1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2023 12:00

8.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves remizovala s Halámky, o výsledku derby rozhodla první půle


Branky


8

Derby mezi Novou Vsí a Halámky skončilo v rámci 8. kola III. třídy nerozhodně 1:1. Skóre zápasu otevřel po šestnácti minutách domácí Harazím, za hosty vyrovnával ve 26. minutě Herzog. V zápase padly celkem tři červené karty a hlavně hostující mužstvo z Halámek si stěžovalo na špatný výkon hlavního rozhodčího Jana Racze. Utkáním se tak zřejmě bude zabývat komise rozhodčích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Poslední zápas čekal hosty na půdě Nové Vsi a mohlo to být dobré derby, kdyby průběh utkání hrubým způsobem neovlivnil mladý rozhodčí Racz. Ze začátku tomu nic nenasvědčovalo, hosté byli od začátku jasně lepší, akorát že nedokázali svůj tlak proměnit ve vedoucí branku. A tak se měnilo skóre na druhé straně v 16. minutě, když se trefil Bohuslav Harazím. Hosté ještě víc přidali a výsledkem bylo brzké vyrovnání ve 26. mintě když se po přihrávce Jakuba Macha v malém vápně prosadil Radek Herzog - 1:1. Pak přišla 36. minuta a po vzájemné strkanici, kterou rozhodčí vůbec neviděl, ale nechal si poradit, šli předčasně do sprch hráči Duda a Košumberský. Zde to dle všech přítomných bylo ještě v pořádku. I tak se to dalo díky hokejovému střídání asi řešit jinak.

Divoká druhá půle vítěze neurčila

Tím ale normální průběh zápasu zcela skončil, když celou dobu nebylo derby vůbec vyhrocené, nikomu o nic nešlo, snad jen rozhodčímu Raczovi, který začal čarovat. Svým neuměním a vystoupením šokoval obě strany. Hostům již nenastoupil Jiří Herzog, který po tvrdém krvavém zranění kotníku odstoupil po prvním poločase a utkání tak nedohrál. Vrcholem snahy sudího byla 73. minuta, když byl faulován M. Slavík a při nekoordinovaném pádu instinktivně chytil míč. Rozhodčí zapískal, ale místo udělení trestu domácím vytáhl druhou žlutou pro M. Slavíka a ten byl poté vyloučen. Načež se strhla nevole hostů a žlutou obdržel i trenér hostů L. Slavík st. Jasně tendenčně vedený atak proti M. Slavíkovi byl tedy dokonán a Raczovi se ulevilo. Hosté i v devíti hráčích se dál snažili o útočení. V 86. minutě byl z blízka trefen do obličeje v malém vápně hostí Jakub Macho, zůstal ležet na trávníku, sudí však nereagoval a nechal pokračovat hru, protože domácí mohli vstřelit branku. To však vyřešil bravurním zákrokem hostující gólman Koranda. Pak se sudí probral a nechal hráče ošetřit, kdyby padl gól suverénně by ho uznal. To už ruply nervy hostujícímu trenérovi definitivně a nejen jemu, za předváděnou šaškárnu ze strany sudího a dostal také červenou kartu. Utkání skončilo 1:1 a vítězem snad tak byl jen sudí Racz. Zápis ovšem neproběhl s odůvodněním, že je to " na dlouho". Absurdita tak vygradovala na plno, vzhledem k obdrženým kartám, zranění hráče atd. Příště bude lepší si to pískat sami než tohle zvěrstvo. Utkáním se tak zřejmě bude zabývat komise rozhodčích.

Autor: Jiří Samec



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec (vedoucí mužstva): Větší hnus sem neviděl a nezažil ze strany rozhodčího, utkání mělo normální průběh a nikdo nechtěl zbytečně nic hrotit. Tento člověk by vůbec píšťalku neměl již brát do ruky, je to ostuda fotbalu na nejnižší úrovni, kdy nikomu o nic nešlo. Radši si to pískat sami. Vše je jednou poprvé a za 9 let mé funkce vedoucího, tak poprvé nebyl ani sepsán zápis o utkání.



Sestavy


TJ Spartak Nová Ves nad Lužnicí
Z. Průša [-] - M. Tetík [-] , M. Bielek [-] , P. Břenek [-] , B. Harazím [-] , R. Košumberský [-] , P. Trmal [-] , J. Adenzam [-] , J. Latifi [-] , J. Heřmánek [-] , P. Candra [-]

TJ Sokol Halámky/Hranice
L. Koranda [-] - R. Duda [-] , P. Kollmann [-] , J. Macho [-] - P. Novák [-] , J. Herzog [-] , M. Slavík [-] , R. Brůha [-] , R. Klein [-] - V. Bezoušek [-] , T. Trsek [-] -

ŽK: 44. B. Harazím , 79. P. Candra - 29. P. Kollmann , 32. M. Slavík . ČK: 36. R. Košumberský - 36. R. Duda , 83. M. Slavík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: RACZ Jan - BŘENEK Miloslav (N), TRSEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 10:14

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 11:39

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 11:13

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 16:49

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 21:05

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 19:49

Tip: výhra domácích