 36. minutě, kdy hostující tým vyrovnal na 1:1. Přímý kop Tomáše Nevoleho na zadní tyč, kde ani jeden domácí hráč míč neodhlavičkoval, a tak míč doletěl až k Beranovi, který tak vsítil vyrovnávající branku. Do konce poločasu se nic víc nestalo, tudíž se šlo do kabin za remízového stavu.

Druhá půle v roli domácích

Do druhého poločasu vstoupily na jedničku domácí, jelikož už po dvou minutách šli opět do vedení, když Ondřej Pilař vlétl do souboje jako z děla a následně zakončil zpoza vápna krásnou ranou z voleje, 2:1. Následně obdržel žlutou kartu za svlečení dresu. Zbytek druhé půle patřila spíše domácích, poněvadž hosté si nic nevypracovali a panovala u nich obrovská nepřesnost v mezihře. Probíhala 63. minuta a domácí se mohli radovat ze třetího gólu, když se z dorážky po přímém kopu trefil Stryka. Domácí byli výrazně lepší i za stavu 3:1, a tak se ničeho nebáli a přidali v 81. minutě branku čtvrtou. Stryka nacentroval na hranici vápna na Ondřeje Pilaře, který míč sklepnul vedle sebe na střídajícího Rejla, jenž krásným obstřelem překonal brankáře Dostála, 4:1. Křižanovice si zaslouženě připisují další tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


Křižanovice
Ondřej Pilař - Útočník: Předvedli jsme skvělý výkon a odehráli výborné utkání. Hráli jsme tak, jak jsme potřebovali, jednoduše, skvěle směrem dozadu a soupeře jsme prakticky k ničemu nepustili. V kombinaci s dobrou produktivitou to znamená zcela zasloužené tři body. Rád bych poděkoval všem hráčům za zodpovědný a bojovný výkon.

SK Chrast
Jakub Cimburek - Útočník: Možná náš nejhorší výkon v sezóně. Obrovské množství nepřesností a spousta chyb. Na malém hřišti se nám většinou nehraje dobře, ale dnes to bylo opravdu špatné. Výhru jsme domácím v podstatě darovali.



Sestavy


Křižanovice
L. Matějka [-] - J. Štěpán [-] (84. J. Pilař [-] ) , D. Prokop [-] , J. Musil [-] , P. Kulhavý [-] (78. T. Rejl [-] ) - P. Jeníček [-] , M. Novák [-] (89. J. Straka [-] ) , O. Pilař [-] , Š. Honzíček [-] - O. Prokopchuk [-] , T. Stryka [-] -

SK Chrast
J. Dostál [-] - M. Drahoš [-] , K. Beran [-] (51. J. Plosza [-] ) , M. Šprongl [-] , T. Šiba [-] , L. Häusl [-] , H. Steklý [-] (68. P. Borecký [-] ) , J. Gregor [-] , J. Cimburek [-] , T. Nevole [-] , D. Málek [-]

ŽK: 47. O. Pilař , 65. O. Prokopchuk - 49. J. Kadavý , 54. T. Nevole .
Počet diváků: 126. Rozhodčí: Vávra Petr - HORKÝ Šimon, KUČERA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Ondřej Nepovím

Expert: Petr Jedlička
Tip experta: výhra hostů

Chrast je v této sezóně ve formě, kterou v tomto utkání potvrdí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza