Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 16:30

8.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvougólový Radouš a Motyčka dotáhli svůj tým k vítězství, tři rychlé góly druhé půle rozhodly


Branky


5

Kočí je na stříbrné pozici i po tomto utkání, a to se skóre 29:9 a osmnácti body. Příští utkání zajíždí do Bítovan, které jsou nováčkem této soutěže. To Horní Bradlo je opět bez bodu a nachází se na posledním a sestupovém místě se skóre 8:40. Příští utkání sehrají na domácí půdě s nováčkem z Vítanova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas vzešel lépe pro Kočí

V tomto utkání byl jasným favoritem domácí tým, který očekával jednoduché utkání, ale opak byl pravdou. Outsider z Bradla ukázal v první půli, že má kvality na to porazit kohokoliv. Hosté hráli oproti jiným zápasům kombinační fotbal, se kterým domácí tým nepočítal. To nemění nic na tom, že domácí byli favorité, a to oprávněně, protože už v 10. minutě se dostali do vedení, když se trefil nejlepší střelec soutěže Radouš, který si počkal na centr z pravé strany a následně neměl problém míč dostat do prázdné brány, 1:0. V 16. minutě přišel rohový kop, který zahrával hostující celek. Hostující hráč poslal míč do vápna, který byl odhlavičkován na hranici velkého vápna, kde se v tu chvíli nacházel Hájek, jenž mu míč sednul přímo na nárt a z voleje vyprášil Dostálovi rukavice, míč byl Dostálem vytažen na rohový kop. Následně zahrávaný rohový kop byl pro hosty ten pravý ke vstřelení vyrovnávajícího gólu, když se na přední tyči ocitl Kroutil a hlavičkou poslal míč za záda brankáře Dostála, 1:1. Za vyrovnaného stavu to byli domácí, kteří měli míč neustále na svých kopačkách a hosté se převážně bránili, ale párkrát z brejků zahrozili. Každý přítomný si myslel, že se do kabin půjde za stavu 1:1, ale opak byl pravdou. Domácí ve 44. minutě zahrávali rohový kop, na který nejlépe vyskočil Dvořáček a hlavičkou vsítil druhou branku domácích, 2:1.

Tři rychlé góly rozhodly o vítězi

Ve druhém poločase byla znát fyzická vyčerpanost hostujícího týmu, který postupně fyzicky odcházel, čehož domácí využili na jedničku. Za stavu 2:1 byla hra stále otevřená, ale potom přišel zlomový okamžik, a to když se domácí trefili během pěti minut třikrát. Nejprve se na 3:1 prosadil Radouš, který dostal dlouhý míč za obranu a následně se nemýlil, tím poslal domácí do dvoubrankového vedení. O tři minuty později přidal výstavní trefu kapitán Motyčka, který byl za hranici velkého vápna zcela osamocený. S ničím se nelámal hlavu a svou pumelici poslal na zadní tyč, 4:1. Domácí publikum se ani neotrkalo a Kočí přidalo další pátou branku. Autorem byl opět kapitán Motyčka, který se trefil z penalty. Autové vhazování Nepovíma, které si do nohy vyžádal Vaníček, jenž s míčem došel do vápna, kde byl následně kapitánem Semerádem faulován a hlavní rozhodčí odpískal pokutový kop. Hosté nebyli s verdiktem hlavního sudího spokojeni, ale penalta byla odpískána poprávu. V 58. minutě bylo o zápase rozhodnuto. Zbytek utkání se už jen dohrával a domácí tým si tak zaslouženě připsal další tři cenné body do tabulky. Horní Bradlo se ale nemá za co stydět, protože předvedlo, že fotbal hrát umí.



Ohlasy k zápasu


Kočí
Ondřej Nepovím - Záložník: Šli jsme do utkání s tím, že máme vyhráno. Naše hra v prvním poločase nebyla moc dobrá, bylo několik nepřesností a náš pohyb byl nulový. Naštěstí jsme dali úvodní branku, která nás trochu zklidnila, jenže v zápětí přišla odpověď. Před poločasem jsme šli opět do vedení a do druhého poločasu jsme šli veselejší. Druhá půle už patřila víceméně nám, kdy jsme přidali během pěti minut další tři branky a bylo po zápase. Je skvělé mít další tři body, ale naše první poločasy musíme zlepšit. Teď nás čekají Bítovany, od kterých nevíme, co očekávat.

Horní Bradlo
Jan Hájek - Záložník: První poločas začal aktivitou domácích a dostali se do vedení 1:0. Kupodivu nás obdržený gól nakopl a hráli jsme konečně fotbal. Měli jsme pár ložených šancí a vyrovnali jsme. Bohužel dostaneme gól před poločasem. Druhý poločas začal obrovskými hrubkami a za tři minuty bylo rozhodnuto. Za bojovnost klukům děkuju.



Sestavy


Kočí
P. Dostál [-] - M. Radouš [-] , M. Motyčka [-] (66. L. Štursa [-] ) , D. Rejda [-] , D. Vaníček [-] , Z. Fantl [-] , O. Nepovím [-] (58. M. Blažek [-] ) , J. Mrázek [-] (58. R. Fabián [-] ) , M. Dvořáček [-] , L. Koreček [-] , D. Janko [-]

Horní Bradlo
P. Vykoukal [-] - M. Secký [-] , M. Secký [-] , M. Nepovím [-] , D. Večeřa [-] , I. Pospíšil [-] , R. Kumpan [-] , L. Dalecký [-] , J. Kroutil [-] , J. Semerád [-] , J. Hájek [-]

ŽK: 68. D. Janko , 78. L. Koreček - 65. J. Kroutil , 77. M. Secký .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KADEŘÁVEK Josef - HORKÝ Šimon, KUČERA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Ondřej Nepovím

Expert: Petr Drahoš
Tip experta: výhra domácích

Tým plný zkušeností a doplněný mládím si snadno poradí s velmi se trápícím Bradlem, které je bohužel bez bodu.