Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 17:00

2.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyřgólový Čechlovský a vysoká výhra Dřenic


6

Horní Bradlo se minulou sezónu umístilo v top 5., což Dřenic v top 3. První zápas ukázal to, jak může jeden tým ovlivnit jeden výborný hráč.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní gól si zapsal Čechlovský, přesto hosté mohli vést o tři branky

V krásném odpoledním dni se utkaly dva týmy, a to Horní Bradlo s Dřenicemi. Už od pohledu bylo jasné, že Dřenice budou jasným favoritem, což se také prokázalo. Už v první minutě hosté zahrávali rohový kop, který doletěl až do malého vápna, kde byl osamocen Adámek, ale svou hlavičku namířil pouze nad brankovou konstrukci. V 9. minutě se dostali do obrovské šance domácí. Horčík z pravé strany naservíroval přihrávku do velkého vápna, kde se otálel Kroutil. Před ním stála už jen jediná překážka, a to hostující brankář Křemenák, kterého sice překonal, ale míč putoval mezi stromky do lesa. O pár minut později přišel dlouhý nákop v podání domácích, který přistál na kopačce Horčíka. Ten se ocitl v souboji jeden na jednoho. V souboji jednoznačně uspěl, ale finálka nebyla vůbec přesná, a tak na tabuli stále svítilo skóre 0:0. Ve 21. minutě se Adámek rozhodnul pro sólo z poloviny hřiště, což mu také vyšlo a poté z dvaceti metrů orazítkoval tyč. Z následné dorážky ukázal domácí brankář Vykoukal skvělý zákrok a míč uklidil do bezpečí. Krásná kombinace ve 28. minutě skončila na břevně, když Kumpanovi nesedla střela z voleje a pouze lízla brankovou konstrukci. O pět minut později se domácí pomalinku radovali z úvodního gólu, jenže poté co Kroutil vyzkoušel pozornost Křemenáka z poloviny hřiště, se hostující brankář stihnul vrátit mezi tři tyče a míč jen tak tak chytil. Ve 36. minutě se naopak úvodního gólu ujali hosté, a to konkrétně Čechlovský, který obdržel průnikovou přihrávku od Holuba a následně skvělým obstřelem vsítil první branku zápasu.

 

Čechlovský přidal tři branky a raduje se z prvního hattricku nové sezóny

Do druhé půle se šlo beze změn a hned ve 47. minutě se mohli domácí dočkat vyrovnání, když chybu hostujícího obránce zahodil Kroutil, který samostatný nájezd neproměnil. V 53. minutě se naopak mohlo skóre navýšit, ale Vladyka nezvládl koncovku do prázdné brány, poněvadž trefil z metru tyč. Další akce hostí už vyšla, podruhé se v utkání trefil Čechlovský. Kombinace mezi Markem, Holubem a Čechlovským neměla chybu. O pár minut později Čechlovský dovršil svůj hattrick, a to díky chybě domácího obránce, který ztratil míč na vlastní polovině a třígólový Čechlovský samostatný únik proměnil. Rozehrávka domácích nedopadla podle jejich představ, poněvadž z následného útoku opět inkasovali. Průniková přihrávka Popelky našla Hrachovinu, který naservíroval míč na Holuba, a ten už jen doklepával do prázdné svatyně, 0:4. Podobný okamžik se stal i na druhé straně, poněvadž Kroutil svou bojovností vybojoval míč, následně si poradil s dvojicí obránců a prostřelil brankáře Křemenáka. V 76. minutě se hosté dostali zpět do čtyřgólového náskoku, a to zásluhou Čechlovského, který dostal od Holuba průnikovou přihrávku, obešel posledního obránce a vsítil svůj čtvrtý gól v utkání. Pár vteřin před koncem si hosté připsali ještě jednu branku, když se po centru Hrachoviny trefil z voleje Holub. Zápas poznal jasného vítěze v poměru 1:6.

 



Ohlasy k zápasu


Horní Bradlo
Jan Hájek - Záložník: V prvním utkání v nové sezóně jsme narazili na silného soupeře. My po ztrátě kvalitního útočníka musíme hodně bojovat, abychom dali ten gól, ale kupodivu první poločas to nebylo špatné. Mohli jsme jít do kabin klidně s vedením. Druhý poločas se ukázala zkušenost hostí a dali nám hodně gólů. Skóre je kruté, ale děkuji novým klukům za bojovnost. Jedeme dál.

Dřenice
Radim Holub - Útočník: První poločas byl docela vyrovnaný. Horní Bradlo ani my jsme nedávali šance, které jsme si vypracovali. Ve druhém poločase už jsme své příležitosti začali proměňovat a mohli skončit větším rozdílem. Musím vyzdvihnout Ondru Čechlovského, protože vstřelil čtyři branky a měl skvělou koncovku. Domácím hodně chyběl Michal Radouš.



Sestavy


Horní Bradlo
P. Vykoukal [-] - M. Secký [-] , J. Kroutil [-] , L. Dalecký [-] , M. Nepovím [-] , M. Horčík [-] , J. Semerád [-] , J. Hájek [-] , R. Kumpan [-] , I. Pospíšil [-] , K. Brajila [-] (62. F. Kubelka [-] )

Dřenice
L. Křemenák [-] - M. Kopecký [-] , L. Marek [-] , R. Holub [-] , O. Čechlovský [-] (82. D. Čapek [-] ) , J. Hybeš [-] , P. Vladyka [-] , J. Adámek [-] , M. Hybeš [-] (83. J. Koucký [-] ) , P. Popelka [-] , J. Hrachovina [-]

Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kostka Martin - VANÍČEK David, VÍCH Mikoláš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
12. 8. 2023 14:22
Dle mých informací, skončili Bláha, Radous a hlavně i zkušený brankář Vrbka, prý mělo přijít 5 hráčů ze zaniklého Bojanova, ale ti odchozí hráče nenahradí, takže jasná dvojka pro zkušené Drenice!!!
Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Nepovím
Tip experta: výhra hostů

Michal Radouš už není členem Horního Bradla, tudíž se přestřelky nebojím a Dřenice jednoznačně zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích