0:5
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 16:30

8.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvougólový Beran a Drahoš si zahrál na Schicka, 0:5 mluví za vše


Branky


18. P. Drahoš , 28. T. Polívka , 30. V. Kápička (vl.) , 44. J. Beran , 46. J. Beran
5

Miřetice jsou i po sedmém kole lídrem tabulky, kdy mají náskok před Kočím, které ztrácí jeden bod. Miřetice mají skóre 24:9 a devatenáct bodů. Příští utkání přivítají na domácí půdě Tuněchody. To Heřmanův Městec velký špatný, protože oproti minulé sezóně obsazuje až dvanáctou pozici se záporným skóre 9:16 a čtyřmi body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po třiceti minutách bylo o výsledku rozhodnuto

Miřetice vstoupily do utkání v Heřmanově Městci velmi aktivně. Od začátku bylo jasné, že chtějí na soupeře vlétnout. Od úvodu utkání napadaly soupeře velice vysokoa byly většinu času na míči. První dvě šance hlavou, Drahoš těsně minul vedle. V 18. minutě po autovém vhazování na půlce hřiště, si převzal míč Drahoš, který z půlky hřiště přehodil brankáře domácích a dal první gól utkání. Miřetice pokračovaly ve velké aktivitě a odměnou jim byl gól ve 28. minutě, kdy se z přímého kopu trefil Tomáš Polívka. Netrvalo moc dlouho a po rozehrávce domácích, Miřetice sebraly balón, Drahoš vysunul nabíhajícího Ondřeje Polívku do samostatného úniku, kterého domácí hráč zastavil faulem a následovala karta v podobě červené barvy. Hosté využili tento přímý kop, který Drahoš rozehrál na Ondřeje Polívku, a ten dával míč před bránu, kde si ho do brány srazil vlastní hráč domácích. Zápas pokračoval ve stejném rytmu. Hosté byli na míči a na polovině soupeře. Využili krásnou kombinaci po zemi, kterou zakončil ve 44. minutě Beran, 0:4. Do kabin se šlo za drtivého stavu 0:4.

Beran zkompletoval debakl pátou brankou

Druhý poločas začal a po necelé minutě vstřelily Miřetice páty gól zápasu. Domácí hráč nesmyslně namazal Beranovi před vlastní bránu, který se nemýlil do zcela odkryté branky. Následně se poločas víceméně dohrával. Domácí se bránili a hosté hráli dál kombinačně. Měli i další šance, ale ty neproměnili nebo je zastavilo ofsajdové postavení. Domácí tým měl ojedinělou šanci a hnedka stoprocentní, ale skvělý zákrok výtahl hostující brankář Švadlenka, který neměl za celý zápas žádnou práci. Zasloužené vítězství 0:5 drží Miřetice stále na první pozici.



Ohlasy k zápasu


FK Jiskra Heřmanův Městec B
Tomáš Vojtěch - Obránce: Miřetice jsou silný tým a dnes to potvrdily. Chtěli jsme hrát v klidu, ale opět jsme dostali gól téměř z půlky. Potom si necháme dát červenou kartu a dáme si vlastní gól. Letošní sezóna bude utrpení. Do konce podzimu už nám nepomůže ani Vojtěch, který zápas nedohrál. Opět velké díky klukům z dorostu.

TJ Tatran Miřetice
Petr Drahoš - Obránce: Pro nás zcela jasná záležitost. Celý zápas domácí tahali za kratší provaz, poté se vyloučili a byli bez šance. Jsme rádi za čisté konto a pět vstřelených branek. Stále jsme na první pozici, což nás těší nejvíce.



Sestavy


FK Jiskra Heřmanův Městec B
A. Jirků [-] - J. Voženílek [-] , R. Kápička [-] , V. Kápička [-] (49. A. Malínský [-] ) , D. Vrátil [-] , P. Krejčík [-] , D. Ilko [-] (74. R. Kučera [-] ) , J. Štěňha [-] (46. T. Valenta [-] ) , D. Kosina [-] , T. Vojtěch [-] (60. O. Hovorka [-] ) , J. Čížek [-]

TJ Tatran Miřetice
J. Švadlenka [-] - F. Sokol [-] , J. Beran [-] (56. R. Kašpar [-] ) , V. Vacek [-] , M. Kopecký [-] , O. Polívka [-] , J. Rybenský [-] , L. Vodrážka [-] (56. L. Doležal [-] ) , J. Polívka [-] , P. Drahoš [-] (71. J. Pražan [-] ) , T. Polívka [-]

ŽK: 30. D. Ilko . ČK: 30. P. Krejčík .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: JELÍNEK Filip - HORÁK Milan, VÁVRA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Ondřej Nepovím

Expert: Petr Drahoš
Tip experta: výhra hostů

Miřetice budou chtět udržet první místo za honbou postupu.