1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 15:00

8.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kameničky zvládly bojovné utkání na jedničku, obraly favorita soutěže a berou cenný bod


Branky


5

Kameničky jsou na pátém místě se skóre 13:11 a třinácti body. Příští kolo zavítají do Slatiňan. To Dřenice jsou nečekaně až na čtvrtém místě, a to se skóre 22:14 a čtrnácti body. Za poslední tři zápasy Dřenice nasbíraly pouze dva body z devíti možných, což je velký propad.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vodička poslal domácí do vedení

Kameničky sehrály tento víkend doma utkání s Dřenicemi. Utkání začalo v poklidném tempu, kdy domácí měli více ze hry a tvořili si více šancí. Přišlo i pár zakončení, jenže to bylo bez gólů. Zahrozili velkou šancí i hosté, a to z dobrého centru, ale střelu hlavičkou stihnul zachytit domácí brankář Hloušek. Po chvilce hry se po skvělé kombinaci dostal do gólové pozice Vodička, který vstřelil úvodní branku zápasu, 1:0. Další branka ani větší šance k vidění nebyly, a tak se šlo do kabin za stavu 1:0. První poločas byl spíše bojovný a boj o střed hřiště.

Suchý zachárnil Dřenicím bod

Druhý poločas se změnil. Obraz hry a hostí s dlouhými nákopy, začali překonávat obranu soupeře. Rychlý krajní hráči se začali prosazovat a hra se vyrovnala. Domácí přestali hrát svou hru a nechali se zatlačit. V 63. minutě však přišla standartní situace a vyrovnání bylo na světě. Po přímém kopu se k dorážce dostal Suchý, který neměl potíž nevstřelit branku, 1:1. Po brance na 1:1 je hra víceméně kouskovala a hra se dost přerušovala. Z pár šancí na obou stranách gól nepadl, a tak se každý tým musí smířit s bodem, který je pro každého zaslouženým. Dřenice tak ztrácí v dalším utkání další cenné body. Za to Kameničky jsou s remízou nejspíš vyrovnaný.



Ohlasy k zápasu


FK Kameničky
Tomáš Rybička - Útočník: Do zápasu jsme vstoupili lépe. Projevilo se, že nedokážeme proměňovat šance. Druhý poločas jsme se podřídili hře soupeře a navíc inkasovali. Boužel jsme neuhráli doma tři body.

Dřenice
Radim Holub - Útočník: Hodně tvrdý zápas, což se v Kameničkách očekávalo. Asi zasloužená remíza, protože šance na další branky byly na obou stranách, ale neproměnili se.



Sestavy


FK Kameničky
Z. Hloušek [-] - M. Vamberský [-] , D. Hromádko [-] (67. M. Bureš [-] ) , P. Adámek [-] (82. T. Bureš [-] ) , T. Rybička [-] , L. Vodička [-] (86. J. Vařečka [-] ) , J. Horák [-] , D. Adámek [-] , J. Nekvinda [-] , J. Sadílek [-] (63. M. Adámek [-] ) , P. Řezníček [-]

Dřenice
D. Vrbka [-] - O. Martinec [-] , J. Adámek [-] , J. Koucký [-] , M. Suchý [-] , J. Hrachovina [-] , J. Hybeš [-] , D. Mattuš [-] , M. Kopecký [-] , R. Holub [-] , P. Popelka [-]

ŽK: 74. T. Rybička , 90. J. Horák - 6. D. Mattuš , 40. P. Popelka , 40. D. Vrbka , 58. M. Kopecký , 83. M. Suchý .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: Čermák Jiří - MÁLEK Patrik, PEMČÁK Róbert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Ondřej Nepovím

Expert: Petr Drahoš
Tip experta: výhra domácích

Kameničky přehrají fyzicky Dřenice na domácím hřišti.